Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Aktív témák
-
rbalint88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
értem, köszönöm. de ártani nem fog, ha be van kapcsolva, nem?

illetve laptop esetén miket érdemes még beállítani?
-
rbalint88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"illetve azt a 9. pontban leírt dolgot meg felejtsd el."
miért?
-
rbalint88
veterán
-
rbalint88
veterán
Köszönöm még egyszer Fire/SOUL/CD-nek és avman-nek a segítséget!
Rendbe jött a gép, egy új windóz kellett neki, meg egyszer leformázni még hdd-ről az ssd-t.
A változás fenomenális, irtó gyorsan betölt a gép, úgy vettem észre, hogy a komolyabb műveletek sem akasztják meg a rendszert, a hdd-hez képest talán annyi a különbség, hogy az haláltusát vív és azért próbál működni a rendszer, ssd-vel meg nagyon megáll (vizuálisan persze), de alapvetően gyorsabb, csak a küzdés hiánya miatt tűnik lassabbnak. Szóval nem bántam meg, hogy beruháztam egy ssd-re, másokat is buzdítanék erre
-
rbalint88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! a probléma sajnos nem oldódott meg (jelesül nincs ssd-ről futó w7-em), de amit mondtatok, az mind segített közelebb jutni a megoldáshoz. az easeus-ról meg tudtam formázni az ssd-t, alapból ahci 1.0 megvolt, szóval ez a része megoldódott. viszont elkezdte azt csinálni a drága szerkezet, hogy bebootol a dvd-ről, majd a nyelv és területi beállítások után telepítésre nyomva elkezd gondolkozni és kiírja, hogy a cd/dvd-olvasóhoz nincs megfelelő eszközillesztő, ami eleve egy wtf
, ráadásul hogy töltötte volna be addig a cuccokat
namindegy, megpróbálok majd egy új win7et, de eddig is erről volt feltelepítve. -
rbalint88
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy HP Pavilion DV6-3150sg típus laptop és egy Kingston v+200 120GB-os ssd. A BIOS-ban nem lehet ahci-t állítani, a gyári winchester egy 500gb=7200rpm seagate barracuda asszem. Itt a parancssoros mókára trimhez 0-t ír értéknek, ami elvben jó.
A probléma lényege: kiveszem a gyári vinyót, berakom az ssd-t, windows 7 ultimate x64 telepítő dvd-t és nem látja az ssd-t. Az ssd tök nyers, csomagolásból kivett állapotban van, viszont nincs más gép, amibe be tudom dugni, hogy megformázzam vagy akármi. Mit lehet tenni ilyenkor?
A válaszokat előre is köszönöm, főleg, ha segíteni is fog
Aktív témák
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgyhogy szerintem kerítek egy új winfost és megpróbálom azzal. vagy kiírom pendrive-ra valahogy.