Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Oké már nem aktuális.
-
Dr. Romano
veterán
Létezik valami lehetőség hogy egy játékra élsimítást kényszerítsünk ha az azt nem támogatja? Van pár játék amit driverből hiába próbálnék simítani, egyszerűen ugyanolyan recefice marad. Most az BS Area51, de jópár Unreal 3 motoros gammával szívok így.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy 181.22-es driverrel és egy GF 8600GT-vel szerelt XP-s gép, amivel két monitort szeretnék használni.
Rá is kötöttem a két monitort a karira és úgy szeretném őket használni hogy totál külön kijelzőként kezelje őket. Konkrétan el szeretnék indítani az egyiken egy videót, míg a másikon dolgozni.
Ezt már meg is csináltam; a driverben bekapcsoltam a "Configure independently from each other (Dualview)" beállítást. Fut is szépen a másik monitoron a video teljes képernyős módban, de nem függetleníti el egymástól a két kijelzőt.
Ha a "munka" monitoron kattintok az asztalon egy ikonra a másik monitoron a full screen videó ablak módba ugrik.
Jah meg az egeret is át lehet húzni a másik kijelzőre.Hogyan lehet totál függetleníteni a két monitort?
Előre is köszi!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
üzenetére
Hali!
Eszembe nem jutott még ott körülnézni, de most megnézem
Köszi!
Azonban így többnapos használat után kezdem megkedvelni ezt az újjat. Itt a profilokat sokkal egyszerűbben létre lehet hozni, mint az előzőnél.
Tehát csak elsőre volt nekem ilyesztő, kb úgy ahogy a Vista...
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Idáig az FW 93.71-et használtam és nem volt vele gondom. Azonban az UT3 demó nyávogott új driverért így feltettem a 163.71-et.
Nincs vele gondom, de ez a vezérlőpultos Controlpanel egyáltalán nem jön be. Hogyan tudnám a régi felületet visszacsalni (ami a jobbklikk az asztalon + beállítások + spec oldalon volt?)
Tehát kéne a régi kezelőfelület, mert ez nekem nagyon nem jön be
Nincs valami olyan megoldás mint az ATi-nál, hogy a régi kezelőfelület fenthagyásával csak a drivert teszem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest