Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Kicsit matekoztam és még jó, h ültem. Összeadtam nagy vonalakban mennyit lapátoltam bele az én kis szőrös puttonyos állatkámba, hát nem keveset. A vételárának lassan a háromnegyedét (1m volt) toltam bele, de ebben benne van az alufelni (48k), a vadiúj szett nyárigumi (64k) és minden szerelési díj valamint az utolsó ebayes matrica és kulcstartó is.
Holnap első kerékagy csere párban + két elmaradt szilent + alsó váltótartó bak + szerelési díj + futómű állítás.
Én meg olyanokon agyaltam, hogy kéne neki egy rendes kézi mosás + polír...
Az idén külsőségekre már nem adok. A kavicsfelverődést akarom még megcsináltatni, ősszel új szett téligumi és kifújt.Ennyiből már tényleg valami újat és jobbat lehetett volna venni, de utólag nagyon okos tud lenni persze mindenki.
Mindegy, mindig is akartam kettes fókát. Most már marad, ha ennyi minden meg lett rajta csinálva.
Anya (feleségem) is megtanulhatna rajta vezetni, de egyelőre ódzkodik a dologtól, pedig már rágom a fülét évek óta emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest