Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
Ezek a csillagok mire jok?
-
Sántha Lajos
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Ez a védő AI egy borzalom . A fő játékossal próbálom zárni a passzsávot , a másodlagos játékos pedig úgy viselkedik , mintha a két játékos közt mágnes lenne ugyanazzal a pólussal . Mintha láthatatlan erőtér taszítaná el a támadó játékostól . A támadót próbálom szerelni a 16-oson, a másik védő pedig a kapu elől az ellentétes irányba mozdul el .
Ez eddig borzalom . Pedig azt hittem a tavalyi védekező AI-t nem lehet alulmúlni . TévedtemIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
toxicjew
addikt
Tegnap elinditottam a 10 órás trialt, azt a 300 ftot éppen megéri, hogy leteszteljem hogy fut. Nem is a gameplay érdekel most, hanem a teljesítmény. Hát egyelőre csalódás... A hair bizbasz és a rendering ha auton van, akkor meccs közben megvan a 60 fps, de ha cutscene van vagy szöglet/11es esetleg, akkor 10fps Ha már állítottam rajta, ennél is szarabb szar volt. Még a radeon beállításokban korulnezek (illetve fórumokon, hogy mit írnak) de ez így klasszikus EA fail. Hát hogy lehet vmit ilyen geci szarul optimalizálni? Ez a cég évről évre maga alá szarik, mi meg dagonyazunk benne Elkepesztő, milyen amatőr, hozzá nem értő, kókány banda ez
-
Izéjose
tag
Mivel úgy érzem idén a pace kb semmit sem számít 7. osztály környékén inkább a jó passzolás megpróbálkoznék csatárban egy Harry Kane-el, valaki volt olyan bátor hogy kipróbálta már ? Ha igen ne tartsa magába a véleményét
-
-
miro.
senior tag
75+bol
[kép]Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Genji
őstag
Bevasarolni mikor kell? TOTW es OTW lapokkal szemezek de par ev kimaradt es nem emlekszem mikor van padlon az ar? SB nyitas utan este erdemes venni?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
marcess
senior tag
Srácok, szerintetek Valverde potm lapja inkább cdm jellegű és mehet mellé mondjuk egy totw Modric, vagy inkább cm aki mellé jobban illene egy Kessie?
-
Gaborz1
senior tag
Meg tudjátok mondani, hogy hogy lehet Mario Gaspart venni az First XI SBC-hez?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Archman 3
tag
Sziasztok.
Mivel nem vagyok nagy trader ezért örömmel elfogadnék tuti tippeket, hogy kikbe fektessek kb. 100K-t. Előre is köszi. -
Mrguba
őstag
Ezek a csillagok es a jutalmak maradnak a szezon vegeig?
Ugyertm hogy ennyi jutalom marad csak?
Nem valtozik ez mar?
Csak hogy mit erdemes bevaltani
Es szezon vegen vajon elvesznek a csillagok?
vagy vihetjuk tovabb?[ Szerkesztve ]
-
Izéjose
tag
Nem olcsó ez a Thiago Silva de annyira ki akartam már próbálni egy gyors lapját hogy lehet adok neki egy esélyt, szerintetek az animációja/mozgása adhat neki annyi pluszt hogy megérje ?
-
toxicjew
addikt
Na közben sikerült normalizálni a játékot, hogy a cutscenek alatt ne fossa össze magát... Így már végülis játszható.
-
bubuska10
senior tag
válasz EA's hit #723 üzenetére
Mivel nem játszok, az én szerepem úgy látszik annyi itt a fórumon, h Kessiét megvédjem. Én konkrétan azért vettem meg a Fifa 21-et, mert ő a kedvenc játékosom. 21-be és 22-be is baromi jó volt az összes verziója, 23-ba sztem ez a lap hetekig (ha nem piszkálnak bele az EA-sek, akkor meg lehet hónapokig) jó lehet.
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #726 üzenetére
Jó dolog az ilyesfajta rajongás, de a tények meg azok amiket mondtak. Jelenleg nem is kezdő a Barca kp-n így if-t nem igen fog kapni illetve vb-n sincs.
Nem tudom mi lett a játékkal, de gondolkodtam már, hogy lerakom Nem lehet gólt lőni. Mindenhonnan mindent kihagynak. A védekezés iszonyat szánalmas. Zárom a passzokat nem marad nálam, elgurul és ha épp egy játékosomhoz menne attól vagy elpattan, vagy elgurul mellette. Nyilván a harmadik lehetőség hogy le se szarja a labdát azt elengedni maga mellett.
A letámadással megint nem kell semmit csinálnod mert megszerzik a labdát mivel senki nem mozog üres területre és már kiforogni sem lehet az egészet annyira lassú a forgás.
Azt szintén nem tudom megérteni, hogy a faszba érnek utol 5-6 méterekről indítás közben(tehát a labda még nincs nálam) mikor engem labdával lefut mindenki. Nem tudok ziccerezni mert egyszerűen a világ végéről lefut mindenki.
Az IF Valverde-R.Sanches kp sornak annyi haszna van, hogy köztük meg az üres társ között 10 méteres körben senki nincs de akkor is odaadják nekik. De ha már passzok. Minden ellenfelem nulla aggyal egyérintőzik és jó neki, mert minden pontos. Az R1-es passzok szintén jók. Nálam ezek nem működnek ahogy a háromszöges indítást is folyamat lefülelikValamit változtatni kellene mert ez így novemberig sem fog tartani.
-
miro.
senior tag
En kapok csak rohadt sok golt abbol,hogy megszerzem a vedommel,nyomom a passzt de ugye lassan reagal,mire megcsinalja az ellenfel mar zarja a passzt es utana fixen 2:1be mennek az utolso vedomre,vagy ziccer passzt ad siman,vagy elmegy a kapuig?
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Kishulk
csendes újonc
Emlékszem tavaly az elején ilyen vízilabda meccsek voltak 10+ gólokkal, most 2-3 gólos meccseket játszok, nem tudom ki hogy van vele..
-
Digestive
veterán
válasz Nandinagy #727 üzenetére
"Nem lehet gólt lőni"
Dehogynem. Csak tedd félre idén az egód és ne akarj mindenkit elfektetni a cselekkel. Én mindig ezt akarom, de elfogadtam, h most nem működik.
Vállald el 20+ méterről egy minimál csel után
Ezek sztem jól néznek ki és a fele minimum beakad. Azzal kell érvényesülni amivel lehet. 😅
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #733 üzenetére
Itt nem a helyzetbe kerüléssel van a gondom
[link] [link] Hanem, hogy konkrétan nem lehet gólt lőni 8-10 méterekről mindent megfog a kapus. Lejátszom nullára azt hiába lövöm izomból odaér. Értem én, hogy 20 méterről néha beakad, tudom mert ellenem is beszokott mikor a kapus a fejét védi a sarok helyett de nekem ez olyan esetleges. -
mcwolf79
veterán
válasz Nandinagy #735 üzenetére
Nekem a góllövéssel a csatároknál van gondom . A középpályán átjátszom a labdát , nekem a csatároknál fogy el a tudomány. A hiba biztos bennem van , mert ha engem támadnak a védők a szélrózsa minden irányába szélednek szét . Nekem még nem sikerült rájönnöm , hogy hogy tudnám hatékonyan áthámoznom magam a védőkön.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #736 üzenetére
A védekezés egy külön tudomány idén Az 5 védőt dicsérik szóval lehet ráfogok próbálni ma. Védekezésnél egyre gyakrabban van ez a minden visszapattan dolog. Évek óta benne van a fifában, de nem folyamat 90 percen keresztül. Szerelek, védőm elesik csatár továbbmegy. szerelek elpattan tőle de a másik játékosához.Szerelek, hozzám pattan de a játékosom elengedi maga mellette a labdát/5 méterre pattan tőle mindkét esetben vissza az ellenfélhez. Szerelek enyém lenne a labda, de a játékosom gyök kettővel kocog a labdáért.
Frusztráló az egész mert a meccs végén a statokban annyi látszik, hogy 2-1 oda, labdabirtoklás 70-30 ide, lövések 3-10 ide , exg 0.9-3.5 ide aztán mégis szívok, mert vagy egy ilyen visszapattogós szar bemegy vagy félpályán indít egyet aztán benézi 3 játékos a passzt
Illetve a futást nem tudom hovatenni. Elképesztően könnyen lefutják Maximint,Dembelet,Zahat ha nálam van. Én meg egy Raphinhaval nem tudok mit kezdeni Theoval.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #736 üzenetére
Amit még továbbra sem tudok hova tenni : már tavaly is jelen volt , hogy a védők nem blokkolnak bele a labdába , hanem átugorják . Tehát nem valami fizika bug , mert megvan az ugrás animációja. Ez főleg a hosszú átadásoknál feltűnő , de amúgy mindig jelen van .
Amúgy ja, ez a visszapattanós dolog sokszor engem is az ideg bajba kerget . Ha pattan kifelé az fix hogy ellenfélhez megy , ha mégsem , a saját játékosaimon át folyik a labda .[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
miro.
senior tag
En ezt a 442-ot,4222ot elengedem. Egyszeruen ha feljut a tamadokig a labda,nincs ember akit megjatszak.
Borzalom ebben az evben.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
válasz Nandinagy #737 üzenetére
Amúgy tényleg ez a visszapattanás a legrosszabb. Mert amikor valaki elcseszi, gyakran még jobb helyzetbe kerül. Majd megint elcseszi, és megint jobb helyzet. Na meg a védővel megszerzi a labdát, agyatlanul előre passzolja, amit blokkolnék a csatárra, de a csatár nem tud labdát szerezni, inkább mellélép a labdának. Minden úgy van megcsinálva, hogy egy átlagot akkor is hozz, ha agyatlan bénán játszol. Viszont ez a jobb játékosok teljesítményét, és jatékkedvét is lefelé húzza. Ennek pedig egy oka van... A pénz. Emiatt viszont az egész komolyanvehetetlen. Tarthatnak versenyeket, lehet sok streamer, de igazából az egész csak marketing.
-
mcwolf79
veterán
Én is azon agyalok. 4-4-2-ben tolom , se lehet , hogy a fenti gondom is abból adódik . Kellene egy CAM , mert egyszerűen nem tudom átjátszani a támadókhoz a középpályáról .
Amúgy arról miért nem beszél senki , hogy (a feministák örömére )sokkal több lett a női bíró és partjelző a játékban . Fontos újítás , hip-hip-hurrá
Masik ilyen dolog a női játékosok . Olyannyira , hogy ha jól emlékszem a hypermotion2-t is női játékosokkal “promózták”. Kiváncsi volnék a kimutatásra , hogy a játékosok hány százaléka indított egyáltalán női csapatot / játszott női csapattal . Szerintel még a női gamer-ek sem játszanak női csapattal . Ez is egy olyan felesleges sallang , ami benne van , hogy benne legyen az egyenjogúság jegyében , de amigy teljessen időpocsékolás erre energiát feccőlni. Ha nem raknák bele a kutya sem tiltakozna ellene . Vagyis igen , a sok unatkozó aktivista feminista.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Izéjose
tag
Ez lehet hülye kérdés de ha next gen boxon az xbox one változatát indítom el a játéknak akkor ott más lehet a játékmenet ?
-
EA's hit
őstag
válasz mcwolf79 #741 üzenetére
"Amúgy arról miért nem beszél senki , hogy (a feministák örömére )sokkal több lett a női bíró és partjelző a játékban ."
Nem sokkal több, hanem nekem idén még konkrétan csak női bíróm volt minden meccsemen, legalábbis ahol figyeltem ezt (nyilván egy férfi bíró lehet fel sem tűnik a megszokás miatt, de amikor közelről mutatnak bírót pl. egy szabálytalanságnál, akkor mindig csak nőit láttam idén)
-
EA's hit
őstag
Idén először és utoljára meglett az elite3 SB-ben. Reward: Kovacic és Höjbjerg. Idén is megéri sb-zni
-
marcess
senior tag
Telefonon nem adja be az sb rewardot. Nem igazán vagyok miatta ideges vagy valami, csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ami működött tavaly az appban azt miért nem lehet hozni 23ra frissítés után
-
adam0913
tag
A 3 co-op winhez valakinek van kedve becsatlakoznia és megcsinálni gyorsan a küldit? 1 nap maradt hátra. (next gen version)
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #737 üzenetére
Tegnap miután osszetakoltam, hogy működjön ez a szar, kicsit sbztem. Nyilván hullaszar a csapatom, nincs chemistry és a legjobb játékosom egy David Silva Szóval nem a leg előnyösebb környezetben próbáltam... De eddig hatalmas a lépés old genhez képest. Nincs dribbling, retek lassú az egész és sok a fura animáció. Letolom majd ezt a 10 órát, de lehet várok vele amíg jön vmi fix ehhez tragyalehez, amit PC verziónak hívnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest