Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Deadeye
csendes tag
Az egészről annyi a véleményem, hogy az idei év nagyon-nagyon unalmas volt. Régi F1 rajongó vagyok, McLaren szimpatizáns, de amit a Ferrari művelt idén, az még nekem is sok. Mi a francot csináltak azzal az autóval, hogy Schumacher már félidőben világbajnok lett?
Nem hinném, hogy a többi autó annyira gyenge lenne, hiszen több millió dolláros fejlesztésekről van szó. Bár én is elgondolkodok néha azon, hogy ennyi pénzt beleölnek egy autóba, és nem bír végig 300 km-t (most a karambolokat ne számítsuk ide).
Egy szó mint száz, bár nem szimpatikus, de fejet hajtok Schumacher és a Ferrari előtt, és csak gratulálni tudok nekik.
Mellékesen azért megjegyzem: Hajrá McLaren, Hajrá Kimi, Hajrá David!
Aktív témák
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest