Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Fire/SOUL/CD #6877 üzenetére

Nagyon szívesen veszem, ha megmagyarázod mi történt a 840 Pro-m írási sebességével. Azért lógtam a topic-ban, hogy jöjjön valaki, és segítsen ebben. :R

Szerintem egyértelműen leszögeztem (még ha így kimondva csak későbbi hozzászólásokban szerepelnek csak a konkrét "szerintem" és "hipotézis" szavak), hogy csak a saját egyedi esetemről próbálok minél több információt megosztani, és hogy jobb híján hipotéziseket gyártok.

Elhiszem, hogy pár hülyeséget is leírtam (nem vagyok mindentudó, hajlamos vagyok túlegyszerűsíteni, ha csak mellékes dolgokat jegyzek meg, és véletlen tévedésektől sem vagyok mentes), de szerintem miután azokon felhúztad magad, már az összes többi mondatomhoz is mindhez úgy álltál hozzá, hogy szándékosan úgy értelmezd, mint szín tiszta baromság akkor is, ha nem feltétlenül az.

Mi az a több generációs piacos?
    Ha erre gondolsz, akkor volt már SSD-m még vastagon a TRIM korszak előtt (pl. a hírhedten lag-olásra hajlamos Marvell vezérlővel is, ami ki is purcant nálam fél éven belül, volt SandForce-os, és most Samsung is, és olvasgattam róluk, mikor épp cseréltem).

De itt most inkább megállok, és kérlek, hogy te fejtsd ki bővebben, hogy hol mik a hatalmas baromságok, amiket leírtam (SMART-al, TRIM-el és IRST-vel kapcsolatban -> főleg utóbbiról szerintem kb. semmit nem is írtam azon túl, hogy létezik, nem még hogy a működését elemeztem volna), és majd arra reagálok egyesével. :o

Ja, most látom, hogy a virtuális memória elérést és a QD32 értékeket nem ott látszok összefűzni, amire válaszoltál, pedig ezen már végleg kiborultam volna, hogy meg sem említem, mégis elfenekelnek miatta. :D
    De amúgy igen, abban a hozzászólásban egy mondatban szerepel a kettő. De ha egyszerre kell többek közt még a virtuális memóriát is írni/olvasni, az nem jelenik meg n+1 szálként, és így sem tekinthető helyesnek egy hosszabb felsorolás tagjaként?

Mivel otthon úgy sem fog SQL szervert üzemeltetni, így próbáltam összeszedni bármit, ami viszonylag sok írás/olvasás műveletet generálhat egymással párhuzamosan, és odaírtam a végére, hogy még ez sem olyan nagyságrendű, ahol a kérdéses értékek szignifikánsan számítanak.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák