-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Darko_addict #43536 üzenetére
Meg tudom cáfolni. Simán használható az M.2 NVMe NVMe-USB adapterrel, formázható benne a drive, meg mindent ugyanúgy csinálhatsz vele, mintha belső SSD lenne.
Én egy hátrányát tudok ezeknek az adaptereknek, nevezetesen sokan panaszkodnak rájuk, hogy megbízhatatlanul működik, néha nem látszik benne a drive, néha belassul, belagol, stb.. Így hirtelen konkrét adaptert ajánlani nem is tudnák, amit tényleg ismernék, hogy jó, megbízható.
-
válasz
Azt tippelem hogy úgy talán senki nem használja, én sem tudom megmondani hogy lehetne e partícionálni, formázni.- akkor mégis, az előttem postoló szerint.
Sima SATA SSD megy USB3 to SATA kábellel rendesen, avval próbáltam ki kettőt, mielőtt beépítettem. Init+part+format gond nélkül, csak TRIM nincs, legalábbis a Delock kábellel (AsMedia chip). Jött 2 kínai kábel is, majd avval is kipróbálom, de sztem azokkal sem lesz. -
King Unique
titán
válasz
Miért ne lehet particionálni, formázni stb. egy PCIe NVMe SSD-t USB 3.X vagy Thunderbolt interfészes külső házban, hol írtak ilyet?
Nyilván lehet.
"külső USB3.0-as házba rakni (micro USB 3.0 vagy Type-C)"
Annak áztán pont értelme van, illetve ha csak USB 3.0 portok vannak a gépeden, oda elég a SATA-alapú külső SSD.
NVMe SSD-hez és azon adatátviteli sebesség kihasználásához legalább USB 3.1 Gen 2, vagy inkább USB 3.2 Gen 2x2, esetleg Thunderbolt 3 / 4 interfészes megoldást célszerű használni attól függően milyen port van / lesz a gazda hardveren (PC).
-
DonDragonka
őstag
válasz
Type-c külső házban, NVMe ssd-m is van. Simán lehet formázni, nem is értem miért ne lehetne. Akkor ennyi erővel egy sima pendrive-ot se lehetne...
Szóval relax menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest