Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Hogyan kell az újabb Forcewar-et feltelepíteni?El kell-e távolítani a régit, vagy rátelepíthető-e az újabb? Olyat is olvastam, hogy a Driver Sweeper-t kell használni.Ha igen, akkor hogyan, s honnan tölthető le?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
zsolt1129
üzenetére
Köszi!Mivel távolítsam el?
A legutóbb, amikor felraktam a rendszert (kb.4 hete),az op. rendszer felrakását követően a www.nvidia.com-róllletöltöttem a 178.13-at, de a telepítés nem sikerült, kiírta, hogy az összetevők változatlanok maradtak.Viszont a Windows Update felkínálta a telepítést, s így települt. A korábbi verzióknál nem volt ilyen, símán telepítettem, csak most a legutóbb volt ez, amióta a 60-70 MB helyett kb.100 MB a telepítő.
Még egy kérdésem lenne?
ASUS M2N-E SLI lapom van, nforce chipset.XP esetében felraktam a lemezről a driver-t.Vista esetében viszont, ha feltelepítettem (Vista verzió), akkor nem volt internet kapcsolatom.Legutóbb úgy csináltam, hogy nem telepítettem fel a nforce chipset driver-t, a VISTA felismert mindent.Csak az SP1 után kellet felraknom a hangkártya driver-t.Ekkor volt internet kapcsolatom.Jól csináltam-e így, hogy mivel a VISTA nem kért más driver-t, nem raktam fel semmi mást? -
GEPESZ66
veterán
Szeretnék frissíteni a legújabb driver-re.Hogyan csináljam? A régit töröljem le a vezérlőpult/programok eltávolítása segítségével, vagy nem kell? Esetleg a windows updaten keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest