Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predaking99
csendes újonc
válasz
Yodamest
üzenetére
Na majd amikor multizni akarsz és 10-r error 0004000004 vagy error 0004000008
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kampány nem rossz, szépen megtanítja az alapokat. Nekem a viking tetszett a legjobban (ugyan is a frakcióm
) viszont a samurait nem élveztem. Sajna az assasin típusú karakterek nem fekszenek nekem, de ez legyen az én bajom.
Mainem a shugoki lassú de hatásos és a hp stealje sem gyenge
Spoiler on: sajnálom is, hogy a kampányban nem tudtam vele lenni Spoiler offValóban ez nem az game aminek 10 perc kell, hogy mestere legyén, no meg TPS és kardok,balták...stb ellenére ez nem egy szokványos hack and slash. Szerintem egy MK és DS egy érdekes de annál jobb keveréke. Hiszen ezekben is ki kell ismerni melyik karakternek mi a gyengéje/erőssége illetve ki nem milyen harci stílusban érzi jól magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) viszont a samurait nem élveztem. Sajna az assasin típusú karakterek nem fekszenek nekem, de ez legyen az én bajom.
Spoiler on: sajnálom is, hogy a kampányban nem tudtam vele lenni Spoiler off