- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Sziasztok! Én biztosan megveszem, már most, hogy indulnak a bajnokságok úgy fifaznék, de a 22-t már biztos nem fogom elindítani. X/s-en toltam az előzőt, Ps5-re májusban tértem át egy kicsit, hogy az induló bónuszok, ha lesznek még, legyen itt is. Az új chem nekem tetszik, bár ha jól értelmezem, eltűnnek majd a cheap beast játékosok (pl a kínai ligás brazilok Paulinho stb), a használható és úgymond használhatatlan játékosok között még nagyobb különbségek lesznek árban, pluszban (ugye szintén ha jól értelmezem ) egy Vininek egy Courtois ugyanúgy linket fog adni, mint idén egy Mendy. Igazából arra akarok kilyukadni, hogy már az elejétől a játéknak ugyanazokkal a csapatokkal fogunk találkozni, újra meg újra, már az elején sem lesz különbség a csapatok között.
Szóval nálam már az ultimate előrendelve, aztán jöjjön aminek jönnie kell -
marcess
senior tag
Egy dolgot nem értek a chem rendszerrel kapcsolatban. Egy konkrét példán keresztül véve. Valverde cm és másodlagosan rw. Szóval őt módosítás nélkül tudom majd cm és rw poszton is játszani, vagy lesznek új módosítók? És ha nem lesznek, a régiek meg lesznek még? Szóval Valverde cdm cm cam cf rw rf rm is lehet? Esetleg semmi modosító nem lesz, csak amit maguknak a kartyáknak előre magadnak. Azt csak gondolom, hogy ez megint csak csapat építésnél számít majd, ingame megint be lehet majd állítani 4 formációt.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Milestoneba érkezett otw küldetés, 50ks 100ks pack kivehető belőle.
3 meccs sb elég egyszerű, bár telefonról nézem.[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Srácok, szerintetek Valverde potm lapja inkább cdm jellegű és mehet mellé mondjuk egy totw Modric, vagy inkább cm aki mellé jobban illene egy Kessie?
-
marcess
senior tag
Telefonon nem adja be az sb rewardot. Nem igazán vagyok miatta ideges vagy valami, csak annyi megjegyzésem lenne, hogy ami működött tavaly az appban azt miért nem lehet hozni 23ra frissítés után
-
marcess
senior tag
Szerintetek megérik a súlyos tízezreket a szélső védők? Aki nem nyitott theot mendyt walkert cancelot stb ti költötök annyit rájuk?
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
válasz Archman 3 #1205 üzenetére
Haaland 2 hétig nem volt nyitható, emiatt esik az ára, mert újra nyitható a gold verzió. Mindennek gold lapnak esni fog az ára, ezt vállalni kell, ha állandó csapatot tartasz fent. Én például szombaton nyomtam a wlt, vasárnap divriv, hétfő kvali, és utána el is adtam a csapatomat, tudván, hogy vasárnap fogok csak wlt játszani. Ilyenkor a fut ciklus elején ezzel számolni kell, hogyha gold lapokban tartod a coint az biztos veszteség.
-
marcess
senior tag
válasz csaszika87 #2207 üzenetére
Ez az idei első season váltás, meg nem tudjuk biztosra, de tavaly elveszett, szóval mindenképpen játszd le, főleg azért, mert ha el is bukod, akkor is kapsz pár száz pontot div riv rewardskor, amit így is úgyis újra kell szerezned, mivel belekezdtél a kvaliba. Szóval ugrik nem csak a kvali, hanem az 1250 pont is.
-
marcess
senior tag
válasz khorvat #2265 üzenetére
Nyitni péntek este7 után amikor kedved van, én a selejtezőt lenyomnám még ma, biztos sokan próbálkoznak, szezon vége előtt. Ha nem kezded el, talán nem veszik el az 1250 pontodat, de ugye megvan, hogy egy szezon alatt x db próbálkozások van bejutni a wlre, ha még van lehetőséged próbáld meg, és nem a következő szezon x próbálkozásait kell majd felhasználnod.
-
marcess
senior tag
Elvileg simán mint tavaly, fizetős pack, sbc, objektívek, ezekből lesznek a tokenek amiket a fentebb említett játékosokra lehet beváltani majd. Persze lesznek játékos packok is 82x20 84x20. Aki meg foglalkozik a fifával és nem Gowozik annak lesz mivel foglalkoznia a vb alatt.
-
marcess
senior tag
Szóval néztem egy összefoglalót, a játékosokról a path to glory lapok, amiket eM linkelt lapok, és a WC ikonok maradnak a klubban örökre. Viszont minden packban lesz egy adott számú WC player Pick, ami piros lesz de ugyanazokkal a statokkal mint a sima arany. Elvileg ezek a WC után eltűnnek a klubból. Ezek nem játékosok rovására lesznek a packokban, hanem minden packban lesz pluszban adott számú Pick. Azt hiszem az ultimate packban 25 rare gold lap plusz 10 Pick lesz. Ezekkel majd objectiveket lehet megcsinálni. Ha jól értelmeztem akkor így fognak működni, de bárki aki pontosabbat tud megcáfolhat .
-
marcess
senior tag
Srácok ide Forlan jött, a packokbol Lewa és Lukaku. 10 packbol többet kívánni nem igazán lehet, ráadásul 1 eladhato pack volt, abban meg Lewa, kis pénz is jó.
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
Idén először kiveszem a dupla untrade packot, kell a rating az sbc-hez. 6 pack 2 83-as a max.
-
marcess
senior tag
10 coinert van pack a storeban, ha nem adtátok még el az összeset, azt nyissátok ki
-
marcess
senior tag
Amúgy rajtam kívül használja bárki a piros lapokat wl/dr-ben? A védelmem meg a kapus is ilyen, ráadásul ugye egymással is linkelnek teljesen jó, januárig nem is költök a védelmemre. Meg ezekhez könnyebb is hozzájutni mint az arany változatukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Hali time challange még 40 percig!
-
marcess
senior tag
Srácok egy új ötlet, ha soft bannt kapsz ps5ös fifaban, elvileg a ps4es verziót tudod használni. Streamen láttam, talán működik.
-
-
marcess
senior tag
válasz EA's hit #4246 üzenetére
Hát valami kelleni fog, mindenki tele lesz mint a déli busz, 83x75, 85x10, aki a napi feladatot csinálja 2 nap alatt 81x11, 83x10, a héten jönnek a 10 lvles cuccok a world cup promobol, szóval valamivel ki kell csalni a foddert, vagy ki kell provokálni a pack nyitást az ea részéről.
-
marcess
senior tag
válasz sumi4623 #4331 üzenetére
Idén az ikonok inkább hátráltatják a csapat építést, német edzőt sem igazán értem ebben a csapatban. A leggyorsabban 33 chem úgy lesz, ha angol és prem edző, és az egyik icont kicseréled egy premes játékosra, akinek van egy másik linkje is (csapat vagy nemzet). Szóval gondolom Vieira, Eusebio a legfontosabb, szóval Maldini vagy Persie megy, Maldinit egyszerűbb helyettesíteni, Maldini ki Court ki, Alisson/Butland és Mendy be és kész a 33 chem. Persienél 1/1es csere is elég, helyette jöhet, brazil portugál francia csatár is a premből. Cr7 talán a legjobb esetleg Richarlison.
[ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Ide mid Desailly jött small w, így hogy tud cbt is Bailly 1 hétvége után nyugdíjba is vonul
-
marcess
senior tag
Estét srácok, én nem nagyon szoktam panaszkodni, de az eddigi urban legend, hogy a gép ellen játszol online 4x jött ellenem 1x a play off 3x a wl alatt. Volt itt szó róla, hogy gyenge gép esetén kibugol vagy valami más történik, nem ezek direkt ezt csalják le. Non rare arany lapok, bronz lapokkal már az elején nincs a fejük fölött a kijelző ez mennek mint a meszes. Nálam többet nem lesz cross play az tuti.
-
marcess
senior tag
Srácok, Cordoba vagy wc Forlan a jobb választás a pickből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest