Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Találtam egy tök jó vegetáriánus gyrosost a városban, szóval ez a probléma megoldódott!

Az energiaitalt sikerült egyelőre letennem, bár párszor megkaptam melóhelyen, hogy úgy nézek ki mint a mosott szar, meg, hogy aludni otthon kell...
Édességeket nem igazán szoktam fogyasztani, (max. különleges alkalmakkor, pl.: szülinap) szóval erről nem tudok lemondani.
Amire még nagyon figyeltem a héten, hogy 3 óránként mindenképp egyek valamit, (általában valami gyümölcsöt, a 3 főétkezést leszámítva) és zöldséget is megpróbálok minél többet enni (jó sok natúr csirkemellel).
A mozgás eddig nem volt probléma, mert a munkám felért egy napi 8 órás konditermes edzéssel, viszont most áthelyeztek ülő munkára, ezért is kell nagyon megfogjam a kalóriákat. Ami meg a gépet illeti jelenleg élni nincs időm, nem, hogy játszani (ezért is csak most válaszolok). De Szeptembertől mindenképp szeretnék elkezdeni valami küzdősportot.
Más: egy ismerősöm ajánlott nekem kókuszos rizs tejet. Valaki kóstolta már, vagy tudja mi ez? Ha igen leírná a tapasztalatait?
Off: a 17. kerületben tudtok ajánlani jó box edzést?
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest