- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Matamata #11487 üzenetére
Ha a winhez adott programok tökéletesek lennének, szerintem senki sem adna pénzt más programokra. És be is zárhatna néhány softverrel foglalkozó cég. De ha nálad jól működik, akkor természetesen használd azt, ami beválik. Nálam sajnos nem működött. Már többedik alkalom ez, sajnos.
-
Baboon
senior tag
válasz
Matamata #11478 üzenetére
Nem kell fájjon, tudom hogy nem látom a rejtett fájlokat.
De azt nem gondoltam, hogy több giga van rejtettben és azt hittem, hogy főleg a winfos mappában eldugogatva ide-oda.
Szerk:
Miután parancssorban tiltottam a hibernációt törlődött a hibernációs file, úgyhogy törlődnek ha kikapcsolod. -
james008bond
őstag
válasz
Matamata #11478 üzenetére
Korábban már azt is próbáltam és nálam hidd el egy kalap sz@rt sem ért, akkor amikor Acronis megoldotta. Mint ahogy most is. Volt egy hibás driver telepítés utána jött a bluscreen rendsen. Már csökkentett módban is megpróbáltam a rendszer visszaállítást, csak mikor kezdett leállni a gép, megint kékhalál. Aztán meguntam és jött az Acronis. Még jó hogy vagy 8 év ismerem ezt a progit...és simán megcsinálta a visszaállítást másik winyóról. Lehet megcsinálom a secure zónát is és akkor már bootlemez se kell, elég az F11-et nyomni...
Szerintem a pagefájl és a hyb fájl igenis törlődik, miután letiltod őket. Asszem ezt tapasztaltam. Viszont ha simán letörlöd intézőben, akkor újra visszatelepül. Ja, letiltás után érdemes egy restartot nyomni.
-
Colos1
őstag
válasz
Matamata #10879 üzenetére
Nálam az ATTO tesztekben is csak kb. 10% -ot gyorsult tőle az SSD, ami szinte semmi.
A HDD-ken is alig mérhető, csak azért van fenn, mert a régebbi HDD -nek nem tetszik az MSAHCI, és néha felidegesített a hülyeségeivel. ()
Egyes meghajtók esetében előfordulhat, hogy az MSAHCI nem megy rendesen - pl. SAMSUNG HD321KJ -, lehet hogy azt az SSD -t sem szereti.
-
Gorneck
legenda
válasz
Matamata #9861 üzenetére
Vmi nem kicsit fogja meg nálad az OSt-t...amúgy nagyon sok mindentől függ az eredménye ennek a proginak...20 alatti eredményt is csináltam már aszhem 16-17...de ebből vagy egyébb mérési linkekből kb semmit nem vonsz le...átlagos felhasználás mellett meg kéne érteni, hogy annyira minimális az SSDk közti különbség, hogy az vicc...nem hiába várom az újabb technológiás SSDket...de az azonnal induláson már nagyon nincs mit javítani...katt indul és már be is tölt...amelyik progi nem így indul az kb szarul van megírva...
Egy régebbi mérés: [link]Nálam még mindig 15gb van szabadon...szal kisebb is elég lenne...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Matamata #4796 üzenetére
ez biztos nem ua. mint a wines gyorsítótárazás. ez a program direkt a 4K írásokat javítja. a ramcache-be összegyűjti a 4K-s írásokat és nagyobb blokkokban küldi el az SSD-nek, gondolom 512KB-ot használnak, mert az SSD-ken egy blokk 512KB.
írják is:
"OS buffer cache tries to reduce the amout of writes (or reads) but FlashPoint does not reduces the amount of writes.
It translates small writes (which are not matched with SSD) to sequential big writes." -
fLeSs
nagyúr
válasz
Matamata #4774 üzenetére
MBR helyreállítást lehet csinálni a Win7 telepítő DVD-jével, bebootolsz róla és az install helyett javítást választasz.
vagy lehet a bootsect nevezetű programmal.
btw próbáld meg először úgy, hogy beállítod a bootsorrendet a BIOS-ban.btw még az sem biztos, hogy ez a baj.
-
-
fLeSs
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Matamata #1977 üzenetére
Nézd meg Hard Disk Sentinellel a HDD-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged