- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archman 3
tag
Mást is kidobál UT minden meccs után? Mindegy hogy milyen meccset indítok eredménytől függetlenűl lefúlyás után kidob és DNF.
-
Archman 3
tag
Az idei rivalsal nem tudom mit csináltak de undorító. Div 4-ben 10 meccs alatt egyetlen meccset se tudtam nyerni. Pedig nem gondolnám hogy rossz játékos vagyok, persze jó se
de egy átlagot szerintem megütök. Elmúlt 3 wl 11, 9, 11 win. Tegnap meló után a quality 7 meccsből 6 győzelemmel csináltam meg. Ezek tükrében érdekes hogy rivalsban meg szenvedek.
-
Archman 3
tag
Én eddig 120 db 84-es lapot vettem. De Vrij, Calhanoglu, és Bounou vegyesen. Ezen kívül még vettem 10 db Smalling TOTW-t. Remélem bejön. Bár amennyire lent vannak az árak bukni csak nem fogok rajtuk.
-
Archman 3
tag
Nem tudja valaki hogy mi történt a piaccal? 2 napja vettem Haalandot 365K-ért most már csak 280. Walker ára is esik befelé. Remélem azért valamennyire visszamegy az áruk holnapra a WL miatt.
-
Archman 3
tag
Most lett kicsit elegem. Mindenki nyomhatja a konstant presst mert az elöbbi meccseken a gyerek végig azt nyomta. A lényeg hogy semmit nem számit, konkrétan Araujo 1mm staminával is lefutotta Haalandomat. Vicc ez a játék.
-
Archman 3
tag
Most játszottam le életem legelcsaltabb meccsét. Első félidő sima 3-0 ide, 70-30 labdabirtoklás 12 kapuralövés nekem az ellenfélnek 1. Csak az indításokat nyomta, amit simán levédekeztem. Momentuma nem volt. Aztán a második félidőben a csapatom az öltözőben maradt. Konkrétan nem tudtam passzolni, mindenbe belelépett vagy 5 méterre ment az emberemtől a labda. Persze neki minden passza hajszál pontos volt, a védőimnek meg bekötötték a szemét. 9 lövése volt abból 8 bement. Így a vége 3-8 lett. Kicsit se voltam ideges. Így most Wl-en 8 meccs 4 győzelem. Nem a világvége de bosszantó. Remélem a 9 win meglesz.
-
Archman 3
tag
Most játszottam resistencia FC ellen. Valamiért az rémlik hogy innen a fórumról valaki. Vagy rosszul emlékszem?
-
Archman 3
tag
Sziasztok.
Mivel nem vagyok nagy trader ezért örömmel elfogadnék tuti tippeket, hogy kikbe fektessek kb. 100K-t. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest