- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Én szeretném a legjobban hidd el. De ez olyan nekem mint a bagózás. Leraktam több mint 15 éve. Tök jó lenne néha rágyújtani a teraszon egy fröccs mellett de utána már a reggeli kv mellé is kéne meg ebed után stb. Ezzel a játékkal is ez a baj. Ezzel fekszem kelek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mcwolf79
veterán
Na megnéztem squad battles-ben, ott lehet mezt választani . Úgy látszik , hogy (egyelőre ) csak a szezon meccsekben nem lehet választani .
Még annyi , hogy ha nagyon nem csavarják le a pack-luck-ot, akkor hamar össze lehet majd pakolni egy 85+- os csapatot.Így hogy nincs chem , hamar meglesz egy ütőképesebb csapat .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #132 üzenetére
Nálam kb. ez a rész az utolsó esélyük, hogy mutassanak valamit. Idén meg jövőre annyi kiemelkedő nekem tetsző játék jön, hogy nem fogom erőltetni a FIFA-t ha szar lesz. Tavaly kb. egész ősszel nem érdekelt semmi így a Forbidden West/Elden Ringig semmi másom nem volt csak a FIFA, de idén hála istennek ez változik Mondjuk rossz lesz kidobni 30.000-t ha az új God of War után vissza sem ülök a fifu elé.
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #736 üzenetére
A védekezés egy külön tudomány idén Az 5 védőt dicsérik szóval lehet ráfogok próbálni ma. Védekezésnél egyre gyakrabban van ez a minden visszapattan dolog. Évek óta benne van a fifában, de nem folyamat 90 percen keresztül. Szerelek, védőm elesik csatár továbbmegy. szerelek elpattan tőle de a másik játékosához.Szerelek, hozzám pattan de a játékosom elengedi maga mellette a labdát/5 méterre pattan tőle mindkét esetben vissza az ellenfélhez. Szerelek enyém lenne a labda, de a játékosom gyök kettővel kocog a labdáért.
Frusztráló az egész mert a meccs végén a statokban annyi látszik, hogy 2-1 oda, labdabirtoklás 70-30 ide, lövések 3-10 ide , exg 0.9-3.5 ide aztán mégis szívok, mert vagy egy ilyen visszapattogós szar bemegy vagy félpályán indít egyet aztán benézi 3 játékos a passzt
Illetve a futást nem tudom hovatenni. Elképesztően könnyen lefutják Maximint,Dembelet,Zahat ha nálam van. Én meg egy Raphinhaval nem tudok mit kezdeni Theoval.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #736 üzenetére
Amit még továbbra sem tudok hova tenni : már tavaly is jelen volt , hogy a védők nem blokkolnak bele a labdába , hanem átugorják . Tehát nem valami fizika bug , mert megvan az ugrás animációja. Ez főleg a hosszú átadásoknál feltűnő , de amúgy mindig jelen van .
Amúgy ja, ez a visszapattanós dolog sokszor engem is az ideg bajba kerget . Ha pattan kifelé az fix hogy ellenfélhez megy , ha mégsem , a saját játékosaimon át folyik a labda .[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #741 üzenetére
"Amúgy arról miért nem beszél senki , hogy (a feministák örömére )sokkal több lett a női bíró és partjelző a játékban ."
Nem sokkal több, hanem nekem idén még konkrétan csak női bíróm volt minden meccsemen, legalábbis ahol figyeltem ezt (nyilván egy férfi bíró lehet fel sem tűnik a megszokás miatt, de amikor közelről mutatnak bírót pl. egy szabálytalanságnál, akkor mindig csak nőit láttam idén)
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #822 üzenetére
Azért a 84-85-ös csapat nem nagy extra, nekem sem voltak extra nyitásaim eddig (egy untrade Cancelo és Donnarumma a csúcs, trade-ben meg egy 25k-s Correa), venni nem is vettem senkit, de simán 84-es csapatom van, pár napja meg 85 volt még, csak aztán variáltam rajta, meg pár foddert a padról sbc-be raktam. De a 84-85 az packluck nélkül is sima már.
Woody: az acceleration type a játékban szerintem csak meccs közben látszik amikor cserélsz/variálsz a csapaton, legalábbis én sehol máshol nem találtam meg. Közben meg kb. a legfontosabb értéke a jelek szerint idén a lapoknak, de sehol nem tüntetik fel rendesen, vicc
Egyébként nagyon sok szempontból ez messze a legrosszabb Fifa, amivel eddig játszottam. Egy hét alatt kis túlzással annyi bug és hiba volt, mint a 22-ben egy év alatt összesen, a játékmenet meg valami gusztustalan. A passzok, a szerelések, mindenféle játékos animáció borzalmas, a kapusok nevetséges díszek, még a győztes meccseken is sokszor élvezhetetlen a játékmenet. Ha ez a hypermotion, akkor kbszttl örülök, hogy pc-re ez csak idén érkezett meg. Arról nem is beszélve, hogy a fél éve vett, i7-es, majdnem félmilliós laptopom (Legion5) gyakorlatilag csak úgy tudja apró szaggatások nélkül vinni a játékot, ha leveszem a felbontást 1024x768-ra, annyira szarul van optimalizálva ez a foshalmaz
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz mcwolf79 #1097 üzenetére
oh, ez engem is érdekelne
Eltelt a játékból amúgy 2 hét, és akkor lemaradásban vagyok mint a ház. Packluck a béka segge alatt. A pre-orderből kapott TOTW és OTW egy vicc volt. Remélem a HERO lap egy Ricken lesz és akkor instant delete a club.
Néha tudok izgalmas, jó meccseket játszani, de általában hátrányból kell fordítanom és ez eléggé demoralizáló. A védekezés korábban egész jól ment, most meg nemigen (itt a hasonszőrű csapatok ellen értem, akikkel ki-ki meccset tudtam tolni)
A rúgjak eggyel több gólt dolog meg a skillek hiánya miatt nem fog működni sosem .
E heti WL-ben sem kell rettegni tőlem, mivel most is sikerült elhasalni. 9ből 2 win után matematikai esély sem volt rá.
Rámegyek inkább az 500gól/assziszt küldetésre. Az menni fog.
-
TrueGooner
senior tag
válasz mcwolf79 #1242 üzenetére
Saját bevallásuk (mármint a KONAMI) szerint, hadilábon álltak a fejlesztések kezdetekor az UE4 motorral… No komment egyébként. Viszont már így is sokat fejlődött a grafika, nekem személy szerint nincs vele gondom. Viszont átfognak állni az UE5-re, tehát még egy elég nagyszabású grafikai upgrade előtt állunk.
A játékmenet pedig sokkal realisztikusabb a PES után. Volt 1300+ órám a PES21-be, szóval tudom (labdafizikát leszámítva!) De igazából annak aki 99%-ban fifázott és 1%-ban pesezett, annak szimplán csak “más”, “új”, nem olyan mint a régi “megszokott”, emiatt tanulni kell, tehát: Szar.
Nem, nem szar. Majd ha ráérzel, rájössz. De mivel megszoktad a FIFA-t, attól függően mennyire erőlteted, de időbe fog telni hogy megtanuld és megszeresd az eFootballt. A Fifások 95%-a 1 meccsnél többet nem ad neki, mert nem olyan mint a fifa és nincs sikerélmény. Dehàt miért lenne olyan? Ez egy másik játék… Bármi kérdésed van egyébként, van eFootballos fórum is, szívesen válaszolgatok ott minden kérdésedre.
De első tanácsként: Lassulj le. És a kontroller beállítást állítsd “Alternative”-ra, hogy közelebb kerülj a Fifa megszokáshoz. Illetve ne meccsel kezdj, hanem a Training központban, ahol alapvető cseleket, mozgásokat, beadástípusokat, lövéstípusokat, labdakezelési formákat sajátítsd el.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #1557 üzenetére
A kvalit kesobb is le lehet nyomni a season alatt, nem csak az adott hetvegen. If Leaot en probaltam 1-2 hetig, igaz csak cserekent csatarban es cam-ban, de egy hatalmas nagy nulla volt, nem emlekszem ertelmes megmozdulasara konkretan. Ment is mar sbc-be. Szoval Zaha vszeg jobb.
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #1582 üzenetére
Ja tudom már miért nem pakoltam össze őket ! A jelenlegi játékosokat (akik megvannak és jól működnek nálam ) nem tudom semmilyen formációban összerakni . Hagyom a picsaba , marad ahogy van .
Kipróbáltam : 4-1-2-1-2-ben összeférnek , de így is csak 2 pöttyös Zaha . Hagyom a francba .[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #1877 üzenetére
Hát ezért out of position a promo De van CAM posztja is, az azért megkönnyíti. Egyébként én sem tudom egyelőre beépíteni, mert sem olasz, sem Serie A-s játékosom nincs egy darab sem a kezdőben, de mivel az egyik nagy kedvencem, muszáj volt kirakni, egyelőre supersub lesz, aztán hátha nyitogatok majd mellé 1-2 linkelhető lapot.
-
|AP|
veterán
válasz mcwolf79 #3045 üzenetére
grat! Ma engem is kompenzált a játék. 11 win lett a WL, a pickből jött egy icon Moore meg egy Corona, az 50k-s pakkból meg kiesett Gerd Müller.
Két ikont egy rewardból nyitni az elég gusztustalan, attól tartok ennyi volt a packluck erre az évre
Müllert nem tartom meg valószínűleg, az árából lehet mégis kiveszem Messit (pedig már lemondtam róla), vagy veszek egy RB Riberyt, még meglátom -
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #3126 üzenetére
Pont ez a lényege annak amit Szabi írt Ha ránézel egy játékosra és megnyomod az L1-t azzal beindítod. A profik folyamat ezzel szórakoznak, hogy beindítják a cb-t félpályáról ráívelik a fejére azt lendületből lefejel mindenkit. benebug vagy mi a neve mert BeneCR7 találta ki..
A 3*20*84 adott egy if theot meg azt a wijnaldumot aki megvan(nyilván) Kiraktam az ikont ami viszont Baby Puskás lett Na neki örülök, mindig kiakartam nyitni az öreget. A hero utána sima mascherano lett, de Puskás után nem érdekel már.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz mcwolf79 #3574 üzenetére
engem végül az győzött meg Vieira mellett, hogy a jelenlegi promóból azok a lapok, amik nekem kellenek/kellenének (Pedri, Koundé) nem annyira drágák, piacról elérhető áron beszerezhetők. Ez a Vieira viszont legalább egy 1,5 millió coinos lap. Úgyhogy ezúttal (most először) inkább a biztosat választottam.
A másik terv az volt, hogy kiveszem én is a 3x84x20-at és elteszem TOTY-ra -
gjoe
addikt
válasz mcwolf79 #3946 üzenetére
Gratulálok. Egyet én is vettem de csak egy gakpo volt benne. De Kb fodderbe majdnem ért 100k a csomag. Kár hogy untrade. Bezzeg a rivals, season, a marqe semmit sem adtak, mindben max 83as lapok.
Annyira lehet látni, hogy a fifa pontokat akarják megvetetni. Az eddigi két legnagyobb értékű nyitasom is ilyen csomagokbol jött, míg a rewardok semmit sem adnak. -
EA's hit
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest