Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oliverda
félisten
válasz anadroid #2163 üzenetére
A Vivid biztosan nem támogatja az instantot, illetve valószínűleg a svájci sem, mert eurozónán kívül nem jellemző. A Wise viszont tuti támogatja, azzal próbáld majd ki, vagy esetleg N26-tal, ha van.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz anadroid #2161 üzenetére
Akkor a te accountoddal lehet valami gubanc, mert nálam a SEPA instantos számlákra szinte azonnal átmegy a pénz.
A Zennél trógerebb ügyfélszolgálattal még nem találkoztam. Konkrétan úgy kommunikálnak, mintha idióta trollokkal beszélgetnék valami dzsunka fórumon. Förtelmes…
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz anadroid #2159 üzenetére
Előre kell váltani. Vagy, ha annyira fontos a váltás, akkor inkább a Zen 1 euróért, bár én azon nem mernék 10 000
forintnál többet tartani az ügyfélszolgálat színvonalát látva.“A Revolut lomha az utalásokkal”
Esetleg a forint átutálásokkal, mert eurót és fontot percen belül teljesít, ha a másik oldal is fel van rá készítve. Vividdel pedig nem is lehet forintot utalni, se fogadni."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
ACE-
addikt
válasz anadroid #2138 üzenetére
Hát nem tudom, én jobban bízom egy sok évtizede működő világcégben (és tapasztalatom is van vele), mint egy frissen indult fintech cégben... meg ugye az 1€ csomagban 1 visszatérítés van csak havonta...
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Oliverda
félisten
válasz anadroid #2079 üzenetére
Nálam megvan iOS-en:
”Real time top-ups are free of charge for all of our customers. With the first top-up, all Vivid users can top up a maximum of €1,000. After that, Vivid users with the Standard plan can top up a maximum of €200 per month instantly and Vivid Prime customers can top up a maximum of €1,000 per month instantly. For both plans, your individual top-ups should always be at least €100.”
[ Szerkesztve ]
-
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #1938 üzenetére
Az 1.8.1-es appban kijavították ezt a hibát, ki is próbáltam, a Banggood vásárlásból 8% visszatérítést kaptam. Viszont elromlott az Erste kártyás feltöltés (ez az Erste sara persze), el se jut odáig, hogy sor kerüljön a biztonsági hitelesítésre. A múlt héten az első feltöltéskor még működött. Úgyhogy Revolut eldobható virtuálissal töltöttem fel.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #1937 üzenetére
Viszont legalább nem működik, a bónusz kiválasztásakor összeomlik az alkalmazás. Két különböző gyártó telefonjával próbáltam.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
nutfile
aktív tag
válasz anadroid #1930 üzenetére
<p>semmilyen kód nem kellett, en is az vagyok.</p>
<p>szvsz egyetlen ertelme, h ha veszel egy nagyobb értékű elektronikai cuccot, max. 3 évi garanciaval, akkor havi 1 usd-ert megtoldhatod 1 evvel (gyakorlatilag egy Axa csoportos biztosításban leszel)</p>
<p>(nekem rafinal megvolt a 2 lépcsős azonosítás)</p>
<p></p>
<p>kicsit bovebben: <a href="https://prohardver.hu/tema/erintesnelkuli_fizetesi_megoldasok_paypass_via_nfc/hsz_4532-4532.html" target="_blank" rel="noopener">[link]</a> </p>[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz anadroid #1930 üzenetére
Némi info cashbackről és személyes tapasztalat itt és további hozzászólásokban olvasható.
-
whbear
senior tag
válasz anadroid #1869 üzenetére
Igen, aktiváltam. Az csak nem baj hogy az online fizetés és a kp felvét le van tiltva.. Azt írta az app, hogy utolsó lépésként csináljak egy chip/pin tranzakciót. Ha ez így működik inkább használom a Bunq-ot tovább. Az működik mindenhol, még a világ végén is szó szerint... Teszek vele még egy próbát holnap Tedco/Auchan vonalon.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
zerodot
aktív tag
válasz anadroid #1856 üzenetére
Ja, hogy térben előtted, nem időben...
A SD aktivációhoz nem szükséges a meghívottad 20 eurós vásárlása, a regisztrációja dátuma számít.
Szerintem pont úgy van, ahogy feljebb is írtam. A dec 20-i refed után megkaptad az első SD-t feb. 14-ig (ugye 8 hét). A Super Deals menü alatt, ahol azt is írja, mennyit gyűjtöttél már az 50 euróból, valami olyasmit kell látnod, hogy "Renew after 14 Feb. Access until 14 Jun". (Hogy itt már miért teljes hónapokban és nem 4-8 hetekben számol, az talány.)
Ha ez van ott, akkor majd feb. 14 után nullázódik a számláló, és megint gyűjtheted az újabb 50 EUR-t kb. április 14-ig. Utána újra nullázódás és jön a következő periódus június 14-ig (vagy amilyen dátumot az Access until-nál látsz). Vagyis 3x50 EUR-t szedhetsz össze egyelőre.Nem számít, hogy 12 vagy akármennyi embert hívtál meg, csak az első 3 után kaptad meg a Super Deals bónuszt, a többiek után nem jár. Ő utánuk max. az 5 jurót kapod. Majd ha letelt az első 8 hét, aztán lesz érdemes új barátot meghívnod, hogy újra kapjál SD hosszabbítást is.
-
zerodot
aktív tag
válasz anadroid #1853 üzenetére
Ez elég zavaros nekem. Elvileg ha nov. 1 volt az első, akkor onnantól kellene számolódnia a Super Deals periódusoknak (bár már nem emlékszem, egyáltalán mikor is vezették be), és akkor nálad valamikor dec. végén kellett volna lennie a fordulónapnak. Ha neked február 4-én újul, akkor viszont december 5-6 körül kellet hogy aktiválódjon az első...
Szóval mióta van pontosan Super Deals-ed?A 2 családtagot nem értem, ha te hívtad meg őket is, akkor hogyan regisztrálhattak még te előtted??
Amúgy max. 6 hónapot lehet egyszerre összegyűjteni, szóval 3 új ref után már nem kapsz újabb hosszabbítást, meg kell várni az első 2 hónap leteltét, és utána meghívni új embereket. -
zerodot
aktív tag
válasz anadroid #1850 üzenetére
Referralonként kapod az 50 EUR limitet is. Vagyis meghívottként kapsz 1 hónap Super Deals-t ahhoz tartozó 50 EUR limittel. Meghívóként 2 hónap Super Deals-t megintcsak ahhoz tartozó limittel. És ezek összeadódnak olyan módon, hogy időben egymás után rakódnak.
Pl. meghívnak aztán meghívsz te is 1 embert. Ekkor lesz 50 EUR limited 1 hónapra, ha ez lejárt, akkor újabb 50 EUR limit 2 hónapra.Vagy pl. meghívsz 3 embert, akkor lesz 3x2=6 hónap Super Deals-ed, és két havonta újul meg az 50 EUR limited (vagyis mindegyik két hónapos intervallumhoz külön kapcsolódik az 50 EUR limit).
De amúgy ez le van írva az általad tegnapelőtt idemásolt szövegben is: [link]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz anadroid #1814 üzenetére
Kicsit most összezavartál, most kérdeztem itt picit fentebb, hogy küldenek-e mindenképpen kártyát. A válasz #1803 az volt hogy igen. A te írásod alapján meg ez csak egy lehetőség. Most akkor mi a szitu?
Tehát eddig ezt szűrtem le:
Fizikai kártya: lehetőség/mindenképp küldik ? passz
Virtuális kártya: lehetőség
Prime: mindenképpen, első 3 hónap.
Super Deal: meghívós reg esetén első hónap.Ha valamelyik mégsem így van, legyetek szívesek összefoglalni/kijavítani.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz anadroid #1770 üzenetére
Nem tudom mi lehetett, egy régebbi 1.19 Vivid volt fent és rá próbáltam újból és simán végig vittem a regisztrációt, nem volt videós azonosítás csak az igazolvány fotót meg szelfit kért, kb. 5-10p visszaigazolták és kész is volt.Közben frissítettem az app-ot a legutóbbira, minden rendben működik, Rev. utalás is rendben meg jött.
Pl. a Netflix visszatérítés is csak dec. végéig tart vagy ezek hogy működnek? Kell hozzá Prime előfizetés? -
zerodot
aktív tag
válasz anadroid #1770 üzenetére
Beszéltem közben pár emberrel, és van akinek engedte a regisztrációt, van akit "Only D and F" indokkal elutasított. Látszólag teljesen random kit enged be és kit nem. Fura.
Honnan szeded ezt a dec 31-et? Sehol nem látok ilyen fix dátumot. A super deals úgy működik, hogyha meghívsz valakit, akkor megkapod 8 hétre, a meghívott pedig 4 hétre. Újabb meghívottra újabb 8 hét, a maximum 24 hét.
https://help.vivid.money/en/articles/4631674-what-is-super-dealsÚgyhogy regisztráljon valaki az én reflinkemmel is plz, mert én még nem kaptam super dealt...
-
pomk
őstag
válasz anadroid #1743 üzenetére
Support válasza:
"Hello Mr ...,thank you for your response and your interest in Vivid Money. We looked into the verification process for you and unfortunately you did not meet the eligibility requirements therefore we can not offer you our service at this time.
If the requirements change or if we offer more verification options in the future, we would be happy to welcome you as customer.
Best regards,
Vivid Money️"
Hö? Milyen jogosultságoknak nem felelek meg??
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
válasz anadroid #1735 üzenetére
Értem, köszi! De azért az vicces, hogy próbálkozzak Androiddal...főleg úgy hogy reklámozzák az iOS alkalmazást és az Apple Pay-t is...
Tudsz küldeni esetleg egy meghívót, azzal lehet működne.
Weboldalon olvastam róla, ott beírtam az email címem, majd mobilon a levelezőből megnyitottam az emailben kapott linket ami az AppStore-ba ugrott.
Írtam a supportnak is a probléma miatt, várom a választ.
-
pomk
őstag
válasz anadroid #1732 üzenetére
iPhone 6S
Személyit befotózom 2x elől (látszik a hologramm), 2x hátul
Szig adatainak megadása
Szelfi, bal, jobb
Adatok feltöltése
"Pending, fingers crossed"
"Not this time" hibaüzenet. An issue occured during the indentification process...WiFi-ről és mobil netről ugyan ez a hiba.
Az applikációt az emailben kapott linkről töltöttem le. -
Kobe
veterán
válasz anadroid #1688 üzenetére
Nem erted a lenyeget.
Az emberek nem aszerint valtogatjak a vasarlas helyet, hogy epp hol mire kapsz par eur visszateritest.
Alternativ koltsegek ugye. Ha lidl be vasarolsz es metroba adnak kedvezmenyt, nem fogsz atutazni mashova mert buko lesz a benzinpenzzel pl.
Ugyanigy az amazon prime is mit er, ha netflixen sokkal testhez allobb musorokat talalsz, stb stb.
A 20 eur per meghivott pedig semmi mas mint piramisjatek, nincs jobb szo ra, nem alapoznek tartosan ra.
Volt egy srac a megtakaritasos topikban aki a curve 5fontos meghivokoltseget promozta es meg szazalekos megterulesi ratat is kalkulalt ra, mert szerinte az egy stabil befektetesi forras.Ne erts felre, mi pl sokat vasarolunk lidl aldi, netflix es stb is van, de ha ezekre 1-2 honapra ad kedvezmenyt, nekem pl lehajolni sem eri meg erte es szerintem sokaknak sem. Egy sima vasarlashoz arfolyamokat figyelgess 2x is, utalgass, stb, olyan pain in the ass amit sokan inkabb kihagynak es lehuzza a forintos kartyajat.
Ertem en hogy mindenkinek jol jon az a plusz par euro, de ha tobbet kell dolgozni erte mint amennyit er, akkor hagyni kell a fenebe -
Kobe
veterán
válasz anadroid #1685 üzenetére
Nem erted amire gondolok.
Tobb dolog:1, sajnos abszolut nem egyertelmu hogy mi ez a stock reward es hogyan mukodik, ami egy szabalyozott penzpiaci termeknel nem art. Lasd pl Revolutnal a trading accounthoz is szerzodni kellett, illetve az egesz fractional share-re vonatkozo politikat a Sapia LLC GTC-je irja le es szabalyozza. Egyelore itt annyi latszik, hogy valami utan kapsz visszateritest, reszvenyben aminek a buktajat is atvallaljak, de a pluszt odaadjak, es nem igazan latszik hogy a saving pocketbol hogyan lehet kivenni a penzt, csak azt hogy virtualisan gyulik rajta valami (mert hogy nem hivatalosan reszveny, az kvaelet). Ha nagyon hasonlitanom kene, ez szabalyozottsag fokaban valahol a crypto.com fele MCO hulyeseg es quaestor kozott lehet...
2, a lidl aldi konstansan tok jol hangzik. De egy honapra lehajolni sem eri meg erte. Altalaban az egy honap Lidl utan jon az europaiaknak kiajanlott 7eleven (USA) vagy TescoLotus (Azsia) kedvezmenyek, ami pont annyi mint halottnak a csok, senki nem jar hetvegente bangkokba nagybevasarolni.
Fix hogy hosszutavon nem fognak ennyi es ilyen kedvezmenyeket adni.
netflix elofizu 3200 huf, spotify 8-9 eur. A lidl kifutasaval kapsz konstansan 2 eur visszateritest a 10 eur havidij melle. Elegge minuszos3, arfolyamveszteseged lehet egy sima lidl bevasarlason is. Feltoltod szerdan a vividet, euroban, 362-es arfolyamon, elkoltod penteken mondjuk 365-367-en. A forint ugye ilyet barmelyik nap tud produkalni.
Egy 10000 HUF bevasarlasert fizetsz rogton mondjuk 10200-10300 +0.5% konverzios dijat es orulsz hogy a +2-3% extra arfolyamveszteseg + valtasi dijbol visszateritesben visszajott 20-30 HUF belole, de ez mar onmagaban rontja az egesz 10% moka aranyat, ami, ha kifutnak a jo kedvezmenyek, siman lehet nulla is. (marad a netflix es spotify mondjuk, de hulyen mozog az arfolyam) -
Kobe
veterán
válasz anadroid #1682 üzenetére
A prime tagsagot trial modban latom. De arra vonatkozoan egy betut sem, hogy ilyen kedvezmeny aldira stb valoban jarna, csak az online services meg az ettermek europan kivul vannak listazva a plan descriptionben. Es valahogy ketelkedek abban ami nimcs sehova leirva, az meddig lesz ervenyes....
Amugy eleg fapadosnak tunik a revoluthoz kepest, full nem egyertelmu es leiras sincs rola sehol hogy akkor a multicurrency account mit is tud.
Eurot kell bekuldeni, es belsoleg visszakonvertalni forintra egy forint zsebre, es akkor lehet jutalekmentesen direktbe forintban vasarolni, vagy lehet forintot is kuldeni direktbe ha van forintos zsebed, stb stb. Gondolom pont ezen nyeredzkednek az arfolyamnal ezerrel.Szerintem probaidoszak utan skippelos lesz. Kartyas feltoltes nincs, automstikus feltoltes nincs, ideoda valtogstni hogy egy boltban le tudd huzni a 2 sajtosstanglit meg nem igazan userbarat. Foleg hogy a tobbi fintechnel tudsz jatszani az arfolyammal, akkor valtasz amikor akarsz, vagy direktben abban a currencyben terhel ami van a szamladon.
Ahogy nezem, ez nem tud olyat -
zerodot
aktív tag
-
nutfile
aktív tag
válasz anadroid #1673 üzenetére
kiegeszitesnek annyi, h a standarddal max 20€, a prime-mal 100 € is lehet a visszatérítés havonta. de ha jol latom ezt azonnal altalad elore kivalasztott részvenybe fektetik.
erdekesnek tunik, probalgatom majd, h mit lehet kihozni belole.
manapsag a gyengesege a feltoltes, ami 1 nap és a minimum 0.5% váltási díj. ha csak olyan helyeken hasznalod, ahol van 10% visszatérítés, akkor megerheti itthon is.
de ugy latom, h standardban csak egy honapig van 10% aldi, lidl, netflix, spotify, youtube visszatérítés, utana csak az általános 0.1% minden vásárlásra... -
-
bg24
csendes újonc
válasz anadroid #1373 üzenetére
Ja, most olvastam. szegény srác azt hiszi el tud tűnni 130€~val. Minek? Nem értem . Minden esetre egy kollégám javasolta ezt a joompay dolgot . Igaz ő eleve euróban kap pénz és mivel folyamatos kiküldetésben van abban is költ. Regisztráltam. Ez egy fapados Revolut. Váltási lehetőség nélkűl. 10€ top up után ingyen Visa fizikai kártya. Ingyen szállitás. A virtuális kártya top up nélkűl is ingyenes. Van egy Litván IBAN is hozzá . 10€–t be toltam. Lesz egy semmire sem használt kártyám . Majd vissza top up-olom a Revolut -ra . A kollegám meg kap majd egy Revolut meghívót. Nekem csak ő az egyetlen ismerősöm ezen a platformon. Azért a pár € -ért felesleges amit sörre küldünk egymásnak . Lehet hogy ez Hollandiában jó, Vagy csak az ő környezete erre van be állva .
-
petipetya
nagyúr
válasz anadroid #1159 üzenetére
Köszi szépen Teszt céllal utaltam magamnak 2 HUF-ot (Revolutból magyar számlaszámra), elviekben szerdán megkapom. Fogadó félként leszek kíváncsi arra, hogy úgy is ingyenes-e (Revolut számla HUF-ban van, feltöltés HUF kártyáról megy, utalás HUF-ban történt, fogadó számla HUF alapú).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
betyarr
veterán
válasz anadroid #501 üzenetére
nagyon nem örülnék,ha bármilyen formában fizetni kellene kezdem megszokni a jót.ma pl. kb. 30ft-ot spóroltam egy >2000ft-os tételen,hála a curve-nek.igaz ez nem tűnik nagy összegnek,de idővel sok kicsi sokra megy.
nem beszélve arról,hogy tervezek telefont is venni kintről és az már akár több ezres tétel is lehet.illetve,a magyar bankok erősen kezdenek tüske lenni a köröm alatt.fizessen nekik a nénikéjük...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest