Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ncc1701

veterán

válasz I02S3F #9718 üzenetére

Ugyan nem fullba nyomom a ketót, mert ~50g ch megvan, de apránként tudod növelni a zsírt, és csökkenteni a ch-t. Fehérjére figyelni, 1.5-2g/tskg kell. Gyümölcsből nálam megy napi 50-100g bogyós, nagyon max alma, vagy kevés körte. Napi 6-8 tojás, marha-malac zsírosabb része, oldalas, tepertő, szalonna, minőségi olíva olaj, magok, fagyasztott zöldségek (kukorica, krumpli nélküliek). Kávé maradt, tejszínnel, 85%-os csokit eszem, ha kivánós vagyok rá. És valóban, akár 1 nap kajálás is kimaradhat anélkül, h éhes lennék, mert a szervezetem rögtön elkezdi használni a zsír raktárakat, kegyetlen jó dolog, de az ilyen 8/16-os időszakos étkezés sima ügy. Vérképem tökéletes, emésztésem hibátlan, kb budi papírt sem kell használnom, annyira nem kenődik. Ameddig ch-t ettem főleg, addig állandóan éhes voltam, napi 6-7 étkezésem volt, mocsok jó dolog volt megszabadulni ettől. Dokim szerint ez az egészséges táplálkozás, amire az emberi szervezet negyed millió éve kifejlődött.
    Ha nem apránként változtatod a makróidat a zsírok irányába, akkor irdatlan nagy fosások lesznek. De 2-4 hét alatt tökéletesen, és mindenféle probléma nélkül át lehet állítani egy egészséges szervezetet. Amire még érdemes figyelni, h minőségi alapanyagokat vételezz. Szabadon tartott marha, malac husa, szintén a tojás se a tömegtermelt szemét legyen. Amit egy 3 éves gyerek megismer, csak azt edd meg. Ultrafeldollgozott szemetet mssze kerüld.

Új hozzászólás Aktív témák