Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thebigK
addikt
válasz
athlete #9761 üzenetére
Szép koncepció, teljesen jó lesz az a Pogba, sokat segít a plusz dribbling, amit kapott! Viszont pár jobb ár/érték arányú alternatíva: WW Modric, Ice/Fire Valverde, HL Barella, HL Nkunku, HL Savanier. Persze ha a kp-ra kell az 5* skill, akkor marad Pogba. Vagy WW Taarabt
gjoe: Puskás szvsz szigorúan ST, RCAM, középső CAM
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
athlete #8407 üzenetére
Másik szempontból nézve viszont szerintem nem
rossz , hogy most olcsóbban össze lehet hozni egy használhatóbb csapatot . Tavaly azért kellett jópár milla összerakni egy jobb csapatot . Most már 1 millióból össze lehet rakni egy olyan csapatot , amivel nem ver xarrá egy telibuksza játékos . Nekem most futbin szerint 800000-et ér a csapatom (az egyik ) , de ezekkel már fel tudom tartóztatni az ilyen 3-4 milliót erő “meta” csapatokat. Pontosabban nem tudnak úgy “erőből ledózerolni” , mint tavaly ilyenkor . -
Woodslave
félisten
válasz
athlete #8219 üzenetére
Nem gondolom hogy egy zöld link nélküli semmi extra játékos idén többért menne. 4*4* average bodytype. Statok jól néznek ki bár én egyik évben se szerettem bármilyen spec lapot kapott. De lehet 50k-ért jó lesz cserének.
Persze én még jobban benézem a dolgokat
szóval lehet 300k lesz
-
bubuska10
senior tag
válasz
athlete #7477 üzenetére
Az a Luká Mordik lap jó volna.
Tegnap éjjel leteszteltem, és arra jutottam, h 15+ RQ friendly meccs után tilt ki 1 órára. Tavaly 25+ volt. Így egy kicsit hosszabb a friendlys swap, de belefér.
-
gjoe
addikt
válasz
athlete #6553 üzenetére
Na attól a rasitól már most hányok. Ha olyan bugos szar lesz mint az eddigi gold lapja.
Woody: Én már ott tartok, hogy online módot nem indítok. Bevettem a lesz@rom tablettát.
Nincs még egy ilyen manipulatív játék. Semmi élményt nem ad. Nincs két meccs ahol a csapatom ugyanazt a szintet tudná. Játszhatatlan az egész. Nálam jobb játokosokat verek meg mert engem segít a nagy testvér, aztán meg kikapok tőlem gyengébbektől. Sajnos szánalmas az egész.
Max letolok néha unalmamban pár sb-t és ennyi. ( Bár az is undorító amiket a gép művel.)
Múlt héten 74000 pontom volt és még volt hátra 8 meccs. Elvileg meg lehetett volna a top200, de az utolsó nyolc csapat mind 87-100as csapatot dobott be valami elite playerektől. -
eM'82
addikt
válasz
athlete #6284 üzenetére
Kiraktam a japán SbC Duót, hogy legyen helyem a transfer listen. Ezután vettem pár Kroost, Ter Stegent, Kane-t, Neuert, B.Fernandest, Lukakut, meg Sterlinget. 900k értékben. Alig maradt coin
Ha túl durva lesz a követelmény, akkor a profitból veszek inkább valaki jobbat.|AP|: kb ugyanígy lett meg nekem is a playoff. Full random, hogy kiket kapsz.
-
marcess
senior tag
válasz
athlete #1861 üzenetére
Viszont, ha az 1 pontot csak akkor kapnák meg, ha végigülik a meccset, akkor jönnének a gumizós emberek, neked viszont figyelni kell végig, nehogy felvegye a kontrollert, szvsz az sem jobb. Vagy jöhetne megint az, hogy a lose 0 pont, de akkor szintén kilépnek ha nagyon vezetsz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
athlete #1262 üzenetére
Várjunk ezzel. 7kor új promo a legtöbb ember készül arra, hogy majd most vásárol be mert sok pont fog ma fogyni így kisebb panic sell lesz. Jövőheti wl előtt valószínű megemelkedik mindenki ára. Legalábbis a normálisabb lapoké.
Vásárolni most érdemes de eladni semmi képp.
-
gjoe
addikt
Köszi. Működik.
Gondoltam a maradék két sbc-t amihez loyalty kell lenyomom. 2*10 vereség, (jó pár whisky után másnak úgy sincs értelme) de ninccs fjúcsöredcsapat sb-ben. ??? Mi ez már?
Ja és a 4600 pont sincs.
Azt mikor adják? Nem mintha kellene most de azért ami jár az jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- EAFC 25
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest