Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
84+ Casemiro, végülis nem rossz fodder.
-
kapeti07
senior tag
Woody majd ne tartsd magadba mit sikerült nyitni
Én inkább kiraktam Roberto Carlost, úgyhogy leürítettem a klubbom rendesen. Nehogy eszembe jusson kirakni. Félig már úgyis megvolt csinálva és féltem, hogy lejár.
-
thebigK
addikt
látod Woody, mindenki kinyitja előled a szarokat, neked meg marad a top kategória
-
Woodslave
félisten
annnyira próbálom győzködni magam ne legyek hülye és ne csináljam meg ezt a qva ikon packot mert tuti egy nagy xar lesz.
-
thebigK
addikt
Vamos piac, visszavettem mid Cruyffot, 3.1-3.2 millaert viszik pc-n, valaki kirakta 2.850.000ben, koszontem szepen, meg egy base Rio-t is elvittem 580ert, el is vitték kicsivel 800 alatt
-
Woodslave
félisten
na két Tapsobat eladtam féláron
Egyet most már megtartok swapra
-
Dzsoki92
senior tag
Pogba helyett TOTGS Capoue mennyire lehet jó ?
-
Zimmi91
addikt
Digestivenek ajánlom ezt a kis flegma gólt, sajna nem Chong hanem Rafa rúgta
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #7263 üzenetére
ja mondjuk ha csak az nem. Meg lehet majd végén wl-t is nyomni silverrel
Ami a wl mostani állapota szerint még lehet elég is lesz 8 winre
De amúgy én a játék végén minden egyes silveres héten megvettem és eladtam egy totw silvert, de a végén már nem lehetett venni max áron.
-
Aguinaga
őstag
Uhh, az az OTW Delaney durva lenne, vettem egyet múltkor 14-ért (még 81-es volt), de így is nagyon meleg, hogy 84-esre fejlődött.
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
[link] nagyon erős totw lehet ezen a héten is
mondjuk ezt a silver ojjektív cm-et nagyon adnám
-
Woodslave
félisten
nagyon viszket a tenyerem erre a qrva ikon packra. Csak akkor nem marad swapos csapatom
-
Izéjose
tag
Next gen csodát kapott valaki ?
vagy ez most nem első nap jön mint a tavalyi Beckham lap ? -
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
mi volt ebben a panaszkodás? Mármint mi köze ennek ahhoz mit nyitottam.
bodnar123: ja ebben lehet valami Mbappe meg IF Neymar lehet jobban adná. Meg IF Marquinos mint a gold bár azért Fekir-Benzema páros is halálos (mondjuk nem nálam
)
tegnap is volt meccs ahol Di Natale a 15-ik percben rúgta meg a mesterhármasát, másik meccsen azt nem tudta merre van előre.
De mindegy a lényeg az volt csak hogy sajnos ezen a szinten nekem több időt kellene belerakni mint amennyit tudok mert sajnos nem megy annyira. A reward miatt meg qrvára nem éri meg, max majd a milestone miatt utolsó héten mepróbálok feljutni
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #7248 üzenetére
De arra nem gondolsz, hogy úgy általában a feljutásod során java részt előnnyel indultál a 3 millás csapatoddal. Majd most kivetted a lóerőt magad alól, első osztályban nagyrészt az ellenfélnek van jobb csapata(bár volt egy két untradr nagy nyitásod is) és csodálkozol, hogy nehezebben megy. Persze nem csak a csapat számít, de azért az esetek java részében azt tolja a gép akinek jobb csapata van. Költsd el a pénzed és akkor több esélyed lesz. De fogadd el, hogy úgy sem leszel verhetetlen. Mert azért a tudás is kell, meg a fifa god. Inkább a szar ebben, hogy én is vettem egy neymart hétvégére. Meglett a rank 2, amivel nem kaptam annyit, mint amennyit egy hét alatt buktam Neymaron. Szóval előre nem jutottam, de 5-6 órát elvettem az életemből.
-
Woodslave
félisten
na tegnap döntöttem el végleg hogy max div 2 lesz ahova megpróbálok feljutni. Tegnap játszottam kb 1,5 órát este 2 wint tudtam behúzni. Tudom hogy hozzám hasonló nem jók is feljutnak div 1-be nyilván azokat el is tudom csípni, meg a meccsek nagy része is kiegyenlített volt, ahol meg gyorsba kaptam két gól ki is léptem, de nekem erre már se időm se motivációm nincs. A reward kottára ugyanaz rank 1 div 2 meg rank 3 div 1 legalábbis összegre aztán lehet két rare players packból nagyobb esély van nagyot nyitni mint egy jumboból.
Az meg azért zavar hogy nem a legjobb rewardot kapom, de tényleg én már ebbe ennyit nem akarok belerakni.Friendly és egyéb módon már teljesen offra tettem azokra abszolút nincs idő már.
Meg még az se érdekelne hogy kikapok, de tényleg ha nem is könnyed szórakozásra vágyom de nincs kedvem 2 órán át feszülni rivalsban.
-
athlete
kezdő
Elviekben ez lesz majd.
Ez lesz az első rész.
2 token: 25x81+
3 token: 25x82+
5 token: 25x83+
6 token: (89) Casillas.
7 token: (88) Ferdinand.
8 token: Base or mid icon Pack.
9 token: (90) Overmars.A második rész.
10 token: Mid icon.
11 token: (88) Desailly.
12 token: (87) De Piero.
13 token: (89)+ Mid icon.
14 token: Base or Mid icon Pick.
14 token: (89) Zambrotta.
16 token: Mid or Prime Pack.
17 token: Base/Mid/Prime Pick.
17 token: (88) Rooney.Szerintem a 8 token még vállalható lehet, ha nem akarsz sokat szívni. Valamint a B/M/P ami jó lenne, de ennyit én fixen nem fogok szenvedni. A többi szerintem felejtő.
-
Zimmi91
addikt
Storylineból Ginkel vagy Lincoln?! Kb csak swaphoz fogom használni akármelyiket is
-
Izéjose
tag
Ez a Mertens kb egy Dybala kaliber 🤣🤣🤣 hihetetlenek ezek a lapok esküszöm
ennél nagyobb átverés Promó rég volt és miért mert az ea nem akar semmi olyan promót ami valamilyen ünnephez köthető mert jaj valaki nem tart karacsonyt -
Szjoci27
tag
[kép]
Bocsi, az előbb elmaradt a kép -
Szjoci27
tag
Megcsináltam az ikon sbc-t. Hát, nagyon megérte
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #7222 üzenetére
Prime Zambrotta aki kellene is de ő meg megint több mint 30 nap múlval esz kiszedhető kitudja mikortól ugye
Mid Rooney most 885k nem is értem mit gondolnak 17 tokenért....
Tavaly mid Henry legalább január 4-5 körül megszerezhető volt most meg basznak kiadni december közepén a swapokatMire meglehet rooney fog érni 300k-t.
Ez a promo meg így viccnek is rossz
A koncepció egyébként lehetett volna jó csak sikerült elrontani. Azt megértem, hogy nem akartak 5/5-s lapokat kidobni decemberben de legalább normális statokat cserélgettek volna. A fire vs ice összehasonlításban talán babu,gomez meg kounde az akinek az új lapja jobb.
Kiraktam 12 db 81+-tVardy meg volt egyben egy Kroos+Modric. A többiben vagy olyan board ami már megvan(kb. 4 db untrade board lapom van vini után) vagy 82-81es jött
-
Izéjose
tag
Emiatt a sok “leak” meg nagy jós twitterhuszárok miatt miatt gőzölt be a fifa közösség a twitteren közben meg a közelben sincs a swap a season végéig. Teljesen tönkreteszi a leak-elés az egész játékélményt.
-
Woodslave
félisten
Jól látom nincs ikon swap? Csak appon nézem azért vagyok bizonytalan
-
Nandinagy
addikt
Nyilván Mertens nem kapott egy 5 skill vs 5 weakes lapot
Minek is.... adják ki kétszer szinte ugyanazt.
Ennek a promonak 0 értelme van. Kiadtak mindenkit ugyanúgy csak az egyik statból elvettek 2-3-t és a másikhoz hozzáadták.
Valverde új lapja 3/5 lett ami tökéletes egy cdmnek erre a defet húzzák le a passz javára -
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #7210 üzenetére
Ugyanmindegy ki áll a kapuban ha ilyet csinál a játék. Ugyanezt megcsinálná Donnarumma vagy VDS vagy Cech vagy bárki is. Mindigis pont leszartam ki a kapusom az ilyenek miatt. Neuernek is ezen a meccsen volt 2-3 nagy védése(mondjuk a gyerek donnájának meg 7.. na mindegy
) nem azon múlik. Ikon kapust azért nem rakok ki sbcből mert sokszor kell zöld link valamelyik cbmnek onnan így nem akarom behatárolni magam. Ha ikont vennék akkor kapásból kikéne raknom Sülét aki meg a legjobb védő akivel idén játszottam
-
EA's hit
őstag
válasz
Zimmi91 #7210 üzenetére
Tudom drága, meg ki költene ikon kapusra, de Yashin
Én kinyitottam untrade-ben a base lapját a játék elején, szóval nyilván nem is kell a kapus kérdéssel foglalkoznom a játék végéig, de ettől függetlenül ő tényleg brutál jó. Szóval akinek futja rá, vagy véletlen kinyitja bármelyik lapját, melegen tudom ajánlani
-
Nandinagy
addikt
Remek játék lett az idei mondhatom
[link]
Pedig a mai napom eddig hibátlan volt rivalst tekintveNa mindegy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest