Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
Köszi!Mivel távolítsam el?
A legutóbb, amikor felraktam a rendszert (kb.4 hete),az op. rendszer felrakását követően a www.nvidia.com-róllletöltöttem a 178.13-at, de a telepítés nem sikerült, kiírta, hogy az összetevők változatlanok maradtak.Viszont a Windows Update felkínálta a telepítést, s így települt. A korábbi verzióknál nem volt ilyen, símán telepítettem, csak most a legutóbb volt ez, amióta a 60-70 MB helyett kb.100 MB a telepítő.
Még egy kérdésem lenne?
ASUS M2N-E SLI lapom van, nforce chipset.XP esetében felraktam a lemezről a driver-t.Vista esetében viszont, ha feltelepítettem (Vista verzió), akkor nem volt internet kapcsolatom.Legutóbb úgy csináltam, hogy nem telepítettem fel a nforce chipset driver-t, a VISTA felismert mindent.Csak az SP1 után kellet felraknom a hangkártya driver-t.Ekkor volt internet kapcsolatom.Jól csináltam-e így, hogy mivel a VISTA nem kért más driver-t, nem raktam fel semmi mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yettel topik
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest