Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Ha már így szóbajött SSDnél az IDE/AHCI, lenne egy kérdésem:
NCQ-t ugye csak az Intel SSD-k tudnak? (pl. ezena képen) És ez csak AHCI módban megy, ugye? Illetve még arra is kíváncsi lennék, ha próbáltátok, hogy az Intel SSD NCQ-val mennyivel gyorsabb, mint nélküle?szki: Ezen a linken vannak érdekes dolgok.

A General Win7 tweakeknek ne nagyon ugorjon neki senki, mert a HDD auto-kikapcsolásán (, és esetleg a 'mouse hover time' csökkentésén) kívül kb. csak hátrány származhat ezekből a tweakekből... -
pete_21
addikt
válasz
RiddleR
üzenetére
Itt egy cikk róla, bár ez 120 Gb-s. Lehet, hogy azért jobbak az értékei? Vagy a tesztelőknek jobbat küldött az OCZ?
Illetve ha van időd, akkor meg tudnád nekem nézni, hogy AHCI nélkül milyen teszteredményeket kapsz? Van-e lassulás?
Köszi előre is!
-
pete_21
addikt
Hi!
Visszaolvastam, de konkrét választ nem kaptam a kérdésre, amilyen válaszokat találtam, azok is találgatások voltak inkább. Szóval: Az NCQ szerintetek hoz érezhető javulást az SSDknél? Mert a HDDnél vitatható... Pl. az Intelnél elvileg dobhat a teljesítményen... Ja, és írják, hogy a meghajtóba épített az NCQ vezértlő. De ugye az NCQ mindenképp csak akkor működik, ha AHCI-ban van a SATA vezérlő?
Köszönöm a választ -
pete_21
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Értem. Köszi a választ

-
pete_21
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Az szép!

Először arra gondoltam, de nem tűnt reálisnak, azért gondoltam a raid-esre
Egyébként a SATA 3-at még csak néhány RAID-kártya ismeri? Alaplapok tudtommal még SATA 2-esek. -
pete_21
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez nem semmi

The drive is insanely fast as this internal quad raid drive...
Négyet kötöttek raid-be, ezért ekkora a sebesség?
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest