Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.i.s.t.
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Most már felment a norton is.
Mondjuk a 2004-est raktam fel.Olyan elképzelhető,hogy azért nem ment a telepítésem,mert bekavart egy belső usb-re kötött 3.5'' 6in1 kártyaolvasó?Mikor azt lekötöttem onnantól sikerült a telepítés,kérte az F6 nyomását is,előtte meg,mint leírtam csak szívatott.Okozhatta a kártyaolvasó ezt a kavarodást?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Erős/minőségi Gamer PC i5-11400F / RTX 3070 / 16GB RAM / SSD+HDD Hibátlan
- Brutál Gamer PC - RTX 4070 Super / Ryzen 7 5700X / 32GB RAM / 1TB NVMe Garanciás!!!
- GIGABYTE B760I AORUS PRO Alaplap + Intel Core i5-14500
- Gamer PC
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk a 2004-est raktam fel.Olyan elképzelhető,hogy azért nem ment a telepítésem,mert bekavart egy belső usb-re kötött 3.5'' 6in1 kártyaolvasó?Mikor azt lekötöttem onnantól sikerült a telepítés,kérte az F6 nyomását is,előtte meg,mint leírtam csak szívatott.Okozhatta a kártyaolvasó ezt a kavarodást?