Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Hővezető paszták
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igen, de az öccsét le is előzték páran, és nem lett dobogós. Hidd el, ha ő lett volna az első, róla is ugyanannyit dumáltak volna. A Palik ma még nekem is sok volt, mikor Bárikelló előzött. Most még a szokottnál is jobban ordibált. A másik, ami szintén kedd idegesíteni, az az, amikor arról beszél, hogy de szép is most ez a Forma egy. Erről jó sokat tud beszélni. Néha már nekem is sok.
Schumacher meg tényleg a mezőny egyik legkiválóbb versenyzője, erről vitatkozni is kár. Nem lesz valaki csak a szerencse miatt 5x-ös világbajnok. Szerintem jól versenyzik. Ehhez hozzájön, hogy a kocsija is nagyon megy. Ezenkívül még szeretem is a Ferrarit. Éveken keresztül nem sikerült világbajnoki címet szerezniük, most végre igazán jók. És csak ezért nem fogom őket utálni, mert jók.
Raikkonen is jó. Ilyen fiatalon nem rossz, amit csinál, kultárdot ezerszer veri. Talán neki fogok drukkolni, ha a Schumi ''nyugdíjba'' megy.
:)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest