Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz Oliverda #396 üzenetére
A vicc az, hogy előtte 1 GBP terhelés megjelent a kártyámon majd vissza is vonódott a terhelés, azonban ott nem volt kód és nem is jelent meg a lehetőség az applikációban, ahova kódot lehetne írni. Curve support azt írta, hogy a bankom ilyen üzenetet küldött a tranzakcióra: 'Do Not Honour'
Megírtam a supportnak is, hogy ez a megoldás, ha ilyennel jelentkezne más magyar is[ Szerkesztve ]
-
-
Reinkz
senior tag
megjött a curve kártyám.
Hozzá akartam adni saját BB-semet jött a próba terhelés és most kéri a C-XXXXXX formátumban a számot.
felhívtam a BB-t és csaj semmit nem látott!?
Valaki van BB-nél?
SZerk
Útközben lekönyvelődött és én látom C-XXXXXX formátumot[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
én most gondolkodok,hogy curve kártyával nem is lehet feltölteni ingyen a tw-t,mert a kártyás fizetés az pénzbe kerül,az utalás az nem (mármint a tw irányából).utalni meg curve-ről nem lehet,mert nincs hozzá számlaszám
-
Oliverda
félisten
válasz szuladam #385 üzenetére
Nálam OTP-s folyószámlával ment, hitellel viszont többszöri próbálkozásra sem. Végül a support oldotta meg pár személyes adat megadása után.
Szerintem az a baj, hogy az 1 forint túl alacsony összeg. Töröljétek a kártyát és az újbóli hozzáadásnál állítsátok euróra a pénznemét, hátha így elkönyvelik a terhelést. Utána vissza lehet állítani forintra.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
szuladam
aktív tag
Na úgy látom nálam is baj lesz. Jan. Elején regeltem, revoltuttal, verify is megvolt. Ma megjött a curve kártya és amikor aktivalnam azt írja hogy először egy eus bankkártyával kell regelni. Ez a revoluttal már megtörtént... Na akkor a magyar otps kartyammal próbáltam de nem terhelte be a számlát es így nem volt még a verify... :s
-
-
betyarr
veterán
no,végre megjött nekem is a kártya,el is mentem vásárolni és így aktiválódott.jött üzenet az apptól hogy aktív lett a kártya,de sehol sem látom az appban,hogy mennyit vont le,mikor,meg honnan.gondolom a timeline menüpontban kellene lennie,ugye?
-
szabo.csabi
tag
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szabi__memo #375 üzenetére
az adatlopásokról és az adatszivárogtatásokról beszél.egyébként valóban elgondolkodtató a dolog.külföldi cég és ha megtörténik a baj (akár az adott cég hibájából,akár nem),akkor még reklamálni sem lehet.
-
TheMarci
addikt
válasz szabi__memo #373 üzenetére
Hogy itt megadsz bankkártya adatot, míg egy Sony, Mariott, Facebook, stb regisztrációnal 'csak' címet / telefonszámot, de én arra is felhívnám a regisztrálók figyelmét, hogy címet, telszámot hacsak nem nagyon muszáj, ne adjanak meg mindenhova.
Do You Dream?
-
őstag
válasz sajti_pajti #366 üzenetére
Olyan embernek kell(ene) a fordítást csinálni, aki használja a programot és maga is valamilyen szinten programozó!
-
törölt tag
válasz sajti_pajti #367 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges ez a Curve-vel kapcsolatos rémhír keltés. Mivel támasztod alá? Mire alapoztad az írásodat? Ezzel kapcsolatban pár hivatkozást nyugodtan belinkelhetsz...😉
-
sajti_pajti
tag
Jut eszembe: Nálam is pending volt a státusza a Curve kártyának, miközben már kaptam mailt, hogy küldik a kártyát. Rájuk írtam, hogy miafaxvan most és megerősítették, hogy postázták és küldtek identity verification linket.
-
törölt tag
Írtam a Curve-nek es javasoltam nekik, hogy pl. magyar nyelven is elérheto legyen az applikacio android es IOS rendszereken. Valaszoltak gyorsan es a fejlesztoknel landolt a levelem. Koszonik, hogy felhivtam a figyelmuket es hamarosan jelentkeznek ezzel kapcsolatban. Ki tudja, talan meg a vegen... 😉
-
törölt tag
snipr, sparks!
Köszönöm a válaszotokat.
Alapvetően az a baj, hogy nem bízom abban hogy elég a curve appban letiltani a kártyát.
Láttam már sok mindent. Pl. sokáig meg voltam győződve, hogy webes felületen nem lehet kártyával fizetni CVC kód nélkül, még egyszer egy szállást foglaló weboldalon véletlenül sikerült. (Bank válasza telefonon: ez nem lehetséges. Írásban: vannak olyan helyek ahol ez lehetséges)Abba belegondolni sem merek ha valamilyen úton-módon mégis kiszivárognának a kártyaadatok a CRV ból akkor mennyibe is kerülne a "csatolt" kártyák letiltása és pótlása.
Tudom HUF utalása TW ra majd onnan tovább pl. R ra macerás a CRV használatához képest.
-
sparks
senior tag
Én simán a Curve Rewards kártyáját állítom be alapnak, arról nem lehet semmit levenni. De az igaz, hogy ha Curve meghekkelhető lenne, az oltári szopáshoz vezetne itt mindenkinek. Azért bízom bennük, Paypalnál is hasonlóan több kártyám is be volt regisztrálva évekig, probléma mentesen.
-
snipr
aktív tag
válasz #26662144 #355 üzenetére
Lehet paranoia, de én azt csináltam, hogy alapvetően olyan kártya van kiválasztva fizetésre, amivel nem fog tudni semmit kezdeni (nevezetesen a revo fizikai kártyám, amin a verifikáció után letiltottam az online tranzakciókat), ha épp vásárolok valamit, akkor alkalmazásban átállítom közvetlenül a vásárlás előtt arra a kártyára, amire terhelni szeretném... majd a fizetés után vissza. Így aztán nem elég a curve kártyám adatainak megszerzése, még a curve accountomhoz is hozzá kellene férni, hogy bármiféle sikeres tranzakciót bonyolíthassanak vele.
Ha a curve rendszereiből szivárognak ki a tárolt kártyák adatai, az egy fokkal nagyobb szívás... az ellen semmi nem véd
-
KTU
addikt
kb. 1 órája töltöttem Revolut-ra eurót, Curve közbeiktatásával. Revolut-ba megjelent a pénz.
Tranzakció sikeres.
Curve alkalmazásba semmi nem látszik belőle, e-mailt se kaptam.
Magyar bankot felhívtam, látják a tranzakciót Crv*revolut*xxxx, tranzakció sikeres."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
pomk
őstag
Nem preferálok én semmit.
Egy olyan megoldást keresek, amivel itthon tudom használni az Apple Pay-t, a lehető legkevesebb macerával jár (jó lenne, ha nem 3 platformon és szolgáltatón keresztül jutna el a pénz a forint hitelkártyámról egy AP-t támogató kártyáig), a legkevesebbet bukok a Ft -> € átváltás + tranzakciók miatt ill. az itthon fizetések utáni sarcon.Szép kis wish list.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hölgyek - Urak!
Szeretnék egy kérdést feltenni.
Szerintetek mennyire biztonságos (megbízható) ez a CURVE kártyás fizetés?
A következőkre gondolok:
1. A "rendes" bankkártya adataidat elllopják (fizetnek) vele, a bankod nagy valószínüséggel kártérít.
2. A REVOLUT, TW kártyáddal történik valami, max. a feltöltött pénz veszik el (nem hinném hogy sok esélyed van hogy a R vagy TW kártalanítana)
3. A CURVE kártyáddal történik valami akkor mi van?Gyakorlatilag te engedélyezted (adtad meg a a curve nek a bankkártya adataidat, és némelyik bank fel is hív(ott) az első vásárlásnál, hogy biztosan TE fizettél x összeget). Szerintem ilyenkor esélyed sincs kártalanításra.
Tudom, nem kell annyi pénzt tartani (limitet levenni) a "rendes" kártyán... (főleg ha a csatolt kártya hitelkártya)
Vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Most azért váltott rosszul, és jártál rosszul, mert épp erősödő ágyban van a forint pár óra alatt több mint kettő forintot erősödött az Euro-hoz képest, az USD-nél ugyan ez a helyzet.
Ha ilyenkor váltasz és sokat vársz az erősödő ágban, akkor veszítesz az üzletem.Az úgy általánosságban kimondható, hogy mikor a HUF gyengülő ágban van, akkor érdemes gyorsba váltani:
HUF kártya --> Curve HUF --> Revolut EUR, USD, stb. --> Revolut HUF
Ekkor nagyon kevés a veszteség a konverziókon.Nézni kell a tendenciákat, akár más devizákat is.
Most kell venni (megvárni az alját), aztán a tetőn eladni.
De ez már majdnem tőzsde.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
noobi78
újonc
Tegnap töltöttem fel Revolut-ra:
Curve kártya volt beállítva a top-up-hoz mögé pedig K&H betéti kártya
Először jött a üzenet, hogy GBP kártya, akarom-e, hogy 10 £ legyen a töltés, rányomtam, ekkor ezt 364,41 Ft-ért váltotta, azaz rosszabb kicsivel mint ahogy Revolut váltana. (Kb. 2 forinttal az akkori Revolut-os középhez képest.)
Ezután töltöttem még 10 EUR-t, most arra nyomva, hogy EUR legyen, akkor pedig 323,16 Ft-ért terhelte be.
Ez is rosszabb ugye, szintén, kb. 2 forinttal.Nagyobb összegnél nem jobban megérős így a TW töltés?
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
kipróbáltam, befizettem egy számlát online. gond nélkül ment a curve-granit vonalon.
ezek szerint csak a revolut feltöltés nem megy nekem ezzel a párossal valamiért...szerk.:
bocsi, user error...
a revolutnál nem verify-oltam a kártyát. mondjuk ezt egyszer sem írta ki hibaként a revolut...[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
azt elfelejtettem írni, hogy telefonos ügyintéző kérdezte, hogy ez milyen tranzakció volt, esetleg próbáljam ugyanott még1x. nem kötöttem az orrára, hogy curve-ön keresztüli revolut feltöltés lett volna, de nagyon-nagyon úgy jött le, hogy nem látja azt sem, hogy ez pos-os, vagy online tr. volt. (vagy ennyire amatőr volt)
-
mrrr74
aktív tag
Én is megrendeltem a Curve-t is, hadd kérdezzem, hogy jó-e az elgondolásom.
- Curve-ben hozzáadom az Erste hitelkártyámat (HUF-ra) és ezt állítom be elsődleges kártyának az appon belül. Eddig rendben.
- Revolutban hozzáadom a Curve kártyát és ezen keresztül töltöm az egyenlegem. Itt volna az első kérdésem; tölthetek EUR-t, vagy bármit amilyen zsebem van és majd a Curve vált, vagy ennek mi a legjobb módja?
- Vagy TW-t töltsek átutalással forintos számláról (vagy Curve-n keresztül), majd utaljam el a Rev számlára és ott konvertáljam?Amit nem próbáltam még, mert eddig csak Revolut kártyám volt, hogy ezekről hogyan tud ft visszakerülni egy magyar banknál vezetett számlára? Ugye TW-ről át tudok utalni és ki tudok venni ft-ot, de ezt Revolutról is meg tudom csinálni, vagy ott csak pénzt tudok kivenni (és fizetni). Utóbbinál nem találtam utalásra lehetőséget.
Köszönöm szépen.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
nutfile
aktív tag
felhívtam a gránit bankot, látják a tr. kísérletet, de fogalmuk sincs, hogy miért nem sikerült.
annyit tudtak megállapítani, hogy a kártya amúgy jó, mert tegnap máshol használtam... kösziszerk.
kb. 10 perc várakoztatás után annyival kiegészítették, hogy nem náluk van a hiba. köszi.[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Ahogy olvasom másnak sem sikerült a CIB Visa kártyát hozzáadni a Curve kártya alá. Volt akinek ment ilyesmi? Tranzakció megjelenik, 1 GBP le és vissza, de nincs kód és az appban sincs lehetőség kódot beírni.
Curve szerint ezt az üzenetet kapták CIB-től: 'Do Not Honour'
Még nem hívtam a bankot, de lehet, hogy náluk kellene valamit alakítani, hogy engedélyezve legyen a Curve?
Futott már valaki ilyen köröket?
CIB dombornyomott debit kártyáról van szó. -
tsilver
aktív tag
megnéztem most 10 euro esetén mind a 3 TW, C, R is 321,5 ért vált, persze a magyar bank az már más kérdés e a holnaputáni árfolyamot nem ismerem, sajnos
[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
-
nutfile
aktív tag
gránit ebankban minden limit magasabbra van állítva, mint amennyivel fel akartam tölteni a curve-ön keresztül a Revolutot. egyenleg is bőven elég.
az egész olyan, mintha a curve nem tudná vmiért beterhelni a gránit kártyám, ezért revolut úgy érzékeli, hogy nincs elég pénz a curve kártyán (mögötte lévő számlán)...[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
-
KTU
addikt
Curve
Akinek az alkalmazásba "pending approval" elbírálás alatt szöveget ír, semmit nem jelent, ha e-mailben írták hogy úton a kártya, akkor elindították.Egyik rendelt kártyánknál a fenti állapot volt, miközben tegnap megérkezett a kártya.
Miért probléma,
hogy az alkalmazás "pending approval" ír, így nem lehet megerősíteni a kártya megérkezését.
Megoldás, ki kell lépni az alkalmazásból, majd be, és már mehet is megerősítés, hogy nálad a kártya.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
RobexX10
aktív tag
válasz szabi__memo #331 üzenetére
3. hónap után igen. Pont ezért váltok Monzora.
-
N0R
csendes tag
Ez érdekes, amikor tavaly májusban regisztráltam, még nem volt lehetőség külön szállítási címet megadni, annak az egy megadható címnek pedig csak UK-t fogadott el. Más cím esetén azt írta, hogy kizárólag UK-ben nyújt szolgáltatást, majd értesítenek, ha kiterjesztik. És lőttek a megadott e-mail címnek, mert nem engedte módosítani a címet. A reg. során a telefonszám pedig +44 volt, nem lehetett módosítani. És szállítási címnek most tényleg elfogad non-UK-t? Vagy csak UK egyéb címet (mert nem kell lakcím verifikáció).
[ Szerkesztve ]
-
paulo92
tag
hmm, próbaképp azért letöltöttem és elindítottam a regisztrálást. Ez alapján a weblap alapján elvileg lehet akkor is regisztrálni, ha nincsen UK címed. (Megadtam munkahelyem Londoni telephelyének címét). Következőnek kérte a telefonszámomat, de elfogadta a magyar vodás számot. Majd egy fotót kell készíteni valamelyik IDm-ról illetve valami rövid videót kell még feltölteni.
A kiszállításra azt írja, hogy az azonosítás után tudom módosítani a címet (akár külföldi országra is)[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
-
tsilver
aktív tag
Cib bevásárló (hitel) kártyát elfogadta bár kód nem jött még , de érdekes módon a ngy dombornyomott Visa Cib kártya failed.
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
snipr
aktív tag
Curve kártyám megjött nekem is, csak ma adtam hozzá az OTP-s mastercardot. Minden ment simán, benne volt a kód az sms-ben, nem kellett se netbankot se ügyfélszolgálatot piszkálnom szerencsére...
-
N0R
csendes tag
Monzo appban egy címet lehet/kell megadni és csak UK-t fogad el. Nem kell ott laknod, nem fognak téged ott keresni, de a kártyát csak arra a címre postázzák. SMS kódot is csak UK mobilszámra küldenek. Kódot küld a regisztráláshoz, a kártya aktiváláshoz, az Apple Pay beállításhoz. Pl. egy restore után hiába ment vissza backupból minden adat, az Apple Payt újra be kell állítani, amihez SMS kód jön.
[ Szerkesztve ]
-
N0R
csendes tag
válasz instantwater #317 üzenetére
Apple Payt
-
addikt
-
paulo92
tag
Utánaolvasva a Monzonak: neten azt írják, hogy elég megadni egy UK címet, de nem kell ott laknod, lakhatsz máshol is ahová kiviszik a kártyát. Magyarországra is kiszállítják esetleg? Valaki próbálta már ezt? Mert akkor valóban jobban megéri a magyarkártya -- curve -- revolut -- monzo átutalás, s így nincsen az 1.25%-os díj illetve a havi költség. Vagy tévedek?
-
paulo92
tag
Mivel jelenleg nincsen hivatalos apple pay támogatás itthon, így valóban kissé körülményes, ennek ellenére ha itthon élsz és nincsen külföldi címed, ez az egyetlen járható út. (Monzohoz szükséges UK cím). Amúgy szükséged lesz egy ír vagy francia apple ID-ra, ezt ingyenesen tudsz létrehozni iPhoneon, csak ki kell teljesen regisztrálni az iColudból. Utána változtasd meg a régiót és pár perc alatt megvan az új ID. Boon-t utána már töltheted is le és viszonylag gyorsan megvan a regisztráció oda is.
BB bank: korábban nem működött, de január 1-től bevezették a 3d secure azonosítást, amit a boon megkövetelt, így elvileg akadálya nincsen.
Költségek: ha BB kártyát hozzáadod, akkor a feltöltést vásárlásként fogja lekönyvelni és a feltöltést a BB által megadott deviza eladási áron fogja átkonvertálni euróra. Ehhez jön még hozzá a boon havidíja a harmadik hónaptól (1,49 euró) , illetve áprilistól itthoni használat esetén 1,25% további díj. Dehát áprilisig még akár megjelenhet nálunk is a hivatalos apple pay
-
streng
csendes tag
-
HoTDoG
tag
A kérdéseid nagy részére pár sorral feljebb választ kapsz a kommentemben.
Miért az N26ot preferálod? Az csak akkor jó szerintem, ha EUR bevételed van és fontos a hivatalos banki háttér, viszont akkor kiváló, egy nagyon jó platform. De forint->EUR váltással nem jársz jól vele.
Ha nincs EUR bevételed és forintos kártyákról/számlákról akarsz mozgatni pénzt, akkor sokkal jobban jársz a Revoluttal, hozzá pedig egy Curve kiegészítőnek.
A folyamat pedig így nézne ki:
forint kártya -> Curve -> Revolut
Így nem kell számolni tranzakciós adókkal, csak egy minimális átváltási díjjal, ami jelenleg kevesebb mintha Transferwise-al töltenéd fel a Revolutot. Pár napja vagy itt vagy a Revolut topicban írta egy srác, hogy pár fillér volt a vesztesége így. Revoluton pedig már úgy váltod a pénznemeket középárfolyamon ahogy akarod, ingyen utalsz, vásárolsz.Ha valami miatt mégis kell az N26, akkor a folyamat végére tenném az N26-ot, mentesülve a Transferwise költségektől, de így már 4 kártyád lesz...
-
pomk
őstag
válasz #33403648 #304 üzenetére
(#311) N0R
Bocs, akkor félreértettem a hozzászólásod.(#304) patros
Akkor tőled kérdezem. N26-ról tudnál írni egy rövid beszámolót? Mi kell hozzá? Milyen lakcím, regisztráció, stb.? Van ismerős, aki Németországban lakik, hozzá mehetne a kártya, de a folyamatos használathoz kell az én állandó lakcímem vagy ez csak a kézbesítés miatt kell? Havi díj, tranzakciók utáni díj, stb.? Átutalás magyar számláról hogyan lehet? Költsége mennyi ha forint számláról utalok N26 digitális kártyára? Ilyenkor gondolom €-ban kerül rá? Ha ezzel fizetek a sarki Lidl-ben a vissza váltás Ft-ra hogy történik és mennyit von le érte?
Köszi! -
N0R
csendes tag
-
pomk
őstag
N26-ról tudnál írni pár sort?
Mi kell hozzá? Milyen lakcím, regisztráció, stb.? Mivel lehet használni? Havi díj, tranzakciók utáni díj, stb.? Átutalás magyar számláról hogyan lehet? Költsége mennyi ha forint számláról utalok N26 digitális kártyára? Ilyenkor gondolom €-ban kerül rá? Ha ezzel fizetek a sarki Lidl-ben a vissza váltás Ft-ra hogy történik és mennyit von le érte?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
hedgehog
senior tag
válasz instantwater #301 üzenetére
Rossz vagyok a hirtelen reagálásokban, ezért ez jutott először eszembe, nem a reklamálás.
PIN nem volt, Google Pay-jal fizettem. Egyébként úgy történt, hogy fizettem, utána kimentem a mellékhelyiségbe, közben nyomogattam a telót, és akkor láttam, hogy GBP-ben történt a terhelés. Úgyhogy az asztalon hagyni tervezett összeget csökkentettem
Hétvégén voltunk kinn, ezért váltottam előre PLN-t (Revo, hétvégén jutalékos a váltás ugye).
Revolutot pedig magyarbankszámla -> utalás TW-re -> váltás EUR-ba -> Revot TW kártyával feltölt EUR módszerrel töltöm, ahogy itt sokan.
(amíg meg nem érkezik a Curve kártyám ).-- aka p3d3str1an
-
N0R
csendes tag
A Revolut magyar címemet akartam megváltoztatni németre, ezt írta a support:
“To change your profile's address to a different country, we need proof of residence. It can be one of the following; bank correspondence, government-issued ID that states your address, utility bill (electricity, water, gas, council tax), or government correspondence (any letter or notification from the government.) If you have the pictures you can upload them here.”
Így hiába él kint ismerős, ha én nem... -
addikt
-
N0R
csendes tag
válasz instantwater #297 üzenetére
Az iOS appon keresztül nyitottam számlát nyáron. Több napig bírálták, végül jóváhagyták. Sok kérdés volt, arra emlékszem. Írtak e-mailt is, küldenem kellett a lakcím igazoláshoz 6 hónapnál nem régebbi, a megadott (mo.-i) címemre szóló hivatalos dokumentumot. Egy bankszámla és egy hitelkártya szla. kivonatot küldtem scannelve. Számlavezetési díj negyedévente esedékes, ha jól emlékszem 6€. Ez még nem is vészes, de ha a tranzakció pénzneme nem €, akkor talán 1,5% díjat terhelnek - én emiatt nem használom csak nyaralás alatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hedgehog #298 üzenetére
Kellett volna szólnod, hogy akkor most vissza az egész, és telheljük újra a kártyát.
Te akkor jól jöttél volna ki a dologból, mert visszakapod az összes levont GBPt, és új tranzakcióban levonatod a fogyasztásod összegét a PLN számláról.Amúgy te is megállíthattad volna a dolgot, hiszen mielőtt beütöd a PIN kódod, általában kiírja, hogy milyen pénznemben, és mennyit fog terhelni. Ezen a ponton kellett volna szólnod, hogy ezt így nem.
Bár volt már nekem egyszer olyan, ahol eljátszották a hülyét, hogy ők nem tudják átállítani a pénznemet, és csak GBP ben tudnak terhelni. Kis összegről volt szó, ezért nem görcsöltem sokat rajta.
Amúgy miért váltottál PLNt? Automatikusan vált a Revo, ha nincs egyenleged az adott pénznemben.
Hogy vettél PLNt? Forint feltöltés nincs. Vagy feltöltötted forintos kártyával EUR/GBPben a Revot majd váltottál PLNre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest