Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07 #12236 üzenetére
Nehéz elképzelni hogy ezt direktbe meg lehet oldani de én is ezt érzem. Egy jobb nap után ugyanott xarrá szopatnak.
Kvali az mindig sikerül de max 6 win annál több soha. Wl max 11 nem 12-13 csak 11. De az mostanában mindig.
Szóval ez van ma szívás holnap biztos nyerek majd
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #11700 üzenetére
Ennyi erővel szerinted a férfi vb módot hányan próbálták ki? Kutya nem játszik az ultimate teamen kivül más játékmóddal. 100 emberből 1-2 néha bekapcsolja aztán így ennyiben ki is merült. Ha összeülsz részegen a haverokkal ugyanúgy előkerül ez is meg az összes ilyen kickoffos szarság, kb. ennyi haszna van.
#11694TrueGooner
Tisztában vagyok vele, hogy burkoltan próbálnád téríteni az emberek az efocira, de attól, hogy a fifa egy kalap szar(mert az) ilyen korán nem is hagytam még abba fifát, nem fogok elkezdeni a másik szaron játszani ami még annyira nem az én izlésvilágom mint ez.(próbáltam az efocit)
Ha neked ez a legjobb FOCIS játék, FOCI szempontjából, TAKTIKAI megközelítéssel, akkor igazából kár a gőzért.
Ezt a hármat minek mosod össze? Attól mert valami nem mindben erős attól még lehet a legjobb. Az autós szimulátor játékoknál a forza horizon a legnépszerűbb? Mondjuk. Abban a legjobb a fizika? nem. Attól még lehet a legjobb nem?
Nézd amit tolsz annak semmi értelme nincsen. Sarkallatos példával ez olyan mintha a kosarasokhoz odamennél, hogy hú srácok a foci mennyivel jobb sport mint a kosár hagyjatok ezt a szart gyertek focizni. Ha valaki a fifát szerette meg és ehhez szokott, annak nem lesz jó az efoci. Sorolhatod az érveket, de ez csak szélmalomharc. -
bubuska10
senior tag
válasz
kapeti07 #10072 üzenetére
Nem vagyok jó játékos, mindig ilyen 9-11 wineket hoztam össze, a 21-es ultimate tots alatt amikor jött Messi akkor viszont 15 win összejött, rá két hétre meg a rekord, 17. Olyankorra már hígul a mezőny mert tots után sokan leteszik, legalábbis 2 éve úgy volt, szóval fölösleges izgulni.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
kapeti07 #9968 üzenetére
Én próbáltam több lapot nemtudom a birthdayes milyen lehet de nekem a totsos hihetetlen nem értem mert a statok jók de nem ennyire extrák mint amit mutat nekem mindenhova odaér,szerel ütközik gyors jól passzol mindig jól helyezkedik.Probáltam ikonokat is mindet alázza mondom eddig mindig rosszul éreztem magamat ha megjelent Jairzinho az ellenfeleknél mióta megvan az ukrán harcos barátom mindegy ki jön simán zsebre rak mindenkit egy kész vicc a kártya úgy hogy csak azért próbáltam ki mert totsos bpl kupán ő volt a reward és beraktam azóta nemtudom megmozditani a keretből.
-
Nandinagy
addikt
-
Madn!ght
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #8485 üzenetére
hát igen, a nextgen az teljesen más játék, meg kell szokni, át kell állni.
Én tavaly majdnem az egész évet végigtoltam az oldgen verzióval, hiába volt PS5-öm. Egyszerűen jobban feküdt az a játék.
Aztán augusztus körül elkezdtem magam átszoktatni a nextgenre, és a 23-at már az elejétől így tolom.
Az biztos, hogy kell idő bőven amíg megszokja az ember.
De az is lehet, hogy letöltöd az oldgen verziót és folytatod ugyanúgy -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #8155 üzenetére
Nem toty lapot hanem TOTY Ikonokat dobnak ki
Dinho,Gullit,Bechkam,Pires meg ezek. A kék csíkos ikon lapok. Az FB Ikonok meg most jöttek ki szóval esélytelen. Egyébként szerintem is totál mindegy ahogy |AP| írja. Eddig kb. minden icon packot/picket megcsináltam és összesen 1 db WC ikont kaptam(Dalglish) pedig a WC ikonok kb. minden icon packban benne vannak. Ezekre ugyanúgy nincs esélyed
Ha meg igen akkor majd jön Rui Costa meg a haverok.
-
eM'82
addikt
-
-
Hazli17
aktív tag
válasz
kapeti07 #6214 üzenetére
Igen énnis pihentetem egyébként. Wl-t nem is toltam. Rivalshoz sincs ingerem. Kiégetett ez a toty-es hét
én a desperados III-at húztam be most akcióban. Gamepassból hamar kivették. Akkor játszottam végig. Viszont régen én is csíptem az age of empirest. Lehet ránézek majd.
-
nitro16
senior tag
válasz
kapeti07 #5388 üzenetére
Most biztos volt valami gány a szerverekkel mert nálam is az összes meccs laggos/akadós volt így 30-40 perc ki/be lépkedés után hagytam is. Hétfő este meg kb vajsima volt az összes meccs, akkor csináltam meg a 8 win-t rivalsba.
Aguinaga: Kiváncsiságból kiszedtem de nekem nagy csalódás volt. Ederson helyére jött pár meccs erejéig ahol volt 1-2 jó védése de összeségében gyengébbnek éreztem mint Edersont így jött is vissza.
-
Aguinaga
őstag
válasz
kapeti07 #5336 üzenetére
Jaj, ne is mond, suliban mennyit gombfociztunk :) akkoriban jöttek be azok a gombfocik, ahol a kis műanyag biszbaszok tetejére be voltak téve a játékosok arcképei, volt ott minden csapatból szett, FTC, Bayern, Juve.. meg az összevissza csavarodott, fröccsöntött focikapuk. Jó volt, szép volt
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #4980 üzenetére
ok, az ollózást azt adom
De a korábban már itt linkelt erőből belőtt szögletre fejjel érkező magas, jól fejelő védő gólokkal szerintem semmi gond nincs.
Mondom ezt úgy is, hogy tegnap Centurion Cup-ban úgy kaptam ki valakitől tizikkel, hogy a 82. percben még vezettem 3-1-re.
Aztán kétszer úgy megetetett ugyanazzal a szögletvariációval, hogy egyszerűen nem tudtam mit csinálni... -
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
kapeti07 #4729 üzenetére
Jó lenne, főleg mert TOTS lapot tuti kap valaki a csapatból, de továbbra is esélytelen a dolog, sajnos ez van... Eszembe jut minden nap.
Amúgy mobilon van egy pack opening/sbc/stb. szimulátor amivel játszom, ott lehet kinyitom majd őket.
Smoq games 23 a neve, ha valakit érdekel.(#4728) WhiteAngel89 : Tiszta EA felfogás...
-
miro.
senior tag
válasz
kapeti07 #3685 üzenetére
En is erre mentem egy darabig,viszont hosszutavon szerintem ez sem boldogit. Hiaba vannak azok a jatekosok akiket szeretek,ha egyszeruen szarok..
Szoval nem kell felreerteni,nem sporolas miatt nem nyitok vagy koltok penzt. Egyszeruen nem erdekelnek ezek,nem hiszek mar bennuk..Volt nalam Cordoba,mid figo,etoo es borzalom volt.
Amiota a low budgetes csapattal jatszom sokkal tobbet nyerek,vagy van jobb szeriam.
A coint is eladnam,csak akkor felek nem maradna meg ez az egesz egyszeruen jateknak,hanem az lenne,hogy gyujtsek coint hogy utana eladjam,az meg egyszeruen kinyirna az elvezetet..
De ezt meglatom,februarba jon az uj potteres marciusba az uj star wars jatek is,ott ugyis elengedem ezt. -
miro.
senior tag
válasz
kapeti07 #3681 üzenetére
A coinom elkoltottem en is,semmit nem ert. El is adtam mindenkit,es kb untrade csapattal jatszom.
A packokat meg nem nyitom ki,mert nem hoz lazba senki.
Akik igazan jobbak lesznek azok ugyis a toty-ok. Ezek a mostani 300-600k-s jatekosok 1 honap mulva semmit nem fognak erni.
(Nem,nem a piacon,hanem ingame.)
Viszont ha esetleg kell valaki,megtudom venni,mert van mint irtam 1milliom.
Herokat meg foleg nem veszek,mert minden csapatban rohangalnak mar igyis.. -
eM'82
addikt
válasz
kapeti07 #2802 üzenetére
Nálam T-Home optikai "stabil" 20-26ms között szokott meccseket hozni LAN-on (mondjuk a régebbi UPC is stabil volt ilyen szempontból). Ingame elvileg tartja. Ég és föld a különbség. Speed up lag szinte sosincs. Ez most csak kényszerből van, de amint lehet húzom vissza a 10m-es kábelt.
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #2594 üzenetére
Carvajal és Valverde nálam is sokáig fix kezdő volt.
De azért ha lehet minél kevesebb Real játékost tartok a csapatbanBrolin nálad milyen? Nem bugos kicsit?
Sokkal durvább dolgokra képes, mint a statjai mutatják (igaz ez a WC verzió)
-
Aguinaga
őstag
válasz
kapeti07 #2048 üzenetére
És még kirakható két hónapig.
Mondjuk azt hittem, legalább +2 ratinget kap, erre látom, hogy csak +1.. Ez hogy jött ki? Amúgy tegnap fejeztem be, a második sbc-ből esett egy eladható Kyle Walker (vicces, hogy drágább, mint Haaland).
Lesz vele 300k-m, de amilyen a játék, megkérdezném, mennyiért tudnám eladni a 300k-t? -
|AP|
veterán
válasz
kapeti07 #1732 üzenetére
ez mehetne kiemelt hozzászólásba
egy-két napja amúgy valamit megint nagyon eltekertek. Estére olyan szinten felgyorsult Benny Hill/flipper/ping-pong stílusú lesz a játékmenet nálam, hogy szemmel alig tudom követni.
A labda fizikája megszűnik, alapvonalról rúgok/kapok gólokat, a játékosok mintha bespeedezett futóbolondok lennének.
Reggelente jobb/lassabb a játékmenet, de ott meg 4 meccsből hármat simán vesztek DIV 3 kapujában. Biztos ilyenkor jönnek ki a valós szintek
-
evibly
senior tag
válasz
kapeti07 #1705 üzenetére
Én is teszteltem Nakatát tegnap és nagyot ment az öreg - CAM pozícióban Arnautovic mögött elég jó páros, termelték a gólokat. Nakata befejezése elég patent, de ami igaztán tetszik, hogy a szűk helyzetekben (amikor a kapus már rajta fekszik kábé) is fürgén el tudja lőni és halál pontos. Nincsenek felesleges plusz animációk, tötyörgés, ami szinte mindegyik támadóra jellemző, akiket eddig próbáltam.
Arnautovic meg nagy meglepi - csak azért tettem ki, mert a pre season rewardok sok duplikációt adtak. Ehhez képest mindent is bever, nehezen fogják, állítják meg.Persze lehet, h ez megint csak a mézes madzag, mert fejlődött a csapat és két nap múlva elfelejtenek gólt lőni
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07 #1223 üzenetére
Ha nincs feleslegesen sok gold lapot akkor nem igazan eri meg az ilyen upgrade. Utana szenvedsz a marque vagy bl marque kirakassal. Ha eladhato lapod van az elejen erdemes szerintem eladni mindet. Amennyi milestones pack van ugyis tele leszel untrade gold lapokkal amikbol kitudsz rakni minden friss sbct.
A reward meg sosem erte meg ebben a jatekban. Evekig akarmikor volt nagyobb ertekes nyitasom az vagy upgradebol jott vagy sbc packbol. -
eM'82
addikt
válasz
kapeti07 #496 üzenetére
nekem ami nagyon tetszik (hajaz a valódi focira) azok a megelőző szerelések, a kis odaszúrások, amivel mögüle, mellette kicsit beleérnek.
Tegnap toltam 8 Rivals meccset. 4 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. Ahhoz képest, hogy full 1st ownerekkel tolom, nem rossz eredmény.
F.De Jong eddig nem nagyon alakít :/. Igaz idegen poziban erőltetem (CAM). Lehet eladom és elpakkozom az árát.
Statok ellenére viszont Camavinga nagyon adja CM/CDM-ben.Ja, meg sikerült kinyitnom Rashford-ot, na ő egy állat így az elején. 8 meccsen van 12 gólja, 3 gólpassza.
A két CB meg Lacroix + Varane. Az is megvan kariig.
Az új chem rendszert valóban szokni kell, de jó, hogy nem feltétlenül kell egymás mellé rakni 2 azonos nemzetiségű játékost, hogy legyen köztük kémia.
Player Moments mód uncsi egy idő után és a rewardokat ahogy nézem, nem biztos, hogy megéri ennyit időt beletolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest