Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Én ugyan FS9-es vagyok és szintén NOD-ot használok... De szerintem nincs az a program, az a játék, vagy bármi, ami miatt kikapcsoljam a vírusírtót (hogy ne lassuljon le), ha kimegyek a netre. Ez kb. olyan, mintha járó motorral, nyitva hagynám az autómat az utcán, miközben én fent netezek a harmadikon... Ki az a hülye, aki nem vinné el?
Inkább akadjon össze az FS-sel, de nem kapcsolom ki (vagy megtalálom rá megoldást, vagy vírusirtót váltok)! Amúgy szinte 100 százalék, hogy nem akad össze... -
Gizmo94
veterán
válasz
Geryson
üzenetére
Azért írják,hogy ne menjen repülés közben ilyesmi, mert minden vírusirtó a háttérben ellenőriz, folyamatokat futtat, közben rendesen olvassa a lemezt, frissít, stb, ezáltal a játékod lassul, vagy átmenetileg akadozhat is. Nem szabad összeakadnia az FlightSimmel és más előnnyel nem jár ha kikapcsolod, minthogy ezek egy része megszűnik (teljesen úgysem, mert az eset guit pl. nem tudod kikapcsolni) , cserébe az általad is említett "ajándékokat" viszont összeszedheted.

Én KIS-t használok, de sosem szoktam kikapcsolni, nem éri meg.. Többet bukhatsz mint nyerhetsz. Ha nem online módban repülsz akkor leállíthatod, de olyankor hálókártyából kábel ki. Az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest