Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz takcslajos1 #498 üzenetére
Kevered a Revoluttal.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #487 üzenetére
Az OTP-s kártyát végül sikerült felvenni. Hétvégén 1x, ma 2x próbáltam beregisztrálni, amiből a mai 2. Android-os után 3.5 órával jött meg az 1 Ft-os zárolás/visszavonás, ami web-en is látszik, ebben már benne volt a kód. Viszont mostmár 3 kártya is látszik az app-ban, de nem tudom kiválasztani, hogy melyik legyen az aktív, a Revoluton van a vízjel, amivel elkezdtem a regisztrációt. Talán a váltáshoz valóban be kell regisztrálni a Curve kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Érdekes fejlemények: ugye megjött tegnap a Curve, fel is töltöttem akkor a Revolutot.
Ma vásároltam először konkrétan a Curve kártyával "fizikailag", nem interneten. Érintettem, gondoltam, hogy majd elutasítja, merthogy az első fizikai tranzakciónak chipes pin-kódosnak kell lennie. Hát elfogadta (995 forint volt a vásárlás összege egy IKEA-ban, nem kért pin-kódot sem). -
Fandango
veterán
válasz szabi__memo #491 üzenetére
Nem tudod változtatni, amit kiválasztasz az marad, és 3-at tudsz választani.
-
sipig
csendes tag
Androidos curve appban meg lehet nézni valahogy, hogy a limitekből mennyi van még?
Jó lenne látni, nehogy túllépjem az 500 £-os váltási limitet.
Valamit ez havi limit 30 napra vonatkozik, vagy naptári hónapra? A spending limit 30 napra vonatkozik, de a váltási limitnél nem egyértelmű. -
törölt tag
válasz Oliverda #401 üzenetére
Meg is kaptam ma a valaszt a Curve-tol, erdeklodtem a bevezetendo havidijas dolgok felol...
“Thanks for getting in touch and we're sorry for the delay in getting back to you.We're still ironing out some details about subscriptions so aren't ready to announce everything just yet. However, we will inform you of all the details regarding subscriptions, including costs, in upcoming communications.
Have a nice day and please let us know if there’s anything else we can help you with.
Best wishes,
Luke
Team Curve”
Szoval dolgoznak rajta...🥺[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Megjött vasárnap (!) a Curve kártyám. A visszatérítés a magyar Aldival működött, így már 504 pontom van. Pénzt is vettem fel, Erste Virtual VISA háttérrel, OTP automatából, simán vásárlásnak könyvelte. Érdekes, hogy a kb. 2 órával ezelőtti Aldi fizetés nem könyvelődött eddig a Curve-nál (az Erste-nél igen).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gabter
tag
-
MrPeekaboo
senior tag
Curve esetén annak van jelentősége, hogy már megkaptam és aktiváltam a kártyát és utána veszek fel pl. OTP-set vagy nincs? Ugyanis még nem jött meg a kártya, de ha megpróbálok berakni egy OTP-set, akkor megjön az 1£-os zárolásról/stornóról az üzenet, viszont mindegyikben csak "CRV*Card verification" szöveg szerepel. Más, Androidon nincsen pinkódos vagy újjlenyomatos belépés az app-ba csak az email-es?
-
sajti_pajti
tag
A gyakorlatban hogy megy ez a 14 nap Curve-nél?
Vásárolok X napon A kártyával. Curve-nél és A banknál is tranzakció pending.
Y napon tranzakció Curve-nél átvált completedre. Aznap amikor A banknál is?
Z napon (Z < X+14) gondolok egyet és átrakom B kártyára: no ekkor mi történik? Megint pending lesz a tr. Curve-nél plusz B banknál is? Plusz indul egy refund az A kártyára? (És ez vajon mennyi idő alatt íródik jóvá A-nál?)
[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
Múlt hét szerdán igényelt Monzo kártyám megérkezett Angol címre. Haver elküldte a kártya adatokat. Fizikai kártya nélkül is hozzá tudtam adni Apple pay-hez Holnap utalok pénzt Revoluton keresztül aztán teszt
Szerintetek Revolut vagy TW keresztül lenne jobb utalnom Monzora fontot?
Curve kártyátát én 2-án igényeltem. Rájuk kellett írnom. Adategyeztetés után 10-én küldték el. Eddig nem jött meg.
-
gabter
tag
Lassan úgy nézem mindenkinek megjön a Curve kártyája, csak nekem nem. Jan 1-én jött az email, hogy úton van, de azóta sem ért ide. Van esetleg még valaki, aki jan 1-2, vagy az előtt kapott értesítést és még nem kapta meg? Vagy nyaggassam már a support-ot?
-
Oliverda
félisten
válasz takcslajos1 #473 üzenetére
Melyiknél?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
betyarr
veterán
válasz takcslajos1 #471 üzenetére
mekkora összeget töltöttél fel?és milyen pénznemben?
-
takcslajos1
tag
Megjött ma a Curve, Revolut feltöltésnél ami pénz a bankszámláról lement (x), s Revolutban forintra átváltás után megjelent az 0,99942x, tehát a "költség" kb. 0,058%.
-
Madwe
nagyúr
Ugyan már nem aktuális (sikerült elkapni az online rendszert terhelés alatt amikor épp működött, uh curve-el ott fizettem, amint látom mennyi lesz beszámolok róla ) de azért a fentebbi kérdés hátha érdekel valakit, talán egyszer majd engem is, szóval ha van tapasztalat jöjjön csak
-
Madwe
nagyúr
Na ilyen kérdés sztem nem volt de nekem hirtelen aktuális lett (thx ozora) :
Ha itthon vagyok, van huf bankkártyám meg curve (esetleg revo de sztem az nem játszik most) és szeretnék eurohoz jutni kpban, akkor:
huf kártyámmal kiveszek pénzt váltóban lenyelem a szokásos tranzakciót
vagy curve-el veszek ki eur-t - ekkor kérdez e valamit a bankomat (pl h miben terheljen, akkor mondjak eurot ugye, s váltson a "bankom", bármelyik bankomatnál lehet e eurot kivenni? ha otpnél vagyok akkor menjek otps-hez, mehetek bárhova mert mindegy vásárlásnak könyveli, vagy alig van euros bankomat itthon ?Köszi!!!
-
-
nutfile
aktív tag
a terms-ben benne van:
[link]5.2.3. The Exchange Rate means: Standard Exchange Rate and Weekend Exchange Rate, as applicable. The Exchange Rate means a wholesale rate that is sourced from Currency Layer if the transaction is in a supported currency (as provided on the Curve website) (if the transaction is in an unsupported currency then the rate used will be the Mastercard rate (https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/) Currencylayer and Mastercard use a very broad base of commercial sources and banks around the world. The Standard Exchange rate are applicable during the foreign exchange market hours in UK. In circumstances where it is not possible for the Standard Exchange Rate to be used, including when the foreign exchange market is closed on weekends or on bank holidays, the exchange rate to be applied will be the Weekend Exchange Rate, which is the exchange rate from the close of business on the last working day that the markets were open.
+a mellékletben részletezve van, hogy (az ingyenes kártyával)
1. havi 500 font feletti költésnél 2% konverziós díj
2. havi 200 font feletti ATM-es pénzkivételnél is 2% konverziós díj
3. hétvégén ha GBP., USD és EUR között váltogatsz, akkor 0.5% felár, más devizánál 1.5% felár. -
Madwe
nagyúr
Igen, kb. Bár pl egy kiadósabb nyaralás, ahol a szállást ott fizeted, vagy egy kiruccanás, ahol termékeket is vásárolgatsz, az is már az érdemes pakolni kategória.
Részemről ritkán kell idegen pénznem, uh nekem tökéletes a curve, revo pedig fentebb sorolt esetek miatt jöhet jól.
(Egyedül az zavar, h revo szép dombornyomott kártyát adott, curve meg ilyen vacak plasticot )
-
-
nagyúr
válasz Fandango #461 üzenetére
Revo érné meg a legjobban, de forinttal nem lehet tölteni.
Ezért vagy TW-vel töltöd hétköznap, ha nincs bankkártyád, vagy egyszerre 100000Ft-ot váltasz át vele USD-re, vagy bankkártyádról Curve-n keresztül hétköznap töltöd.
Hétvégén nem érdemes pénzt váltani.
Esetleg szarsz az egészbe, mert amúgy is jobban jársz, mint a bankoddal, és OTP kártyát berakod Curve alá és használod, amikor jól esik.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Fandango #455 üzenetére
hétvégi vásárlás, akkor hét közben otp kártyáról curve-n át feltöltés revoult zsebbe, hétvégén meg revoult kártyával fizetés, de ehhez előre tudnod kell, hogy hétvégén milyen devizát használsz majd
Ha nagyon kevés a hétvégi vásárlás, akkor érdemes bevállalni a 1,5% plusz curve felárat, mint szórakozni a zseb feltöltésével.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
KTU
addikt
óóó, most jut eszembe, Curve 14 nap: "Go Back in Time"
Ott van minden tranzakció alatt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Fandango
veterán
Van forint alapú kártyám. Tehát akkor hétköznapra OTP kártya -> Curve kártya, hétvégre OTP számláról előre feltöltöm a TW-t, és fizetek a Curve-el a TW kártyát kiválasztva.
Illetve melyik jobb? TW feltöltve forinttal, abba konvertálok a megfelelő pénznemre, vagy nem konvertálok és a Curve terheli a TW-t amin ugye forint van, és váltja a Curve megfelelő pénznemre?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fandango #453 üzenetére
Ha csak számlád van és csak netes vásárlás akkor
ingyen utalás TW-re, TW kártya becsatolása Curve alá, Curve fizetés
Ha van Forint kártyád, akkor Forint kártya becsatolása Curve alá, Curve fizetés
Curve Black nem éri meg"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Fandango
veterán
Végülis mi a konkúzió, hogy külföldi vásárlásra melyik kártya a legjobb költség szempontból? TW vagy Revo ha forint alapú számláról tudom tölteni? Költség alatt értem a feltöltés és a váltás díját összességében.
Illetve a Curve Black kártyánál is csak 3 hónapig él a cashback?
-
KTU
addikt
Rájöttem, user error.
Nagyon figyelni kell melyik kártyát mire állítok Curve alatt.
Mivel vásárolok HUF, $, £ és €-ban is, úgy gondolom én néztem el.
De még így is kedvezőbb kicsivel, mint a Transferwise konverzió.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
. törölhető
[ Szerkesztve ]
-
streng
csendes tag
Kaptam infót Curve-től hogy milyen forex alapján mennek az árfolyamok:
Curve: óránként frissítik az FX árfolyamot, amit currencylayer-től kapnak. Ők vegyesen szedik a világból különböző tőzsdékről, bankoktól - (ez talán magyarázza, hogy a forint gyors erősödésére lassabban reagáltak, bár azért 12 óra késés elég soknak tűnik nekem, de ennél bővebb magyarázatot, pontosabb adatokat nem fogunk kapni. Max ha visszateszik a web-re a használt árfolyam adataikat, amit Revolut is levett sajnos)
Revolut pedig a FAQ-juk szerint ugye: Morningstar and Currencycloud, és mint látjuk másodpercenként frissül.
Szóval gyors változásnál lehet eltérés. Ami néha jó néha rossz, attól függ emelkedik vagy csökken az árfolyam.
-
KTU
addikt
válasz takcslajos1 #445 üzenetére
Csak Curve kártyával jön ki a matek.
Ha HUF-ban terhel az OTP kártyán, később csak nem változtatnak rajta.[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
Ma reggel sikerült beraknom az otps kártyám és 10 euró próba feltöltést csináltam revolutra. 318.02 ft volt egy euró. Ez gyakorlatilag közép árfolyam, de ha nagyon eroltetjuk akkor is max 0.1%al több. Ha vissza is valtanam forintra meg úgy is olcsóbb mint egy sima forint feltöltés tw-re.szoval a tw-nek leáldozott
-
flegga92
senior tag
-
tohn80
újonc
Sziasztok!
Nekem gond nélkül megérkezett a kártyám, azonban nem tudom az Otp-s kártyámat berakni alá (Revolut simán ment). Kapok sms-t, hogy terhelték aztán jön egy sztornós üzenet és kb. ennyi az egész. se kód, se semmi. Felhívtam az otp-t és azt mondják , hogy látják a terhelést, de a curve valamiért visszavonja-tiltja a vásárlást és ezért a számlatörténetben már nem látszik.
Tapasztalt már valaki ilyet?Előre is köszönöm!
-
Fandango
veterán
Igazatok van, a százalékokkal egy kicsit megkeveredtem.
-
fravik
tag
válasz Fandango #437 üzenetére
Pont a napokban utaltam 30ezer Ft-ot magyarországi számlára, ami OTP-nél 60 Ft-ba került, ez ugye 0.002 (0,2%) és ezzel pont a fele annak, ami a kártyás tranzakciónál a TW által számított díj (0.4% - 120 Ft lett volna), szóval kedvezőbb mindenképp az utalás még így is (csak lassabb... bár ha nem kell azonnal az összeg, akkor mindegy is). De valóban nem ingyenes, az lenne ám az igazi
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
szuladam
aktív tag
válasz Fandango #437 üzenetére
én OTP-s vagyok és ha utalok az 0,2% , szóval kedvezőbb mint a BK-s feltöltés. Sajnos nincs "ingyenes" utalás mindegy mekkora összeget utalok. Viszont kiíváncsi vagyok, mi a kedvezőbb, a BK- utalás-> TW - váltás euróra (és onnan már ingyenesen lehet Rev-re átküldeni) VS Curve-vel való Revolut euró feltöltés. Jövőhéten kiderül.
-
MrPeekaboo
senior tag
Aki a Curve kártya megrendelése után pár nappal nem azt látja, hogy a státusz az app-ban "Your Curve is on its way" és ugyanilyen szöveggel email-t sem kapott, az írjon a support-nak, mert maguktól nem fogják felvenni a kapcsolatot. Én tegnap, 1 hét után, tettem meg és ma válaszoltak, hogy vissza lett tartva a küldés, ezzel együtt rögtön át is állították a státuszt. Azonban ez csak az Android-os app-ban frissült, iOS-en ki kellett jelentkezni... Másrészt kicsit furcsa, hogy utóbbiban nincs Curve kártya aktiválás, míg az előzőben igen. Utóbbiban újabb kártyát kellene hozzáadni, pedig a Revolut már ott van, míg előbbinél nem kér ilyet. Szóval elég furcsán működnek az app-ok. Lehet az is bezavar, hogy két különböző mobilon ugyanazt a fiókot használom. A személyazonosságomat is igazolnom kellett két kép feltöltésével. Android-on nincs settings menü, így sem pass code-ot, sem újjlenyomatot nem lehet beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
fravik
tag
válasz Fandango #433 üzenetére
Igen, 0.004 (szóval 4 ezrelék) a számított költség értékhatár-függetlenül TW-nél, ezt akarnám elkerülni ugye banki Forint átutalással, ha az jobban megéri esetleg. De előbb ehhez a bankszámlámhoz tartozó feltételeket át kell olvasnom.
-
törölt tag
válasz Oliverda #401 üzenetére
Ezzel a belinkelt keppel ami a havi dijas felteteleket tagolja, valami nagyon nem stimmel. ...”4.2. A 2018. december 18-án vagy azt megelőzően kiadott Curve Black kártyával rendelkező felhasználó esetén 6 hónapos díjmentes előfizetési időszakot biztosítunk a Curve Black előfizetéssel kapcsolatban, és az első Curve Black előfizetési díjat felszámítjuk 2019. május 18-án. Ha úgy dönt, hogy 2018. december 25. előtt választja a Curve Metal Subscription-t, akkor 2019 április 18-án kerül felszámolásra a Curve Metal előfizetéssel....”
nincs is METAL kartyajuk, igy hogyan valasztottam volna 2018 dec. 25. elott...stb stb, hol ebben a logoka?!
Itt valami rohadtul nem stimmel. 😉😀 valaki ugyesen allhíreket nyomatott twitteren mar megint🥺 -
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
CIB Visa Internetkártyát sikerült valaiknek hozzáadni a Curve-hoz? Vagy ez nem lehetséges? -
fravik
tag
Nagyon szépen köszönöm! Én voltam figyelmetlen, valóban ott van a lehetőség
A bankkártyás feltöltés díja valószínűleg nagyobb, mint akár egy nagyobb összeg átutalási díja az otp-nél, szóval ha nem azonnal kell, ezt fogom használni."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
KTU
addikt
válasz szabi__memo #425 üzenetére
Lehet csak úgy kaptak kedvező kondíciókat, hogy teljesen bankfiókmentes ügyintézés.
Ha működne a kp. befizetés, nem tartanék fenn itthoni magánbankszámlát."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sajti_pajti #422 üzenetére
Pontosan
-
sajti_pajti
tag
válasz szabi__memo #421 üzenetére
Vágjuk rövidre, idézet Curve honlapról:
Curve 1 LTD, registered in England and Wales, #09523903. Copyright (c) 2018. Patent Pending. Mastercard® is a registered trademark of Mastercard International Incorporated. The card is issued by Wirecard Card Solutions Ltd (WDCS) pursuant to license by Mastercard International Inc. WDCS is authorised by the Financial Conduct Authority to conduct electronic money service activities under the Electronic Money Regulations 2011 (Ref: 900051)
There is no arrangement between Curve and any of the banks, card issuers or networks. Any enquiries should therefore be directed to us.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sajti_pajti #420 üzenetére
Jól tudod. Viszont a felügyeletnek semmi köze a licenszhez
-
sajti_pajti
tag
válasz szabi__memo #418 üzenetére
Tudtommal banklicensze egyedül TW-nek van.
Kártyatársaság direktben és főleg rendszeres időközönként, úgy mint egy felügyelet nem ellenőriz (ezt korábbi munkaköreimből adódóan tudom).Egyébként meg nem kötelező hallgatni rám, én zsigerből fokozottan óvatosabb vagyok ilyen esetekben, ami egy még nagyobb fekete doboz, mint pl. egy TW vagy Revolut, de a kártyán keresztül direktben hozzáfér(het) olyan pénzegyenlegekhez, amikhez előbbi kettő nem.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sajti_pajti #417 üzenetére
Mert gondolod a kártyatársaságok/pénzügyi felügyelet semmiféle követelményeket nem támasztanak? Csak úgy bárki csinálhatja?!
Költői kérdés. Nem -
Oliverda
félisten
válasz sajti_pajti #415 üzenetére
Nálam Bonusszal többszöri próbálkozásra sem jelent meg az összeg sehol, csak az egyenlegen látszott a levonás kb. 2 napig.
-
nagyúr
app > fiók >magyar forint megtekint > hozzáad > beírod az "feltöltendő" összeget >folytatás > bank átutalás > ekkor ad egy számlaszámot ahova utalnod kell és egy kódot amit az utalás megjegyzés rovatába kell írnod.
Eddig csak saját magyar számláról küldtem, de elméletileg az is működik hogy bebattyogsz a Rafi-hoz levágod a pénzt az asztalra és kéred hogy a XY számlára írják jóvá ZW megjegyzéssel. De más számlájáról is küldhetsz pénzt, de még ezt sem próbáltam.
Lényeg, hogy a kért összeg, a feladott összeg és a megjegyzés rovat egyezzen.
Utalás csak hétköznap 7-16:30-ig van (asszem) az azért necces, mert a TW az utalás beérkezését határidőhöz köti, amire nem emlékszem, de van hogy 24 órán belül kell megérkeznie. Ezért azt javaslom, csak banki utalási időben indíts feltöltést.
A weboldalon is van (tevékenység > pénz hozzáadása), de ott rosszul írja ki, a bank átutalás fogadásához nincsen díj, ezt kipróbáltam, nem számol fel, csak a bankkártyáshoz."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
fravik
tag
Többen írtátok, hogy TW-re ingyen tudtok utalni magyar HUF bankszámláról. De ezt hogyan? Milyen számlaszámra utalsz ilyenkor? Én csak bankkártyával tudtam eddig tölteni, ami kártyás vásárlás ugye...
-
_ATi_1
senior tag
Érdekes módon nekem be tudta terhelni a BB hitelkártyámat HUF pénznemben. 1,09 Ft-ot terhelt január 5-én.
[ Szerkesztve ]
-
szuladam
aktív tag
válasz Oliverda #387 üzenetére
Sima otps folyószamlam van de nem terheli be. Próbáltam eurót meg fontot is megadni mint fő deviza de semmi :/
Twt meg rev kártyát elsőre felismerte és már aktív a Curve de pont az lenne a lényeg hogy az otps kártyát hozzá tudjam adni és így olcsóbban eurót varázsolni a rev.re, mert a tw sokat lenyúl mire euró lesz -
streng
csendes tag
Hm, Ez fura. Tényleg nem a váltásnál aktuális forex árfolyam. Nekem is pont annyiért terhelte mint neked épp most teszteltem. Ennek nem így kellene lennie. elvileg R és Curve is ugyan azt az FX-et alkalmazza, szóval fillérre egyeznie kellene az árnak. R biztos, h 1 másodpercenként aktualizál, Curve-nél nem tudni ezt pontosan és nincs web-es árfolyam jelzés. (R-nél volt, de ott is levették, viszont appban mindig az aktuálisat látod)
Egyébként ma reggel 6-kor még pont ez volt az árfolyam, azóta erősödött a Forint. Az fura lenne ha Curve csak napi egyszer ellenőrizné az árfolyamot, de úgy tűnik vagy valami hiba van náluk. Most épp elég elfoglaltak a Black és Metál kártyák átalakításával, meg a push üzenetek is késnek, amik nem szoktak. -
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest