- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Írnátok néhány étrendet, ami jó a fogyáshoz?
Le szeretnék dobni 10kg-ot (100kg-ról 90kg-ra)
Heti 3-4szer tervezek futni, kocogni monoton, 50percet, futópadon.
Az olvastam mindenfele, hogy cukor, kenyér, tészta felejtsem el, és hogy napi 5-6 étkezés
Nálam az a baj, hogy nem nagyon reggelizek, nem vagyok éhes reggel, majd délre megéhezek és bezabálok, azzal ki is húzom estig, és 5-6körül megint eszek, így van, hogy 1 nap csak kétszer eszek, viszont akkor egyszerre sokat.
Edzőterembe nem szeretnék járni, időm se nagyon van, és unalmas számomra (régebben már próbáltam), így ami rendszeres mozgást tervezek, az csak a futás, meg nyáron biciklizés.
Rendes étkezés nélkül viszont tudom, nem lehet lefogyni, akinek már van valami bevált étrendje ossza már meg. Szívesen főzőcskézek is, ha hamar kész.
Reggeli
Tízórai
Ebéd
Uzsonna
VacsoraMikor mit érdemes enni és mennyit.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest