Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Tegnap kipróbáltam az általatok ajánlott zoomolásos nézelődést, hát nagyon bitang szép! Mondjuk le is esett az FPS 10 köré (meg alá), de rohadt jól néz ki! Ha jól emlékszem még az is látszik, hogy hajlik a föld!
Majd tolok képet bár egyenlőre még mindig kis szigeteken vagyok, most éppen az Atlanti Óceánban, de lassan visszatérek a civilizáció felé!Mondjuk ha így marad az FPS, akkor vissza kell vennem sok mindent, mert nagygéppel így nem fogok tudni leszállni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd tolok képet bár egyenlőre még mindig kis szigeteken vagyok, most éppen az Atlanti Óceánban, de lassan visszatérek a civilizáció felé!