Új hozzászólás Aktív témák
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #49 üzenetére
Most már felment a norton is.
Mondjuk a 2004-est raktam fel.Olyan elképzelhető,hogy azért nem ment a telepítésem,mert bekavart egy belső usb-re kötött 3.5'' 6in1 kártyaolvasó?Mikor azt lekötöttem onnantól sikerült a telepítés,kérte az F6 nyomását is,előtte meg,mint leírtam csak szívatott.Okozhatta a kártyaolvasó ezt a kavarodást?
-
d.i.s.t.
tag
Egy progit nem tudok újra telepíteni,és ez a norton 2005 antivirus.telepítés közben mindig hibát ír ki.Véleményem szerint a norton okozhatta a galibát is,mert annak ''piszkálása''során okozódott a win haldoklása.
-
d.i.s.t.
tag
Úgy indítottm,hogy 1.boot:hdd 2.cd 3.floppy.A lemezről választottam az xp telepítést,frissítés és ott megjegyezte,hogy a winyomrol nem fog sikerülni kérni fogja a sata drivert.Na ekkor benyomtam a floppyba a drivert és úgy okéztam le.Ezután pöszmötölt még adatgyüjtéssel,újraindult a gép,és mikor vártam a kék képernyőt,az nem kék hanem szürke lett alul a telepítő csíkkal,majd kérés f6 megnyomására.Hogy miért így sikerült azt nem tudom
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #44 üzenetére
Nagy nehezen egy win frissítés erejéig összejött a dolog,a reinstallba nem mertem belevágni,mindegy így úgyahogy működik.Köszi az eddigi segítségeket,valahogy ezek alapján sikerült eddig is eljutni.
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #41 üzenetére
Két telepítő cd is van mindkettővel ezt csinálja.
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #31 üzenetére
Köszi,de nekem a cd betétel és a gomb megnyomás után van az a bizonyos kék képernyő a felirattal,hogy win telepítése és ennyi.
-
TrollBalint
addikt
beálllítod hogy cd-ről bootoljon. Beteszed az xp cd-d (ugye xpről van szó?
) kér egy gombnyomást, ezt megis teszed. Elindul a telepítő, és az alsó sávban ir ki mindenféle hülyeséget. Amikor azt irja ki, hogy F6 bla-bla-bla (nem tudom pontosan aszöveget, de F6-tal kezdődik. valami ''más gyártótól származó eszköz telepitése'' vagy valami hasonló). Nyomsz egy F6-ot. Ekkor még nem történik semmi, hanem ha elugrik erről a képernyőről, akkor fogja kérni, hogy válaszd ki a eszközt, vagy tegyél be telepitő lemezt. beteszed, beolvastatod. Ekkor kidobja a listát amilyen telepitő a kislemezen van (az enyémen több is volt, valami 4 féle, de mindegyik 2x mert külön volt az xp és külön a 2000) Te kiválasztod a tiedet, enter és mész tovább. elvileg innen már egy sima xp telepités
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #29 üzenetére
Az a baj,hogy semmiféle F6 megnyomására nem kér
Megtennéd,hogy leírnád röviden a kezdés menetét,mert már abban sem vagyok biztos,nem e én cseszek el valamit.
-
TrollBalint
addikt
persze, hogy számit, hogy sata
Amire én telepitettem SATA vinyo, az egy 80 gigsá Samsung volt és nem ismerte fel az xp. kellett hozzá driver. (gondolom kaptál hozzá kislemezt, ezt használd, és ne törödj vele, ha kiirja a driverre, hogy nem ment át az micosoft akármilyen teszten) elvileg ezek után már elkezdett rá másolni fájlokat, aztán jött az újrainditás, ahol a biosban meg benyomtam, hogy SATA-ról bootoljon és ment minden, mint a karika csapás...
-
VladimirR
nagyúr
mas nem is szamit - nem latja a telepito a hdd-t (meg az xp telepitohoz is kell kulon sata driver) - es nem is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy megoldhato
most igy hirtelen egy ilyet talaltam (Bővebben: link), de eszerint meg alapbol kezeli
[Szerkesztve] -
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #24 üzenetére
120 Gb maxtor,eddig jó volt.Ja sata,ha ez számít.
[Szerkesztve] -
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #22 üzenetére
Igen,mikor előszőr indul újra.
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #20 üzenetére
Mindig egy kék képernyő van bal felső sarokban Windows telepítése felírattal.A gép eközben látszólag semmit nem csinál(cd nem pörög,winyó nem megy)
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint #18 üzenetére
És a kék képernyőnél mennyit kell várni,mert olyan mintha nem csinálna semmit.
-
d.i.s.t.
tag
Valahogy így probáltam,de nem sikerül
Bootol cd-ről,nyomok spacét,3 választási mód:1 elkezdett telepítés folytatása 2 elkezdett telepítés befejezése,új windows felrakása 3 semmit ne csináljon.Na választom a kettest,kék képernyő bal felső sarokban:Windows telepítése,várok 20 perc és semmi cd sem pörög.Mi ilyenkor a teendő?
-
peteraxx
csendes tag
-
hungeek
senior tag
xp cd-ről bebootolsz és telepítő alól is tudsz formázni (nem csak xp-nél van ez hanem már 2k-nál is...)
-
peteraxx
csendes tag
Sziasztok,
el szeretném adni a régi notebookomat holnap egy ismerosnek.
Azt akarom, hogy semmi adat nem maradjon fenn rajta, es neki is frissitetten akarom atadni, hogy gyors legyen es ''tiszta''.
Jol gondolom, hogy akkor most formatalni kellene a gepet?
Ennek mi a menete, en meg sosem csinaltam ilyet?
Annyit tudok mondani, hogy a gepen win98 recovery cd-t kaptam, de jomagam mar xp-t futtatam rajta. A formatalas utan eloszor a 98-at kell vsiszarakni, vagy pedig lehet rogton az xp cd-t berakni?
koszi: peteraxx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest