Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok !Olyan transmittert keresek ahol a zene számok ki vannak írva ( nem fontos) illetve az mp3 zenéket tudom pörgetni ( sajna kettő is van és egyik sem tudja , ha nincs is zene szám kijelző egye fene de egy zenèbe belepörgetès azért alap lenne)
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Baseus CCLH-01 transzmittere?
Lenne pár kérdésem róla.
-Ha már korábban párosítottam a telefont és a transzmittert Bluetooth-on, akkor a következő indításnál automatikusan csatlakozni fog hozzá a telefon?
-Van bármi zavaró háttérzaja?
-Lehet több eszközt is párosítani hozzá, vagy ha másik telefont akarok hozzá párosítani, akkor a korábbit el kell felejtetnem vele?
-A kocsinkban van natív Bluetooth, de sajnos zenelejátszásra nem használható. Volt korábban egy Ugreen Bluetooth to AUX eszközöm, aminél telefonhíváskor a beépített Bluetooth lett aktív és a beépített mikrofon jobb minőségű és ideálisabb helyen van. Vajon ez tudja ezt? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Vettem egy Sencor SWM 4545 BT-t, igaz csak a Bluetooth-on keresztül próbáltam, de kellően hangos és tiszta, nem hallotam sercegést, zugást semmi egyebet. Műküdése is pofon egyszerű. Ha valaki keres egy belépő szintü modelt, szerintem jó választáslehet. Hívást nem bonyolítottam vele.
-
dik
őstag
Helló! Pánikszerű kérdésem lenne. Esetleg valaki tudna ajánlani valami atom jó kis transzmitter egy régi autóba kellene valami megbízható minőségibb példány. Előre is köszönöm a tippeket. Ja és lehetőleg magyarországi kellene! Köszönöm!
-
Kevin2133
friss újonc
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hogy melyik az jó minőségű fm transmitter amivel spotifyt tudok hallgatni autóban?
Köszönöm -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet azt megoldani, hogy ha a telefon csatlakozik az FM transmitterre, akkor automatikusan lépjen be a youtube musicba, és indítson el egy lejátszási listát?
A rádiót szeretném már nagyon kiváltani, de amíg miden egyes indításnál bele kell másznom a zenék közé, és úgy tudok csak lejátszani valamit, addig ez nagyon nem nyerő.
Samsung galaxy s21 ultráról menne a zene, és párszor próbáltam a hangasszisztensel "manuálisan" indítani a zenét, de kötözködik, hogy oldjam fel a telefont, mert zárolt képernyővel ő aztán nem játszik le semmit. -
sifu91
aktív tag
Sziasztok!
Ugo civicbe kellene valami jobb transmitter. Vettem Somogyibol jobb fajtat, de borzasztoan szol, sistereg es nagyon gyenge a minosege is.
Elore is köszönöm -
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Palesztin72 #213 üzenetére
Szia!
Elég sokféle ilyen transzmitter van.
Hogy melyiket válaszd?
Konkrét jól bevált típust nem tudok ajánlani neked, de ha nézelődsz, lehetőleg ne a legolcsóbbak közül válassz, ha jót akarsz.Régebben úgy kb. 10-15 évvel ezelőtt lehetett olyan transmittereket venni, amelyek adója jóval erősebb volt, mint a most kapható átlag, ezáltal kevésbé is sisteregtek.
Nem mondom, hogy most nem lehet, de meglehetősen nagy a szórás.
Van, amelyik 0,5-1 méter után már nem is szól és van, amelyik 5-10 méternél is szépen ad.Árulkodó jel, hogy esetleg erősebb az adója, ha az adott transmitter rendelkezik zajszűrővel, esetleg letud játszani az MP3 mellett FLAC-et is.
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
lamberta100 #212 üzenetére
Szia!
Ha elhangolódik magától a transmitter, az vagy adóhiba, vagy beállítás hiba lesz.Ha ez a transmitter tud olyan funkciót, hogy automatikusan keres egy zavarmentes (rádióadás mentes) frekvenciát és arra áll be magától, akkor gondolom a beállításaiban ezt ki lehet kapcsolni. Gondolom akkor ugrálna el, ha az előzőleg beállított frekvencián nincs egyéb rádióadás, majd a kilométerek haladtával egyszer csak kezd bejönni egy helyi vagy akármilyen rádió és ilyenkor keres egy újabb zavarmentes Fm frekvenciát és arra vált.
Ha viszont nem a fentebb leírt jelenség van, akkor szerintem az transmitter hiba lesz, egyéb esetben nem szabadna magától változni a transmitteren a kiválasztott frekvenciának.
-
Palesztin72
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan transzmittert ajánlani , amelyik pendrive-ról vagy (micro) SD kártyáról véletlen sorrendben is le tudja játszani a zeneszámokat? -
lamberta100
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SAVIO TR-12 bluetooth FM transzmitterem egy 2014-es opel corsába.
A memóriakártyára tettem fel új zenéket, beraktam az autóba, de az a problémám vele, hogy mindig elugrál az adott frekvenciáról.
Szerintetek milyen frekvenciára állítsam be, hogy ne ugráljon el? -
Predator2
addikt
Helló
Mit kell olyankor csinálni, ha csatlakoztattam a transmittert (2s) működik, de a rádió alapzaját amit az "üres rádió csatorna" ad ki magából nem tűnik el?
Renault Clio 2 (2004-es)
THX
-
dante2006
kezdő
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani légyszíves olyan FM Tansmittert, amíről ha USB-n keresztül hallgatom a zenét, és leveszem az autóról a gyújtást, majd újra indítom az autót akkor a zeneszámot ne az elejéről kezdje?!
Sajnos amit most rendeltem, egy Blitzwolf típus, az is sajnos az elejéről indítja a zene számot! -
GTM TV
újonc
Üdv Mindenkinek!
Nem működik az Fm Transmitterem!
Adott egy Transmitter, ami középárkategóriában lett vásárolva. 1-szer használatban volt egy másik autóban, tökéletesen működött abban az 1 óra használatban. Pár hétre rá egy másik autóba átülve már nem műödik rendesen a készülék. Halottnak tetteti magát, két vonalka van a kijelzőn, nem lehet állítani a frekit és egyéb beállítás sem végrehajtható. Nem reagál Pendrive-ra sem és a telefonkábel használatánál, bizonyos szögekben szintén nem ad hangot. Mi történhetett? mi lehet a baj? van megoldás?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Ezek közül van valakinek tapasztalata?
Baseus T Typed S-16
Extreme BC30AQVagy valami hasonló, vezetékes transmitter érdekelne, ami memóriakártyát is fogad, játszik flac/ape formátumot, és lehetőség szerint van rajta aux bemenet is.
Ja, meg fontos lenne, hogy ne gyulladjon ki tőle az autó. -
Misi-67gyurc
csendes tag
válasz
Newlachka #151 üzenetére
Szia.
Ha arra gondoltál hogy a szivargyújtóban nem marad meg,... azzal sok mindent nem tudsz kezdeni,...legfeljebb egy vékony fogpiszkálót mellé erőltetsz és az meg meg gátolja hogy minden huplinál kirepüljön és az öledben landoljon.
Nem mellesleg ezt leszámítva hogy működik...?
Jó a hangzása, nem sistereg nagyon, telefon kihangosító ként jól hallanak téged..??
Köszönjük a válaszod. -
adam320
senior tag
Sziasztok.
Milyen FM transmittert ajánlotok?
Olyan kéne ami működik normálisan, egyszer vettem egyet az auchanba, újat, de nem volt valami jó.Autóba szeretném.
-
Terka1
friss újonc
Kedves palimre!
Segítenél nekem transzmitter ügyben, ugyanaz a gondom mint Neked!
1. Milyen tipust vegyek 3 fm rádiót szeretnék működtetni .
2. Wifi van
3. Hatótávolság 15-20 m kéne! Családiház!
Fogalmam sincs mi kell még hozzá, hogyan kell összerakni, régi wifis mobil jó?
Szóval abszolút analfabéta vagyok.
Nagyon hálás lennék, ha leírnád lépésről lépésre, tudod én egy nagyon régen fiatal korosztályba tartozom.
Email. terka.kovacs@gmail.com
Bocsánatot kérek a zavarásért, bízom a segítségedben!Előre is köszönöm. Üdvözlettel Kovács Terka
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Lètezik e olyan transmitter ami wifi-re, netre tud csatlakozni és hagyomanyos fm radióra is ugye frekvencián keresztül és a hagyományos rádión szól a netes, online rádió? Vagy egyszerübb venni egy online rádióra képes rádió izèt.
-
xabolcs
őstag
Nekem ilyen van evek ota szolgalatban, amolyan radiokhoz valo Set Top Box-kent, pont azzal a cellal, amit te is szerettel volna: Keene USB FM Transmitter
Sajnos ebben a kiszerelesben nem kaphato, de most elnezve az AliExpress-t, nem eselytelen a dolog (dsp pll 87-108 mhz), pl. ez a kis DIY transmitter.
Mivel az en Keene transmitterem USB-s hangartyakent latszik, ezert a szamitogep funkciot egy micro USB-rol taplalt, apro regi router latja el.
A te jack dugos verziod tud csak USB-rol mukodni? Azaz van beepitett hangkartyaja?
-
flash-
veterán
Szivargyújtóba dugható fm transmitterek kozul van ami megbízhatóan mukodik? Mit javasoltok?
-
palimre
csendes tag
válasz
#21346560 #195 üzenetére
Szia, ma vettem át az általad linkelt transzmittert. Tökéletes!
Beállítottam egy kimeneti frekvenciát, olyat, amin egyébként nem jön adás, aztán bedugtam az asztali gépemhez csatlakozó minitorony hangszóró kimenteébe, és működik.
Aztán kipróbáltam a laptopomon. Ott közvetlenül a számítógép hangszóró kimenetébe dugtam, és erről is tökéletesen működik.És a lakásban lévő 3 rádión akár egyszerre is tudtam volna hallgatni az internetes adást.
Tehát megspóroltam 3 internetes rádió árát (drabja 20.000 felett van valahol) egyetlen 2500 Ft-os kütyüvel.
Nagyon köszönöm a tanácsot.
-
palimre
csendes tag
válasz
#21346560 #193 üzenetére
Köszönöm a választ. Ez jónak tűnik. Itt végre megtaláltam a kulcsmondatot: "Minden FM rádióval kihangosítható autóban vagy otthon (87,6-107,9 MHz)"
Macera gondom nincs vele, mert a számítógép hangját Blutoothon keresztül Sony minitoronyra csatlakoztatva hallgatom. A töltögetés szintén nem lesz gond, hiszen a tartozék microUSB töltőkábelt a használat során valamelyik USB-re csatlalkoztatva folyamatosan töltődni fog. Bár egyébként is van mikro töltőkábelem.
Már csak az a kérdés, hogy konkrétan az általad belinkelt szerkentyűt vegyem, vagy van olyan, ami valamivel drágábban megbízhatóbb, esetleg hosszabb élettartamú, vagy bármilyen más szempontból inkább ajánlható?
-
törölt tag
Számítógépről is megoldható!
Ilyen fajtát keress, ami jack dugós.Tán csak az a macera ezekkel, hogy töltögetni kell őket, illetve ha pc-re csatlakoztatod, akkor ki kell húzni a hangszórót, amikor ezt használni szeretnéd!
-
palimre
csendes tag
Sziasztok, soha nem foglalkoztam FM transzmitterrel, de most érdekelne. Nem autóba kellene, hanem rádiózásra.
Nemrég azt hallottam egy rádiós beszélgetésben, hogy ha egy rádióadást csak interneten lehet fogni, annak a hallgatása megoldható FM transzmitterrel. Mégpedig azt mondta az illető, hogy telefonba dugva fogja a WiFi jelet, és beállít egy hullámhosszat, és a rádiót erre állítva azon hallgathatom az adást. És még azt is hozzátette, hogy olyan készülék kell ehhez, ami sztereo hangátvitelt tud.Mivel nem értek a témához, kérdezem, hogy ez tényleg működik? És ha igen, akkor csak telefonon keresztül? Tehát közvetlenül a számítógépre csatlakoztatva nem?
És ha működik a dolog, akkor melyik típusú transzmittert kell beszerezni? Amit az interneten keresgélve találok, az mind az autóban történő zenehallgatást említi. -
samu2062
senior tag
Bocsánat, de nem is néztem jó ideje a topikot, azt hittem teljesen behalt. Ha még aktuális a válasz, igen befért bőven. Elég kicsi, lapos. Semmiben sem akadál. A dolgát is teszi szépen. Egyedül a hozzá való androidos alkalmazással nem akar kommunikálni, vélhetően azért, mert az első szériához hozták létre. A második generációst nem ismeri. Frissíteni kéne az appot. Egyébként nem hiányzik annyira, enélkül is teljesen használható.
-
törölt tag
Meg is jött.
Kipróbáltam, hát brutálisan szól! köszi a tippet! -
törölt tag
Üdv! Van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel?
Nekem a "saját" lejátszás funkció, és a BT is kellene. -
AMDATIFAN
csendes tag
Szia.
Létezik ilyen, most meglepően olcsón lehet hozzájutni [Hifi Boas FM Transmitter] és szerintem egész jó ennyiért. A leírása szerint 15-30 méter hatótávot tud, az szerintem jó.
Van egy ilyenem és szerintem ezt a távot tudja is. Egész jó a hangja. USB-s töltőre vagy laptopra rádugod már szól is.
Van beépített akkuja.
Van azért hátránya is, a beépített frekvencia nem változtatható. -
hun005a
tag
Sziasztok
Olyan FM transzmittert keresek ami nem szivargyújtós hanem USB-be dugható.
Létezik ilyen egyáltalán?köszönöm
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico #171 üzenetére
Szia! A minap én is hozzájutottam egy ilyenhez, bár én használtan vettem.
Volt már dolgom jó pár transmitterrel, nagyon sok félével (kb. 15 éve vehettem meg az elsőt), de ez most nagyon komoly!
Van ereje az adójának, sistergés alig, vagy szinte nincs is.
Ha töltöm a telefont róla, akkor az a minimális sistergés is eltűnik, ekkor erősebb is lesz az adója, gondolom a mikro usb kábel kvázi antennaként funkcionál ilyenkor.
A zene minősége is eléggé ott van, szinte mintha CD-t hallgatnék (ezen elcsodálkoztam egy kicsit).
A Xiaomi ebben is remekel hálistennek!Zenét bluetoothon keresztül lehet ráküldeni.
Telefont lehet tölteni, méri az autó feszültség szintjét, sajnos pendriveról zenét nem játszik le. Ez az ami számomra negatívum, meg hogy nincs RDS! -
Hatpöttyös
újonc
Üdv. Sajnos elég tájékozatlan vagyok ezért kérném a segitségeteket! Olyan Fm Transmittert keresnék ha tudnátok segíteni amibe van USB, mikróSd, és Bluetoth, és telefon töltö USB. De ami fontos volna, hogy a zeneszámokat mappák szerint is le tudja játszani. Vettünk egy Sencor 3535-öt nagyon szuper minden nagyon jól működik. Zenék USB-ről, kártyáról és a telefon is a Bluetooth is. Csak a gond hogy van kb. 25 lemezem szuperül összeállítva. De sajnos csak sorba tudja lejátszani, és nem tudok a mappák között tetszőlegesen mozogni. Sajnos. Ha van valakinek ötlete megköszönném.
-
samu2062
senior tag
válasz
Zedroxine #181 üzenetére
Eltűnt innen mindenki, de én bepróbálkozok.
Nekem is H astra van.
Vettél valamit azóta? Mit sikerült, ha igen?
Elég kicsi ott a hely. Én kinéztem a 2. generációs Anker Roav-ot . Jónak tűnik a cucc. Kérdés, hogy befér oda a helyére.
Szerintem megrendelem és bízom benne, hogy jó lesz, ha nem, akkor sajna vissza kell küldenem.
Meglátjuk. -
Zedroxine
tag
Sziasztok!
Astra H-ba keresek BT-os transmittert.
Ezt főleg feleség használná, Spotify lenne rá kitolva, USB jó ha van de nem kötelező, valamint inkább SD foglalat lenne jobb. Valamint transmittelt állomás állíthatósága(láthatósága) fontos.Max 10k HUF és ha lehet magyar boltból (karácsonra kellene azért ali és más külföldi nem játszik).
Erre a helyre kellene beférjen (hamutartó melett jobbra):
[link]Azért lényeges mert 5-ben nem akarom kettétörni a cuccot.
Ki mit ajánl? Köszi!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Andapace #162 üzenetére
Ilyenem van most:
€ 9,92 36% Off | Baseus Car Charger for iPhone Mobile Phone Handsfree FM Transmitter Bluetooth Car Kit LCD MP3 Player Dual USB Car Phone Charger
[link]És ilyet rendeltünk havernak (egyik legjobb állítólag!)
€ 17,69 | Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth 5V 3.4A Car Charger Music Player FM Smart APP for iPhone and Android Smart Control MP3 Player
[link] -
pimpi001
tag
haller. ma akcios ez a darab de elobb kerdeznem hogy valakinek valami tapasztalat ezzel?
[link] -
Dazsar
aktív tag
Üdv
Használ valaki ilyen készüléket ?
Tapasztalat ?SAL FMBT XPRO
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen frekvencian hasznalja a transmittert? Hol mukodik legtisztabban?
-
Becksman
őstag
Üdv!
Vettünk az autóba egy ilyen transmittert:
https://edigital.hu/autos-kiegeszitok/sal-fmbt-102-transzmitter-es-bluetooth-p589373Bluetoothal csatlakozik, semmi gond. Viszont ha mp3at a pendriven szeretném hallgatni akkor nem történik semmi. Fat32ön formaztam meg. Mappaba kell rakni az mp3at vagy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
T-tomzee
csendes tag
Én egy ilyet használok majdnem 1 éve. Tetszőleges hangforrásra rá lehet csatlakoztatni a 3.5 mm-es Jack dugójával. A minőséggel meg vagyok elégedve, ha a microUSB kábel be van dugva, akkor az antennaként működik és 10-15 métere is jó minőségben adja a jelet (sztereóban). Sokszor házon belül (több falon át) használom és simán elmegy 15 méterre is. A beépített akku kb. 2-3 órát bírja. A 3k-ért nagyon megérte.
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Sperafico #171 üzenetére
Szia!
Gondolom ahol megérinted, azon a részen lehet az antenna pontja a transmitternek, ezért szűnik meg ilyenkor az a minimális sistergés.
Hm. Újra egy készülék, aminek még ereje is lehet, és egy méternél nagyobb hatósugárral is rendelkezhet?
No fene... Lehet vennem kell egy ilyet aztán kipróbálni, mit tud... kis tuning stb. -
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Xiaomi roidmi 3s transmittert. Eddigi legjobb amit próbáltam.
A sistergés alig hallható, viszont ha megérintem még az sincs. Gondolom testelni kellene a tökéletes csendhez, de ezt hogy tudnám kivitelezni?
Folyamatosan nem fognám. -
mgaben
senior tag
Update.
Az lehetséges, hogy a 2.1es bt transmitter nem találja a 4.1es fülesem?
Úgy néz ki, hogy rossz infó volt a termékről és a receiver 4.1, de a transmitter csak 2.1en kommunikál.
2.1es fülessel megy a transmitter. Próbáltam még egy Sonyval is, ami 3.0ás, azzal sem ment. -
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem gond ha ide írom, nem fm bt transmitter hanem egy "sima" bt transmitterről van szó.
Adott a transmitter és adott a bt füles. Nincs ötlete valakinek, hogy miért nem tudom párosítani?
A receiver része jól működik egyébként.
Füles :[link]
Transmitter: [link]Egyelőre holnap tudom még másik fülessel is kipróbálni, de hát ha addig is van valami ötlete valakinek.
Ha nem fér el itt akkor töröljétek vagy helyezzétek át.Köszi előre is.
-
Cs0nti74
újonc
Helló! Még nem húztam ki sose, úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Viszont ha nem felejtem el holnap kipróbálom. Eddig minden bekapcsoláskor az általa elsőnek generált frekvenciára álll be. Mappákban nem tudom lehet-e lépkedni, mert ezt sem próbáltam ki, mert inkább Spotify-t szoktam csak hallgatni.
-
-
Cs0nti74
újonc
Kb. két hete használom ezt: https://edigital.hu/autos-kiegeszitok/sal-fmbt-42-transzmitter-p523663
Telefonálásra még nem próbáltam, de Micro SD-ről, Pendrive-ról elég tisztán játsza le a zenénet. ( bitsűrűség: 320kb/s ) Persze gyengébb bitsűrűségen jelen van a sistergés. Aux, illetve Bluetooth telefonnal összekötve, Spotify-t hallgatva közepes minőségben letöltött zenével szintén szépen szól. -
SRII
őstag
Sziasztok!
Vásároltam olcsot, közepesen drágát, és viszonylag (számomra) drágát, DE egyik sem ért semmit, a hang minősége mindegyiknél szar igy ,hogy kiszortam ennyi pénzt elmondhatom,hogy ha kiegészíteném vehetnék egy DENSION-t és nem kellene sima cd vel transmiterekkel és egyébb hangminőségben gyalázat termékekre szorni a pénzt.(ez saját vélemény, de csalodtam az ilyen szarokban, szar hang, szar recsegő kihangosító(ha nem recseg akkor épp allig hallani valamit vagy szimplán sistereg ami a zenék alatt is folyton jelen van) van akinek megfelel, de akit kicsit is zavar a sistergés és a szar minőség, az ne szorjon ki rá pénzt.
-
Andapace
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani olyan FM transzmittert amivel a lehető legjobb hangminőséget tudom elérni? Van most egy noname, de konkrétan dobozhangja van.
Az lenne a lényeg, hogy Bluetooth-os legyen és 8-10k-nál ne nagyon legyen többKöszi előre.
-
horn3t
tag
válasz
AMDATIFAN #155 üzenetére
Hát ez elég szomorú. Meglett a kocsi, még kicsit várok, hogy menynibe jön ki ha kicseréltetem a gyári fejegységet bluetoothosra.
Ha nagyon drága, akkor kipróbálok egyet. Közben kollégám is elgondolkozott egy ilyenben, hátha hamarabb beruház és lesz tapasztalat.
Köszönöm a segítségeiteket.
-
bmk13
újonc
Sziasztok
Nő vagyok, előre bocsájtom.... NULLA műszaki érzékkel......
Egy problémával fordulok hozzátok.....
Az autómban van transzmitter, tökéletesen működik, egy dolgot kivéve.....
Amikor leállítom a kocsit, majd újra beindítom, a mixet újra és újra elölről kezdi..... Ez baromi idegesítő....
Tudnátok olyan megoldást találni vagy olyan transzmittert ajánlani, ami megjegyzi hol tartott a zene annak ellenére, hogy leállítom az autót?Előre is köszönöm :-(
-
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
temcsaba #153 üzenetére
Szia!
Magát az alkalmazást még nem használtam, de ha kell hozzá net, akkor az autóban való használatkor az akadozást szerintem okozhatja útközben a telefonnál térerő probléma vagy nem megfelelő hálózati lefedettség.
pl. olyan területen jársz, ahol a 3g/hspa/4g lte helyett csak edge hálózat van, mivel az utóbbi lassabb így jó eséllyel akadozni fog, vagy akár meg is állhat.
Ha megint előjön a probléma, lehetőség szerint ellenőrizd a telefonodon, hogy az milyen hálózaton "barangol" amikor akadozik.Ha megfelelő gyors hálózaton van és akadozik, akkor mérnék egy sebességet... esetleg valami beállítási lehetőség az alkalmazásban, vagy a telefonban más alkalmazás(ok) ami esetleg elvenné a sávszélességet, frissíteni próbál közben stb.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
-
AMDATIFAN
csendes tag
Ezt én is így gondolom, csak bizonyos kritériumoknak nyilván meg kell felelni az nmhh felé ezen rádiós eszközök forgalmazásához.
Szerintem ez a "nadrágszíj" túlságosan szorosra van húzva...Elég soknak a forgalmazását betiltották már az évek folyamán, amit vagy azért tettek, mert egy két példány
"túlságosan jóra" sikerült, vagy a működésével zavarást idézett elő, túlmelegedés stb. -
LantosBerry8
senior tag
Vélemények/tapasztalatok?
http://s.aliexpress.com/QNFf6Zn6 -
temcsaba
újonc
sziasztok
újonnan regisztráltam mert szeretném a tapasztalatotokat vagy tanácsotokat kérni.
Spotify premium előfizető vagyok. Telefonon használom tökéletesen megy.
autóba is akartam használni, ezért vettem egy SAL FMBT 24 transzmittert.
spotify telefon - Bluetooth transmitter - autó hangszóró.
Egy idő 5 -10-15 perc után akadozik élvezhetetlen a hallgatás.
A szolgáltatók szerint a spotify nem hibás, a Telenor nem hibás, a BT transzmitter is jó.
Csak én vagyok a hülye?
Ki kéne próbálni másik kütyüt?
-
horn3t
tag
Értem. Rendben, köszönöm a választ, hát ha megcsinálják a kocsim, akkor kipróbálom, és lehet vezsek egyet.
TBoY406HDI:
Nem gondolnám, hogy ennek ürtechnikának kellene lennie, az olcsó is működjön, egyébként minek árulják ha nem megfelelő.Egyébként a Sencoromat szívesen eladom egy ezresért. Aki Szolnok jár az viheti
Newlachka: Hasonlót kaptam kölcsönbe csak ezüst volt, kristály tisztán szólt, a kihangosítás miatt voltam egy kicsit távoli, de a zene és a telefonálás hangja nagyon jó minőség volt.
Ja és az sem kattant be, de teljesen jól kapcsolódott....
-
-
AMDATIFAN
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az előző hozzászóláshoz szólva, nekem még van Sencor-om, nekem az SWM 100-asból van , az rendben teszi a dolgát, minimális sistergés van csak (ennél vannak sokkal rosszabbak is)...
Elég sok transmitterem volt már, így van már velük tapasztalat.
Aki új transmittert vesz annak üzenem, hogy sajnos nagyon nagy a szórás közöttük (vannak erősebbek, jobb minőségűek, szebb hangúak, nagyobb hatótávúak és gyengébbek is akár ugyanazon a gyártón belül is) és ez alól a méregdrága Soundfly sem kivétel.
A készítők a legtöbb készüléknél nagyon ráálltak a maximum 1 méteres (korábban 5-10 méter vagy erősebb) hatótávra (gondolom nmhh nyomásra), ami finoman fogalmazva is hagy némi kívánni valót a zenei minőséggel kapcsolatban (hiába szólna esetleg szépen, de a sistergés miatt élvezhetetlen a zene).
Ezzel csak az a gond, hogy az olcsóbb és a drágább változatoknál is találkozni az átlagosnál gyengébb hatótávú transmitterekkel, de az ellenkezője is igaz lehet, de sajnos ez egyre ritkább.Úgyhogy én a következőre jutottam:
Transmittert ha még veszek akkor csak személyesen és használtan, de a vásárlás előtt szigorúan kipróbáltatni az eladóval az ő autójában.
Sőt tovább megyek, egy külön FM rádiós eszközt sem árt vinni a helyszínre (akár egy mobiltelefon amiben van rádió is megteszi) és az autó körül , esetleg távolodva is tesztelni, meddig hallható, minél tovább annál jobb.
Így a vásárló is elégedett lehet, mert lehet olyat vesz ami kevésbé sistereg és erről személyesen meggyőződött a vásárlás előtt, ellenben egy újnál ezt így nem igazán lehet megtenni. -
horn3t
tag
Köszi a választ. Ez a Sencorom van, SWM 101, de csak recseg akárhova állítom a frekvenciát.
Gondolom ha kiszállsz a kocsiból, és visszaszállsz, akkor nem folytatja ugyanonnan az adott műsort, amit hallgattál előtte?Nem tudom a többieknek mennyire működött ez a sencor, de ez egy rakás....
-
horn3t
tag
Szia,
Egy ilyenen, illetve egy másikon gondolkozom, hogy veszek:
[link]Nagy dilemmám, hogy amennyiben telefonálok, mennyire hallanak jól a vonal másik oldalán?
Tudnál nekem segíteni ebben? Dízel kocsim van, kicsit jobban morog, és a jabra kihangostóm nem rossz, csak nem hallanak elég jól a másik oldalon, illetve kicsit halk nekem az a mono hangszóró. És így legalább a telefonomra töltött zenéket is tudom hallgatni a sok szar rádió helyett....
Köszi előre is.
Üdv: Horn3t
-
SRII
őstag
szia!
Köszi hogy írtál, olyan kihat ez a topik!
Más:
Nem néz ki rosszul, de én nem azért váltam meg az előzőktől, mert nem működött, hanem mert sistergett(zenehallgatás közben vagy végén, vagy volt olyan nem is egyszer, hogy alapzaj szűrődött át a zene alá amitől a frász kirázott,) és topán adta át a zenét a gyári fejegységre, nekem ezért kelet megválnom a többitől.Ezen nem tapasztalható ilyen?
-
kirusz1
őstag
Ez engem is érdekelne
-
SRII
őstag
Hali!
Vettem párszor már tanszmittert de sajna a végén mindig eladtam őket, sistereg, nem szól tisztán, és mindig pár perc után visszakapcsolom a audio lejátszot..
Van olyan ami tisztán közvetíti a hangokat ?(lehet én vettem szart) vagy mindegyik ilyen? -
Vettem ma egy ilyen FM Transmittert az Iponban. Sajnos nem nagyon szeret együttműködni a Subival. Az a jelenség, hogy beállítást követően pár percet zenél, aztán már csak sistereg. Próbáltam gyújtás nélkül, gyújtáson és járó motornál is, a jelenség ugyanaz. Próbáltam az összes szivargyújtó aljzatban, a jelenség ugyanaz. Delejt kap a kütyü, mert ha kihúzom a töltőből, elalszik. Kipróbáltam a Passatban, ott gond nélkül zenél bármeddig. Sztréndzs. Vkinek ötlet?
-
AMDATIFAN
csendes tag
Hát srácok úgy látszik, hogy a nagy Soundfly transmitter családot is elérte a nagyon gyenge
hatótáv (0,5-1m max)!A minap vettem 2-őt (sd és dnt sd) is! A céges autómban lévő igen jó vételi készséggel megáldott gyári autórádió is alig fogta szerencsétleneket.
Ekkor egy frappáns kis mondat jutott eszembe akik ezért felelősek lehetnek (remélem csuklottak és fognak is), de a mondat szerkezete és bizonyos szavaik miatt nem írom le ide...Na szóval olyan gyengére lecsillapította a gyártó a jeleket, hogy ez már kihatott a minőségre is...
Van egy régebbi példányom is úgy nagyjából 2010 körülről, abban még van "erő" ...
Úgyhogy úgy látszik, minél régebbi használt és jól működő
transmittert célszerű vásárolni és akkor azok jó eséllyel jók lesznek.Ja és a 2 frissen vételezett Soundfly üzeni, hogy jól van, transmitterhez képest tud minőségi zenét szolgáltatni, amit az adott rádióvevő jó minőségben is fog (most már)!
-
akcsy
tag
Sziasztok! Tudom elég lerágott téma, és olvasgattam is visszafelé, viszont a legutóbbi hozzászólások óta eltelt jó kis idő, így feltenném én is a kérdést, hogy ki milyen transzmittert használ a rádiójához, vagy milyet tudnátok ajánlani nekem? A legfontosabb tényező az usb olvasása lenne, mivel mp3-at, sd kártyát nem használok.
Elsősorban én a Technaxx FMT-600 BT transmittert néztem ki. Mit gondoltok róla? Megéri az árát? Vagy ha tudtok ajánlani hasonlót, ami tényleg jobb, megköszönném -
HeroBen
tag
Hello!
Mi a véleményetek Erről vagy erről?CD-s autórádióm van de T-s szolgáltatónál kaptam Spotify Premiumot a dijcsomagomhoz és ezért telefonról szeretnék zenét hallgatni de fejegységet nem szeretnék cserélni mert csak a gyárival kompatibilis a multi kormány (megfizethető áron) viszont nem akarom hogy nagyon látszódjon a cucc ezért max olyat szeretnék amilyen az első linken, de ha jó a második akkor az lenne a legpraktikusabb a számomra.
-
katonafull
csendes újonc
Hello! Sikerült már olyan FM transmittert találnod, ami megjegyzi hol tartott az utolsó lejátszott szám és onnan folytatja?
Itt van ilyen, csak drága, nem biztos, hogy megéri.
http://www.bestdigital.hu/fm-transmitter-soundfly-bt-p-151.htmlEnnyiért már fm transmitteres gps-t is lehet kapni...
Esetleg tud valaki más olyan márkát, ami ki-bekapcsolás után ugyanonnan folytatja az utsó számot, ahol abbahagyta?
Elég lenne márka, hogy ebay-en rákereshessek
Eddig csak ezt a soundfly-t találtam.
Vagy olyan is jó lenne, amivel legalább bele lehet tekerni a számba... sajna fogalmam sincs ezt hogy mondják angolul a fast forward-on kívül, de így se találtam semmit ebayen.
Nem akarom elhinni, hogy nincs egy olyan olcsó retkes transmitter, amivel bele lehet tekerni az mp3-ba.
Hát miféle világot élünk? XD -
AMDATIFAN
csendes tag
válasz
Zsolti76 #124 üzenetére
A vevő érzékenysége számíthat, főleg ha a transmitter messzebb van a vevőtől!
Mondjuk a Blaupunkt rádiók a jó vételi készségükről híresek (de nem árt, ha
antenna oldalon is rendben van minden), kivételek persze akadhatnak!Persze a transmitter erőssége sem hátrányos ebben a helyzetben.
-
AMDATIFAN
csendes tag
Nem tudom mire fel pittyeghet. Bizonyos transmittereknél a gombok nyomkodásakor adhat ki a készülék ilyen hangot, de az SWM 101 nekem nem pittyeg se gombnyomásra, se a zene közben.
Két dologra gondolok. Vagy az MP3 tömörítésével van gondja a transmitternek lejátszás közben, vagy spontán a készülék alapból kiadja.Próbáld meg azt, hogy egy MP3-mat állandó bitrátával (pl. mondjuk fix 128kbps) tömörítve és sima sztereóban (nem joint stereo és társai), majd pendrivera felmásol és teszt!
Ha a jelenség továbbra is ugyanúgy fennáll, akkor a készülékben van a hiba! -
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Rokonom is egy ilyen Sencor SWM101 transmittert vett.
Azt mondja zene közben pittyeg. Ez miért van? -
wargar
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Sencor SWM 101 jelű szerkezetet az Expertben. Aranyárban adták és nem is volt más fajta transzmitterük, de bevállaltam. Eddig pozitívak a tapasztalatok.
Volt elem a távirányítóban, ez külön jó dolog. Jackdugó és USB bemenet van a kütyün,meg egy kis számlap, ami a frekvenciát mutatja. Plusz három gomb, de azokat nem fogom nyomkodni.
Kicsit mozog a szivargyújtóban, de nem esik ki, igaz nagyon nagy döccenőnél elmegy a zene, de nem felejti el melyik számot játszotta,csak azt hogy hol tartott a zenében. Mappákat kezeli.
A hangminőséggel maximálisan elégedett vagyok, az én füleimnek olyan mintha rádió szólna. Rosszabbra számítottam, mert az autóm antennája hátul van a tetőn, de semmi gond nincs. Van magas és mély hang is,sőt külön EQ gomb figyel a távirányítón, lehet játszani a hangszínekkel.
Remélem segítettem azoknak akik transzmitter vásárlás előtt állnak. -
Zsolti76
újonc
Sziasztok!
A rádió típusa, illetve kora mennyire befolyásoló tényező egy Sencor kütyü esetében? Illetve a transzmitter és a rádió egymástól való távolsága tud-e zavart okozni? A jelenség a következő: személyautó (2004-es Focus) JVC valahányas rádió tökéletes működés, leszámítva a sistergést amit csak néha hallani. Traktor NewHolland, ránézésre is nagyon régi cd-s Blaupunkt egy számot sem tudok benne lejátszani. Kijelző lefagy, a számok, grafikák ott maradnak, de nem mozdul semmi. Újra indítás haszontalan, először ki kell húzni a szivargyújtóból, majd úgy kell bekapcsolni, akkor egy percig újra jó, aztán újra ugyanez a jelenség. A személyautóban közvetlen a rádió mellett van, míg a trakiban kb egy méter a távolság, ami közé néha én is "belelógok". Van ezeknek bármi jelentősége? -
Bali27
addikt
Ok semmi gond
Én meg elkezdtem haználni.. Sikerült úgy elhelyezni a lábam hogy hosszú távon tartható, egyedül a tolatásnál kell picit odafigyelni hogy a váltón hogy van a kezem.
1 idegesít benne hogy sosem tudom hogy hanyas számnál tart mert a nevét kiirja az együttes/szám, és gondolom utána következne hogy hanyadik.. De oda már nem jutunk elScrollozni meg nem tud ha jól tudom.
-
Szabi46
csendes tag
Feladom, széttöröm...
Akármilyen autóba ezt csinálja. Szétszedtem, semmi baja szemre. Annyit vettem észere, hogy úgy kapcsol ki, hogy a kijelzőn nagyon halványan ott marad a szöveg ahol éppen kikapcsol, csak éppen eltűnik a világítás.
Max 2 órát használtam az elmúlt 2 évben -
Szabi46
csendes tag
Lemaradt az előbb a kép, szóval vele lenne a gondom, 2 mp után kikapcsol.
-
Szabi46
csendes tag
Sziasztok.
Vettem még tavaly 1 transmittert, működött is, de pár hónapja nem használtam, most pedig nem indul el. Vagyis felvillan ahogy szokott, kiírja a zene címét majd elalszik és kikapcsol. Mi a baja? Korábban is volt már csak más fajta, szintén ezt produkálja -
Bali27
addikt
Sziasztok. Az érdekelne hogy egy ilyen kütyü a mobilt hány mAh-val tölti?
Gondolom nem valami nagy lehet a teljesítménye -
orgik
csendes tag
Érdeklődnék, hogy a SoundFly SD vagy SoundFly Pro típusú FM transmittert honnan tudnám megrendelni?
/A bestdigital.hu-ról már nem lehet... / -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Én is nézegettem elég sok kütyüt és nem nagyon tudok dönteni de ez felkeltette az érdeklődésemet. Véleményetek róla, akinek esetleg van ilyen. Csak az nincs leírva hogy mekkora pendrive tud kezelni mert nekem van egy16gb.[link]
-
fubenalvo
csendes tag
Hosszú ideje küzdök a témával, mivel nem szeretném kivenni a gyári rádiót kicsiny gépjárművemből. A gondom az pedig az, hogy nem találok értelmes transzmittert. Mindegyiknek olyan gyatra a hangminősége, hogy a hajam égnek áll.
Ráadásul kipróbálni is csak akkor tudja az ember, ha már megvette...Szóóval, tudtok ajánlani olyat, aminek a mély és magas tartománya is szépen átmegy, illetve a hangereje is rendben van? Ár nem számít.
-
gergobox
tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata, Dension vs.Satechi Soundfly bluetooth-os transmiterekkel kapcsolatban? Melyiknek jobb általánosságban a hangminősége?
-
inf3rno
nagyúr
10-es körül tudtok ajánlani valamit, amit fater is tud használni, és szól úgy, mintha usb-ről menne? (Lövése sincs a kütyükről, már az gondot okoz neki, hogy egy email-hez fájlt csatoljon...)
-
inf3rno
nagyúr
Hát elméletileg megvan, hogy milyen frekcencián lehet legálisan adni, és ezek nem tartoznak bele. Frekvenciát kellene venni hozzá pármillióért, ha nem többért, hogy legális legyen. A gyakorlatban mondjuk senki nem foglalkozik vele, amíg ennyire kicsi a teljesítmény, vagy talán van ilyen kitétele a törvénynek, passz.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Milyen jobb minőségű transmittert lehet kapni manapság. Nézegettem a Soundfly-t, amit ajánlottatok, de egyik típusból sem találok egy darabot sem. Mit tudnátok helyette ajánlani?
-
törölt tag
Sziasztok!
5.000 Ft-ig melyik a legjobb amelyik jelenleg is kapható?
Most a Sencor SWM 181 a kiszemelt...USB csatlakozás feltétel. -
Jabby
őstag
válasz
CoolBoy323 #103 üzenetére
Ne itt keress, hanem a neten
Pl. Google -
gyvince
senior tag
sziasztok szeretnék FM traszmittert venni valami normálisat nehézgépbe kellene egy a fontos hogy normális hangminőség legyen ne recsegjen meg ilyenek
-
CoolBoy323
nagyúr
-
mauimagic
senior tag
Tudtok olyan FM transmittert, ami normálisan kezeli a könyvtárakat/alkönyvtárakat és a hangminőség is elfogadható??
Vagy érdemesebb USB-s fejegységet venni? -
aviator
tag
Sziasztok!
Nekem most van egy hagyományos, ebay-en kapható verzió, én teljesen meg vagyok vele elégedve. A random funkció viszont nagyon hiányzik róla. Ha tudtok ajánljatok nekem légyszi olyan transmittereket amik tudják ezt a funkciót. Ja, persze SD kártyával is legyen bővíthető.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hyundai, Kia topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest