Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy 181.22-es driverrel és egy GF 8600GT-vel szerelt XP-s gép, amivel két monitort szeretnék használni.
Rá is kötöttem a két monitort a karira és úgy szeretném őket használni hogy totál külön kijelzőként kezelje őket. Konkrétan el szeretnék indítani az egyiken egy videót, míg a másikon dolgozni.
Ezt már meg is csináltam; a driverben bekapcsoltam a "Configure independently from each other (Dualview)" beállítást. Fut is szépen a másik monitoron a video teljes képernyős módban, de nem függetleníti el egymástól a két kijelzőt.
Ha a "munka" monitoron kattintok az asztalon egy ikonra a másik monitoron a full screen videó ablak módba ugrik.
Jah meg az egeret is át lehet húzni a másik kijelzőre.Hogyan lehet totál függetleníteni a két monitort?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest