- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hirtelen 2 egyszerű ok ugrik be, most az árat hagyjuk. A SATA nem melegszik, nincs vele emiatt nyűg. Másik ok az, hogy nem mindenki úgy jut hozzá hardverekhez, mint Mari néni a krumplihoz és mondjuk vesz egy laptopot, amibe menő NVMe-t vesz, mert ti azt javasoljátok. Elkinlódgat azzal, milyen hútőt vegyen hozzá, hogy be is tudja szerelni, ezzel is megvan. Judejó, de még van két desktop a családban meg egy régebbi laptop, ami csak SATA-s, beszarik a meghajtó valamelyikben, amit jobban kéne használni. De tök mindegy, ha nem akarjátok érteni, úgyse értitek.
Ezt a marhaságot nem is említem, hogy előnynek írjátok, hogy nem kell kábel! Nekem se kell a HP Elitebook-ba, az asztali gépben meg 100x ennyi kábel is elfér.
Ezt az azonos ár és minőség témát is nyomjátok ezerrel, de veszi is mindenki a vacak NVMe-ket. Szerencsére nem általános, mert sokan józanul javasolnak azért, ha valaki kérdez.
(#39326) Graphics
Komolyan írod, hogy ez desktop házba annyira bonyolult berakni egy SATA SSD-t?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest