Hirdetés
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
''...a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...''
Azért ez kicsit durva! Ha én ilyet mondanék róla, biztos az irigység beszélne belőlem. Sajnos az van, hogy aki ebben a sportban akar érvényesülni, annak jó anyagi háttér és támogatás kell. Mit gondolsz, akik ma Formula 1-ben vannak (voltak) nem apuka pénzéből jutottak odáig (Prost, Senna, Schumacher, Montoya)??? Egyikük sem szegény családba született. Arról meg, hogy Baumgartner ilyen körülmények közé született arról igazán nem tehet. Ha lehetőségem lenne rá én is kihasználnám. Azért meg nem kellene így viszonyulni hozzá. Inkább örülni kellene, hogy valaki eljutott idáig és szurkolni neki. Az más kérdés, hogy mennyire tehetséges és mire viheti, de mindenesetre nem csak fekszik valami munka is mögötte, nem csak apuka pénze...
Na, bocs de e mellett valahogy nem tudtam elmenni szó nélkül... :D
Aktív témák
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest