Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
Itt: [link]
Exchange rate ha az appon belül váltasz előre.
Transaction rate ha egyenesen az eur zsebből költesz a kártyával.
Revoluthoz képest kb. 0.6-0.8%-al rosszabb árfolyammal lehet számolni a tapasztalatok alapján. Ha ezt meg akarod spórolni, csinálhatod azt, hogy a Vivid kártyával topupolod a Revolutot (ez ingyenes) kisebb összegekkel, euróval, és a Revoluton váltasz forintra. -
zerodot
aktív tag
Amúgy ha jól értem, bedugtad a kártyát a terminálba, és úgy írt hibát? Mert különben érintésmentes fizetésnél viszonylag rendszeresen előfordul nálam kártyaolvasási hiba (mindenféle kártyákkal és néha telefonnal is), de másodszorra aztán szokott működni. A telefont egyébként messzebbről érzékeli a terminál, gyorsabban beolvassa, szóval ez is egy előnye a mobil NFC-nek.
A metal kátya nekem sem a kedvencem leginkább a súlya miatt, szerencsére a Curve műanyagot ad, úgyhogy ez megoldja ezt a problémát
-
zerodot
aktív tag
Hmm, érdekes, lehet hogy a fém kártyáknál több a hibalehetőség? Én valójában még sosem fizettem magával a kártyával, ki sem próbáltam... Rögtön ment Curve és GPay mögé és elejétől fogva úgy használom.
#1868 Oliverda
Hát, lehet érdemes lenne, úgy látszik már elég sok ember használja...[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Aktiváltad-e már a kártyát az alkalmazásban? Az egyik ajánlottam járt így, szerencsére a GPay-be fel volt véve a kártya, így mobillal tudott fizetni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zerodot
aktív tag
Hát, mindenképp reflinkkel kellett volna, mert akkor megkaptad volna a Super Deals kedvezményeket 4 hétre. 20 EUR elköltése után pedig még 5 euró bónuszt...
Tölteni tudtommal csak euróval lehet SEPA utalással. Létre tudsz hozni HUF zsebet is, és az appon belül válthatsz forintra, és akkor egyenesen abból költesz a kártyával. A váltáskor látod az árfolyamot vagy meg tudod nézni itt: [link]
Ha nincs elég forintod, akkor vásárláskor az eurós zsebből fog költeni, és a Visa árfolyamára tesz még rá 0.5%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Reflink nélkül kidobtál az ablakon legalább 5€-t, és másvalakit (az ajánlódat) megfosztottál 5-20 €-tól, valamint a Super Dealek lejáratának 8 hetes meghosszabbításától. Nem volt jó ötlet. Utalás: lehet forintot is, de át fogja váltani €-ra. 0,4% a váltás.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
cocka
veterán
Díjszabásban ez van:
Sending payments using TransferWise: 8 x cheaper than with any other bank
Ezt hogy kell elképzelni?
Beutalni lehet valamelyik egyenlegedre magyarországi számlán keresztül forintot?
Ezt olvasgatva:
Úgy látom nem is lehet forintegyenleget létrehozni, mert mindenáron konvertálni akar.
Forint felvétre meg online vásárlásra nem forintban ezekre használok fintechet. De ha nincs forintegyenleg az szívás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest