- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
Köszönöm szépen a magyarázatot. Sajna egy hosszabb hozzászólásom eltűnt, már nem akartam újraírni, itt a lényeg:
- legutóbb lehet, hogy kicsit ömlesztve írtam, nem tudom, mennyire volt érthető.
- A te ötleted mennyiben más, mintha eleve a Plutusra vásárolok, aztán a Ft-os költésből annyit átrakok a hónap vége előtt a hitelkártyára, amennyivel ki tudom maxolni az ottani visszatérítést? Nem mintha a Revolut nem lenne megoldható, de egyel több számlát kellene figyelgetni.
- ha jól értem, utólagosan devizát váltani nem lehet, azaz a vásárlástól eltérő pénznemre később átterhelni GBIT-mal, viszont ha eredetileg a Ft-os kiadást Euróban fizettem, akkor később azt mégis visszarakhatom Ft-ra, azaz csak “lemondok” a fölösleges váltástól, tehát ez működik. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest