Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Ja. De az is igaz ( 1-el előtted lévő hozzászólás), hogy Barichello egy nagyon elrontott kerékcsere miatt, és nem tudás miatt ne mtudta megfogni Raikkonent.
Félisteníteni valóban nem kell, de az emberek szeretnek valakit nagyon szeretni. Amúgy megy nem 5 éve ilyen jó folyamatosan a Ferrari. Régebben szarabb volt. Akkor a Williams Renault volt a legjobb kocsi, vele szemben labdába sem rúghattak a többiek. Tavaly ez a ferrarival volt így. Meg volt a McLarennek is szép felvillanása.
Schumacher azóta ilyen félelmetesen jó, amióta eltörte mindkét lábát. Miután visszajött, sorra nyere a futamokat. 2x meg is szerezte a vb címet. Valamit csak tud!
Én csak azt nem szeretem, ha valakit túlságosna lefikáznak. Mert lassan már odáig jutunk, hogy Katayama is jobb Schumachernél, csak neki nem volt jó kocsija, és peche volt. Schumacher nagyon jó. Raikkonen is fog még vb-t nyerni. Kultárd viszont nem. Sumaher meg tényleg nagyon sokat keres. Engem nem zavar. Bill Gates is sokat keres. Azok keresnek sokat, akik tehetségesek.
Újabb kérdés: nektek melyik a kedvenc pályátok?
-Én szeretem a monacoit, mert nagyon hangulatos. Igaz, versenyezni rohadt nehéz rajta.
Ezenkívül én az esős versenyeket szeretem. Tavaly egyszer sem esett az eső (már ez nem 100%). Ha eső van, sokkal izgalmasabb.
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- JBL STAGE 2 9634
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest