Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
válasz
proly01
üzenetére
"Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset..."
tehát ha jól értem, akkor egy régebbi NVidia chipset lett először telepítve. Ha jól értem, akkor itt vége is a történetnek, mert nem szabad feltelepíteni (se régi, se új) NVidia chipset-et, mert hírhedten xar-ok... Ha ez a szitu akkor újratelepítés.
Feltételezem azért pakoltad fel, mert az eszközkezelőben voltak ismeretlen eszközök. na a chipset driverek egy része (és ez az NVidia is ilyen szokott lenni) önkicsomagolós telepítő, ami azt jelenti, hogy simán ki lehet csomagolni, mintha egy winrar vagy zip stb fájl lenne, anélkül, hogy futtatnád a telepítést. Ha esetleg nem, akkor meg indítsd el és akkor kicsomagolja magát valahova vagy akár meg is adható, hogy hova csomagolja ki magát. Ha ez megtörtént, akkor meg kell szakítani a telepítést és az eszközkezelőben manuálisan beadagolni az adott ismeretlen eszköz driver-ét (hisz már tudod, hogy hova csomagolta ki magát, csak be kell tallózni azt a mappát pl)
Így valóban csak azon driverek települnek, amik az ismeretlen eszközhöz kellenek."rátettem a daz féle loadert..."
Na az ilyet meg hanyagoljuk, mert ez warez téma és az PH!-n nem megengedett (arról nem is beszélve, hogy az ilyen xarok is kinyírhatják az OS-t...)
Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest