Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz Apollyon #398 üzenetére

Már úgy érted h KS-t cseréled ASIO-ra? Én a Sennheiser 555-ömön hallottam a külnbséget egy gyors meghalgatásnál is, de nem vagyok biztos benne h ez mondjuk a Genius HT5.1-5000emen is kijönne . Hozzáteszem h én úgy próbáltam h benntvolt a resampler 48khz-en és csak az outputot váltogattam KS és ASIO között de hallani lehetett.
    Mondjuk gondolom neked komolyabb 5.1ed van tehát van rá esély. Az a baj h azért szerintem részletes teszt kell ehez nálad is ugyanúgy ahogy nálam, mert sztem Au4nél is ugyanúgy bennt kell lennie a resamplernek 48k-n. Tehát egyszer megkerülöd a win belső mixerét és közvetlen a hangkarinak küldöd bitpontosan az adatot és erre hardweres támogatás is van, vagy pedíg marad 44.1k-n a mintvételezés de akkor nincs meg az asio előnye. Illetve most jut eszembe h az Audigy-k ugye mindenképpen resample-nek, tehát akkor a különbség valszeg az h szoftveres és a hangkari előtt történik a resample vagy pedíg magában a hangkariban. Jó lenne ennek utánajárni h akkor most ez hogyisvan...
    (bocs az eszmefuttatásért)

Új hozzászólás Aktív témák