Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
stilo18
addikt
válasz
mcwolf79 #11453 üzenetére
Új infó még nem nagyon van (annyi, hogy már lehet képességeket is hozzá adni a játékosokhoz, nem csak chem style-t, ahogy idén) , más lesz a reward osztás-szerintük igazságosabb, illetve a Fut-ban már női focisták is lesznek.
Pár nap, aztán jön az első nagyobb bemutató a játékról.
-
bodnar123
őstag
válasz
mcwolf79 #4843 üzenetére
Hát persze. Csak amikor jatszol vele évente 1000 órát eléggé sok minden feltűnik érzetre. Bizonyítani tudod? Nem. Senki nem tudja, hogy működik. Az se aki mondja. Senki nem tudja, hogy segít rá a játék bizonyos dolgokra(én azt hittem ez a lag kompenzáció, de ezek szerint elvileg csak sima szándékos késleltetés). Amúgy a kapusnál is az az idegesítő, hogy olyan mintha a játék nem tudná mi az ami védhető és mi nem. Ezért jönnek ki a szánalmas védéspróbálkozások és a szupermen vetődések. Szerintem szimpla koncepció hiba. A passz, csel utáni gyors, egyből lövéseket szinte bünteti a játék védéssel, míg 0 szögből rákészülve inkább gól. Nálam fordítva lenne. De persze semmilyen ráhatás nincs a játékra. A játék leköt, és egy 1-2 osztályban nem feltétlen vesz el millió időt. Mindenesetre 8 win után ritkán van kedvem játszani.
Kristóf : hidd el jobban jársz. Ha ez a remekmű a gyerek elől veszi el az időt az még nagyobb gond. (jól emlékszem hogy nem rég született?) Tényleg nem ér annyit.
Viszont a lényeg : nyert a United... A hétvége fénypontja nekem -
toxicjew
addikt
válasz
mcwolf79 #4547 üzenetére
Nyugi, én nem geradossz vagyok, nem xboxos, se nem pses gecik voltak. De a jatekstilus beli különbség nekem eléggé kiutkozik eddigi tapasztalataim alapján. Kb. egyből fel lehet ismerni ha vki konzolrol játszik (ugye 1.5 év előnyben vannak nextgenen). Lehet nem fogalmaztam szerencsésen, de ez már a sokadik ilyen eset, hogy a meccs közepén vki ezzel szórakozik... Wlen még megertenem, de ez a szaros dr. Lehet csak én fogom ki ezeket a gyökereket
-
rvn_10
senior tag
válasz
mcwolf79 #4480 üzenetére
Ezt már rég helyre kellett volna tenni a fejlesztőknek, aki kilép az automatikusan bukja a meccset ha vezet ha x ha vereségre áll....Nem egyszer van az h 0-0 nál látja h jobb vagyok és kilépkednek...Pl az utolsó silver swapnál kellett vagy 7 meccs a 3 winhez úgy, hogy 3x kiléptek már az elején....
-
bodnar123
őstag
-
Dzsoki92
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #4327 üzenetére
Én csatárban használom. Kvali+wl 27 meccs 28 gól 5 assziszt úgy, hogy 3 meccset leadtam. A lövése maxos, gyors, jól passzol ennél több nem hiszem, hogy kell. Nálam Di Maria abszolút kuka egyébként
3 rivals winem ment el rajta mikor 88-90. perc között 11 méterről ballal képtelen volt gólt lőni. Le is raktam a padra, Ribery még mindig jobb.
-
Dicker
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #4208 üzenetére
Nálam is Pavard helyére jött Maldini, mellette wc Marquez van. Sokat nem játszottam még vele, de egyelőre tetszik, a defending így is elit, anchorral a fizika is rendben van, a +pace viszont nagyon jól jön a mid lapjához képest. 0 coint költöttem rá és még így is bőven maradt fodderem, szóval abszolút megérte.
-
nitro16
senior tag
válasz
mcwolf79 #4201 üzenetére
Az egy tök jó dolog, hogy lehet állítani a crossplayt több szempontból is. Akik esport szinten nyomják ott szinte mindeki ps-n van és pl mint most megvolt mennyi pont kell elite-be a továbbjutáshoz és ilyenkor általában kinyomják a crossplayt az emberek mivel számtalanszor van, hogy pc-s csalót dob be ellene és konkrétan leszopatja a gép.
A kirohanást én se értem, mivel senkit nem kényszerítenek, hogy játszon.
-
miro.
senior tag
válasz
mcwolf79 #4160 üzenetére
Mar miert ne lenne koze? Nem mindegy hogy 4-5 jatekos masfel heten belul jatszik 4 meccsen 360 percet,vagy csak 250-300-at.
Az,hogy nem ezert lett bevezetve,attol fuggetlenul boven segiti a regeneralodast,arrol nem is beszelve,hogy ha a csapat nagyreszet kinyirjak az oszi szezonban,a tavaszira tuti visszaesnek.
Jo ez teljesen,plusz az edzok is tobbet tudnak belenyulni a meccsbe. Igy is a futball egy inger szegeny szar lett,kell az hogy belelehessen nyulni.
Aki ezt hulyesegnek tartja,az megnezheti hany serult lett a vb-n.
Na ha nincs az 5 csere,ez meg tobb lesz/lenne. -
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #4160 üzenetére
Pontosan. Az iramot meg azért nem bírják, mert konkrétan 3 éve nem volt normális pihenőjük a top játékosoknak. 2020-ban a covid miatt nyomták augusztusban is a bajnokságokat és BL-t, majd szeptemberben már kezdték az új szezont, aztán 2021 nyarán Eb, idén meg brutál összezsúfult őszi menetrend a Fifa ostoba téli vb-je miatt. Közben még Nemzetek Ligája és válogatott selejtezők sorra. És akkor most még kitalálják a 32 csapatos klub vb-t júniusra... Talán a menetrendet kellene normálisan összeállítani, felesleges sorozatok nélkül, ahogy pár éve, és akkor nem lenne ennyi sérülés sem. Az 5 csere nettó baromság.
-
|AP|
veterán
-
EA's hit
őstag
-
gjoe
addikt
válasz
mcwolf79 #3946 üzenetére
Gratulálok. Egyet én is vettem de csak egy gakpo volt benne. De Kb fodderbe majdnem ért 100k a csomag. Kár hogy untrade. Bezzeg a rivals, season, a marqe semmit sem adtak, mindben max 83as lapok.
Annyira lehet látni, hogy a fifa pontokat akarják megvetetni. Az eddigi két legnagyobb értékű nyitasom is ilyen csomagokbol jött, míg a rewardok semmit sem adnak. -
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79 #3574 üzenetére
engem végül az győzött meg Vieira mellett, hogy a jelenlegi promóból azok a lapok, amik nekem kellenek/kellenének (Pedri, Koundé) nem annyira drágák, piacról elérhető áron beszerezhetők. Ez a Vieira viszont legalább egy 1,5 millió coinos lap. Úgyhogy ezúttal (most először) inkább a biztosat választottam.
A másik terv az volt, hogy kiveszem én is a 3x84x20-at és elteszem TOTY-ra -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #3126 üzenetére
Pont ez a lényege annak amit Szabi írt
Ha ránézel egy játékosra és megnyomod az L1-t azzal beindítod. A profik folyamat ezzel szórakoznak, hogy beindítják a cb-t félpályáról ráívelik a fejére azt lendületből lefejel mindenkit. benebug vagy mi a neve mert BeneCR7 találta ki..
A 3*20*84 adott egy if theot meg azt a wijnaldumot aki megvan(nyilván)
Kiraktam az ikont ami viszont Baby Puskás lett
Na neki örülök, mindig kiakartam nyitni az öreget. A hero utána sima mascherano lett, de Puskás után nem érdekel már.
-
|AP|
veterán
válasz
mcwolf79 #3045 üzenetére
grat! Ma engem is kompenzált a játék. 11 win lett a WL, a pickből jött egy icon Moore meg egy Corona, az 50k-s pakkból meg kiesett Gerd Müller.
Két ikont egy rewardból nyitni az elég gusztustalan, attól tartok ennyi volt a packluck erre az évre
Müllert nem tartom meg valószínűleg, az árából lehet mégis kiveszem Messit (pedig már lemondtam róla), vagy veszek egy RB Riberyt, még meglátom -
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #1877 üzenetére
Hát ezért out of position a promo
De van CAM posztja is, az azért megkönnyíti. Egyébként én sem tudom egyelőre beépíteni, mert sem olasz, sem Serie A-s játékosom nincs egy darab sem a kezdőben, de mivel az egyik nagy kedvencem, muszáj volt kirakni, egyelőre supersub lesz, aztán hátha nyitogatok majd mellé 1-2 linkelhető lapot.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #1582 üzenetére
Ja tudom már miért nem pakoltam össze őket ! A jelenlegi játékosokat (akik megvannak és jól működnek nálam ) nem tudom semmilyen formációban összerakni . Hagyom a picsaba , marad ahogy van .
Kipróbáltam : 4-1-2-1-2-ben összeférnek , de így is csak 2 pöttyös Zaha . Hagyom a francba . -
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #1557 üzenetére
A kvalit kesobb is le lehet nyomni a season alatt, nem csak az adott hetvegen. If Leaot en probaltam 1-2 hetig, igaz csak cserekent csatarban es cam-ban, de egy hatalmas nagy nulla volt, nem emlekszem ertelmes megmozdulasara konkretan. Ment is mar sbc-be. Szoval Zaha vszeg jobb.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
mcwolf79 #1242 üzenetére
Saját bevallásuk (mármint a KONAMI) szerint, hadilábon álltak a fejlesztések kezdetekor az UE4 motorral… No komment egyébként. Viszont már így is sokat fejlődött a grafika, nekem személy szerint nincs vele gondom. Viszont átfognak állni az UE5-re, tehát még egy elég nagyszabású grafikai upgrade előtt állunk.
A játékmenet pedig sokkal realisztikusabb a PES után. Volt 1300+ órám a PES21-be, szóval tudom (labdafizikát leszámítva!) De igazából annak aki 99%-ban fifázott és 1%-ban pesezett, annak szimplán csak “más”, “új”, nem olyan mint a régi “megszokott”, emiatt tanulni kell, tehát: Szar.
Nem, nem szar. Majd ha ráérzel, rájössz.
De mivel megszoktad a FIFA-t, attól függően mennyire erőlteted, de időbe fog telni hogy megtanuld és megszeresd az eFootballt. A Fifások 95%-a 1 meccsnél többet nem ad neki, mert nem olyan mint a fifa és nincs sikerélmény. Dehàt miért lenne olyan? Ez egy másik játék… Bármi kérdésed van egyébként, van eFootballos fórum is, szívesen válaszolgatok ott minden kérdésedre.
De első tanácsként: Lassulj le.
És a kontroller beállítást állítsd “Alternative”-ra, hogy közelebb kerülj a Fifa megszokáshoz. Illetve ne meccsel kezdj, hanem a Training központban, ahol alapvető cseleket, mozgásokat, beadástípusokat, lövéstípusokat, labdakezelési formákat sajátítsd el.
-
eM'82
addikt
válasz
mcwolf79 #1097 üzenetére
oh, ez engem is érdekelne
Eltelt a játékból amúgy 2 hét, és akkor lemaradásban vagyok mint a ház. Packluck a béka segge alatt. A pre-orderből kapott TOTW és OTW egy vicc volt. Remélem a HERO lap egy Ricken lesz és akkor instant delete a club.
Néha tudok izgalmas, jó meccseket játszani, de általában hátrányból kell fordítanom és ez eléggé demoralizáló. A védekezés korábban egész jól ment, most meg nemigen (itt a hasonszőrű csapatok ellen értem, akikkel ki-ki meccset tudtam tolni)
A rúgjak eggyel több gólt dolog meg a skillek hiánya miatt nem fog működni sosem
.
E heti WL-ben sem kell rettegni tőlem, mivel most is sikerült elhasalni. 9ből 2 win után matematikai esély sem volt rá.
Rámegyek inkább az 500gól/assziszt küldetésre. Az menni fog.
-
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #822 üzenetére
Azért a 84-85-ös csapat nem nagy extra, nekem sem voltak extra nyitásaim eddig (egy untrade Cancelo és Donnarumma a csúcs, trade-ben meg egy 25k-s Correa), venni nem is vettem senkit, de simán 84-es csapatom van, pár napja meg 85 volt még, csak aztán variáltam rajta, meg pár foddert a padról sbc-be raktam. De a 84-85 az packluck nélkül is sima már.
Woody: az acceleration type a játékban szerintem csak meccs közben látszik amikor cserélsz/variálsz a csapaton, legalábbis én sehol máshol nem találtam meg. Közben meg kb. a legfontosabb értéke a jelek szerint idén a lapoknak, de sehol nem tüntetik fel rendesen, vicc
Egyébként nagyon sok szempontból ez messze a legrosszabb Fifa, amivel eddig játszottam. Egy hét alatt kis túlzással annyi bug és hiba volt, mint a 22-ben egy év alatt összesen, a játékmenet meg valami gusztustalan. A passzok, a szerelések, mindenféle játékos animáció borzalmas, a kapusok nevetséges díszek, még a győztes meccseken is sokszor élvezhetetlen a játékmenet. Ha ez a hypermotion, akkor kbszttl örülök, hogy pc-re ez csak idén érkezett meg. Arról nem is beszélve, hogy a fél éve vett, i7-es, majdnem félmilliós laptopom (Legion5) gyakorlatilag csak úgy tudja apró szaggatások nélkül vinni a játékot, ha leveszem a felbontást 1024x768-ra, annyira szarul van optimalizálva ez a foshalmaz
-
EA's hit
őstag
válasz
mcwolf79 #741 üzenetére
"Amúgy arról miért nem beszél senki , hogy (a feministák örömére )sokkal több lett a női bíró és partjelző a játékban ."
Nem sokkal több, hanem nekem idén még konkrétan csak női bíróm volt minden meccsemen, legalábbis ahol figyeltem ezt (nyilván egy férfi bíró lehet fel sem tűnik a megszokás miatt, de amikor közelről mutatnak bírót pl. egy szabálytalanságnál, akkor mindig csak nőit láttam idén)
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #736 üzenetére
Amit még továbbra sem tudok hova tenni : már tavaly is jelen volt , hogy a védők nem blokkolnak bele a labdába , hanem átugorják . Tehát nem valami fizika bug , mert megvan az ugrás animációja. Ez főleg a hosszú átadásoknál feltűnő , de amúgy mindig jelen van .
Amúgy ja, ez a visszapattanós dolog sokszor engem is az ideg bajba kerget . Ha pattan kifelé az fix hogy ellenfélhez megy , ha mégsem , a saját játékosaimon át folyik a labda . -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #736 üzenetére
A védekezés egy külön tudomány idén
Az 5 védőt dicsérik szóval lehet ráfogok próbálni ma. Védekezésnél egyre gyakrabban van ez a minden visszapattan dolog. Évek óta benne van a fifában, de nem folyamat 90 percen keresztül. Szerelek, védőm elesik csatár továbbmegy. szerelek elpattan tőle de a másik játékosához.Szerelek, hozzám pattan de a játékosom elengedi maga mellette a labdát/5 méterre pattan tőle mindkét esetben vissza az ellenfélhez. Szerelek enyém lenne a labda, de a játékosom gyök kettővel kocog a labdáért.
Frusztráló az egész mert a meccs végén a statokban annyi látszik, hogy 2-1 oda, labdabirtoklás 70-30 ide, lövések 3-10 ide , exg 0.9-3.5 ide aztán mégis szívok, mert vagy egy ilyen visszapattogós szar bemegy vagy félpályán indít egyet aztán benézi 3 játékos a passzt
Illetve a futást nem tudom hovatenni. Elképesztően könnyen lefutják Maximint,Dembelet,Zahat ha nálam van. Én meg egy Raphinhaval nem tudok mit kezdeni Theoval.
-
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79 #132 üzenetére
Nálam kb. ez a rész az utolsó esélyük, hogy mutassanak valamit. Idén meg jövőre annyi kiemelkedő nekem tetsző játék jön, hogy nem fogom erőltetni a FIFA-t ha szar lesz. Tavaly kb. egész ősszel nem érdekelt semmi így a Forbidden West/Elden Ringig semmi másom nem volt csak a FIFA, de idén hála istennek ez változik
Mondjuk rossz lesz kidobni 30.000-t ha az új God of War után vissza sem ülök a fifu elé.
-
mcwolf79
veterán
Na megnéztem squad battles-ben, ott lehet mezt választani . Úgy látszik , hogy (egyelőre ) csak a szezon meccsekben nem lehet választani .
Még annyi , hogy ha nagyon nem csavarják le a pack-luck-ot, akkor hamar össze lehet majd pakolni egy 85+- os csapatot.Így hogy nincs chem , hamar meglesz egy ütőképesebb csapat . -
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest