Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
horn3t
tag
válasz
AMDATIFAN
üzenetére
Hát ez elég szomorú. Meglett a kocsi, még kicsit várok, hogy menynibe jön ki ha kicseréltetem a gyári fejegységet bluetoothosra.
Ha nagyon drága, akkor kipróbálok egyet. Közben kollégám is elgondolkozott egy ilyenben, hátha hamarabb beruház és lesz tapasztalat.

Köszönöm a segítségeiteket.
-
horn3t
tag
Értem. Rendben, köszönöm a választ, hát ha megcsinálják a kocsim, akkor kipróbálom, és lehet vezsek egyet.
TBoY406HDI:
Nem gondolnám, hogy ennek ürtechnikának kellene lennie, az olcsó is működjön, egyébként minek árulják ha nem megfelelő.Egyébként a Sencoromat szívesen eladom egy ezresért. Aki Szolnok jár az viheti

Newlachka: Hasonlót kaptam kölcsönbe csak ezüst volt, kristály tisztán szólt, a kihangosítás miatt voltam egy kicsit távoli, de a zene és a telefonálás hangja nagyon jó minőség volt.
Ja és az sem kattant be, de teljesen jól kapcsolódott....
-
horn3t
tag
Köszi a választ. Ez a Sencorom van, SWM 101, de csak recseg akárhova állítom a frekvenciát.
Gondolom ha kiszállsz a kocsiból, és visszaszállsz, akkor nem folytatja ugyanonnan az adott műsort, amit hallgattál előtte?Nem tudom a többieknek mennyire működött ez a sencor, de ez egy rakás....
-
horn3t
tag
Szia,
Egy ilyenen, illetve egy másikon gondolkozom, hogy veszek:
[link]Nagy dilemmám, hogy amennyiben telefonálok, mennyire hallanak jól a vonal másik oldalán?
Tudnál nekem segíteni ebben? Dízel kocsim van, kicsit jobban morog, és a jabra kihangostóm nem rossz, csak nem hallanak elég jól a másik oldalon, illetve kicsit halk nekem az a mono hangszóró. És így legalább a telefonomra töltött zenéket is tudom hallgatni a sok szar rádió helyett....
Köszi előre is.
Üdv: Horn3t
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest