- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
Köszi!Mivel távolítsam el?
A legutóbb, amikor felraktam a rendszert (kb.4 hete),az op. rendszer felrakását követően a www.nvidia.com-róllletöltöttem a 178.13-at, de a telepítés nem sikerült, kiírta, hogy az összetevők változatlanok maradtak.Viszont a Windows Update felkínálta a telepítést, s így települt. A korábbi verzióknál nem volt ilyen, símán telepítettem, csak most a legutóbb volt ez, amióta a 60-70 MB helyett kb.100 MB a telepítő.
Még egy kérdésem lenne?
ASUS M2N-E SLI lapom van, nforce chipset.XP esetében felraktam a lemezről a driver-t.Vista esetében viszont, ha feltelepítettem (Vista verzió), akkor nem volt internet kapcsolatom.Legutóbb úgy csináltam, hogy nem telepítettem fel a nforce chipset driver-t, a VISTA felismert mindent.Csak az SP1 után kellet felraknom a hangkártya driver-t.Ekkor volt internet kapcsolatom.Jól csináltam-e így, hogy mivel a VISTA nem kért más driver-t, nem raktam fel semmi mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest