Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen monitort vegyek?
- Micro Four Thirds
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Délután sikerült befejeznem a sztori módot realisztikuson, s közben valamit kaptam is, szerintem a megrendelés miatt. A lényeg, hogy összesen 17 ládám van most. Szóval akik egy kis könnyen szerezhető nyitogatásra vágynak azoknak mindenképp érdemes megcsinálni. Amúgy az elején azt gondoltam,hogy majd realisztikuson nagyon nehéz lesz, de volt 1-2 pillanat amikor még könnyebbnek is éreztem, mert tényleg az animációra figyel az ember. S szerintem már csak ezért is érdemes lenyomni úgy, mert megtanulja az ember, hogy mikor kell parryzni és nem arra vár, hogy jelezzen neki egy indikátor.
Amúgy nem lennék meglepve, ha egyszer bevezetnének egy hardcore módot is ahol nincs jelzés. Mármint a multiban. Ott aztán mehetne akkor ki mit is tud?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Micro Four Thirds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest