Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
Itt: [link]
Exchange rate ha az appon belül váltasz előre.
Transaction rate ha egyenesen az eur zsebből költesz a kártyával.
Revoluthoz képest kb. 0.6-0.8%-al rosszabb árfolyammal lehet számolni a tapasztalatok alapján. Ha ezt meg akarod spórolni, csinálhatod azt, hogy a Vivid kártyával topupolod a Revolutot (ez ingyenes) kisebb összegekkel, euróval, és a Revoluton váltasz forintra. -
zerodot
aktív tag
Amúgy ha jól értem, bedugtad a kártyát a terminálba, és úgy írt hibát? Mert különben érintésmentes fizetésnél viszonylag rendszeresen előfordul nálam kártyaolvasási hiba (mindenféle kártyákkal és néha telefonnal is), de másodszorra aztán szokott működni. A telefont egyébként messzebbről érzékeli a terminál, gyorsabban beolvassa, szóval ez is egy előnye a mobil NFC-nek.
A metal kátya nekem sem a kedvencem leginkább a súlya miatt, szerencsére a Curve műanyagot ad, úgyhogy ez megoldja ezt a problémát
-
zerodot
aktív tag
Hmm, érdekes, lehet hogy a fém kártyáknál több a hibalehetőség? Én valójában még sosem fizettem magával a kártyával, ki sem próbáltam... Rögtön ment Curve és GPay mögé és elejétől fogva úgy használom.
#1868 Oliverda
Hát, lehet érdemes lenne, úgy látszik már elég sok ember használja... -
zerodot
aktív tag
Hát, mindenképp reflinkkel kellett volna, mert akkor megkaptad volna a Super Deals kedvezményeket 4 hétre. 20 EUR elköltése után pedig még 5 euró bónuszt...
Tölteni tudtommal csak euróval lehet SEPA utalással. Létre tudsz hozni HUF zsebet is, és az appon belül válthatsz forintra, és akkor egyenesen abból költesz a kártyával. A váltáskor látod az árfolyamot vagy meg tudod nézni itt: [link]
Ha nincs elég forintod, akkor vásárláskor az eurós zsebből fog költeni, és a Visa árfolyamára tesz még rá 0.5%-ot.
-
anadroid
senior tag
-
cocka
veterán
Díjszabásban ez van:
Sending payments using TransferWise: 8 x cheaper than with any other bank
Ezt hogy kell elképzelni?
Beutalni lehet valamelyik egyenlegedre magyarországi számlán keresztül forintot?
Ezt olvasgatva:
Úgy látom nem is lehet forintegyenleget létrehozni, mert mindenáron konvertálni akar.
Forint felvétre meg online vásárlásra nem forintban ezekre használok fintechet. De ha nincs forintegyenleg az szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest