Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

válasz Ferenc1946 #616 üzenetére

Szia Czakó!

Bocsi, hogy nem reagáltam az MSN-re, de elég riktán vagyok gép előtt. Szóval:

Pusback jobbra/balra: PMDG-nél van egy külön settings vagy valami hasonló menü a felső menüsorban, természetesen a PMDG menüből kiválasztva. Ott egy csomó mindent be tudsz állítani, többek között a kimondottam a PMDG-re vonatkozó billentyűbeállításokat. Na, ott van egy Pushback fül, ahol be lehet lőni, hogy mi legyen a hátratolatás (alapesetben "P") és melyik legyen a jobbra vagy a balra. Én úgy lőttem be, hogy "P" a hátra, "O" a balra és "Ő" a jobbra, merthogy így egymás mellett vannak a gombok.

Kapcsolatfelvétel: offline játszol? Akkor azt hiszem a "Ö" vagy az "Ü" gombbal elő tudod hívni a kommunikációs panelt és ott van az a bizonyos "tune xxx.xx..." szóval ott tudsz ráhangolódni különböző frekvenciákra, vagy megtanulod őket (persze ez lehetetlen, de egy párat idővel megtanul az ember) és Te saját magad betekered a rádiópanelen a COM1 csatornán.

Amúgy pályairányt a széliránynak és a reptéri szokásoknak megfelelő Te is bármikor ki tudsz választani, főleg ha offline játszol.

Új hozzászólás Aktív témák