Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Meghivott #5986 üzenetére
Grat, ez nem semmi!
Nálam megvolt a nagy pack opening (40 csomag, közötte jópár 100k-s és 50k-s) és meh...
Nem azt mondom, lehetett volna rosszabb is, de semmi durva nem jött.
Jött egy Hakimi, egy Mendy (LB), egy Haaland meg egy Chiellini. Ezek gold lapok.
Ezeken kívül az új promóból a három legszarabb lap (de legalább kettő eladható), plusz egy IF Trapp.
Szóval csalódottság az van, de valamit ezekkel is lehet kezdeni...
Llorrentére biztos nem fogok költeni, maximum ha 200k körül lesz. Többet nem ér -
-
elod22
senior tag
válasz
Meghivott #5667 üzenetére
Érdekes nálam Tonali is egész jó. Kessiét eladtam Uribe miatt, Theot lehet upgradelem az IF lapra. Még egy flaschback Ibra és valami baszó Rebic vagy Brahim Diaz lap ha jönne, akkor meg is lenne egy félig Milan OP csapat. Ha kidobnának megint egy kedvező árú Kaka sbc-t vagy netán beraknák swapba, az maga lenne a gyönyör
-
HdRew
őstag
válasz
Meghivott #5413 üzenetére
Na írom.
Jelenleg a két CDM Xavi és Llorente, Xavi nagyon jól helyezkedik, de nem olyan meta, De Jong jobb nála hasznosságban, de Xavi mindig jókor van jó helyen.
Támadóknak High workrate-je legyen.
Defence:
Balanced
Width 47
Depth 55Offence
Balanced
Direct passing
Width 55
Players in box 6/10
Corners 3/5 (bár itt gondolkodok a 2/5-ön)
Free kicks 1/5A két csatár come back on defence.
A két szélső CAM is come back on defence.
CDM-ek: Stay back while attacking és Cover center, az egyik stick to position a másik free roam. (érdemes a támadóbbat free roamra tenni.)
Védőknél stay back while attacking a szélsővédőknél pedig step up.Sok sikert vele!
-
kiserik
senior tag
válasz
Meghivott #5371 üzenetére
Pont azért van ez, hogy ezen agyalj, hogy miért van. Változtass felállást, építs új csapatot, vegyél hozzá pontot. Nem véletlenül terjedtek el, hogy időről időre elbutulnak a játékosok, elromlanak a felállások, több legyen a gold lap, mint a színes, stb. Sajna az algoritmus belenyúl, hogy folyamatosan variálj, hátha akkor majd veszel pontot.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott #5388 üzenetére
Általában az ilyen fejlődős lapokba belevan kalkulálva az ár így nem szokott emelkedni tőle. Max. ha a sírból jön vissza a csapat. Anno Tagliafico ugrott hatalmasat mikor az Ajax továbbment talán a real ellen
Volt itt szó a lövés erősségről. Köze nincs semmilyen értékhez
Ugyanolyan erősségen nyomkodom a lövést aztán az egyik lövés alig vánszorog el a kapuig a másik meg földkörüli pályára áll öt méterről
Ezt egyébként 2-3 napja csinálja a játék. 5-10 méterről sima lövés aztán kirúgják a stadionból. se timed se túl erősen nem nyomom.
-
Digestive
veterán
válasz
Kettő igen helyes megállapítást is tettél ennek a csoda játéknak a lényegére!
"Olyan érzésem van, mintha a gép tudatosan húzná szét a védelmem."
Ez konkrétan így van !
"néha azt érzem, hogy a két cdm gyakorlatilag tök felesleges"
Teljesen felesleges! Az egyik legyen gyors, agilis, fullos lövéssel és elég a 40 körüli DEF bőven. Ha gyorsan tud rohangálni össze-vissza az ellenfél támadásánál, az már bőven elégséges.
Hétvégén volt egy olyan ellenfelem akinél 442ben mid Torres és RB Arnautovic volt a két CM!!! Szted leszedtek a kp-n mindenkit, vagy nem? Az A válasz a helyes!
-
HdRew
őstag
válasz
Mi a workrate rajtuk?
Pl. Inception elemezte POTM Nkunkut, és mivel medium/medium a workrate, ezért védekezésben max. a 16-os előteréig jön hátra, illetve támadásnál sem fut be úgy, mint Llorente.
Varane biztos nem rosszabb, mint Kounde amúgy.
Én saját taktikát használok, 4-2-2-2-t, és jól működik, Div1-be másztam most vissza, hamarosan majd az elitet is célba veszem.
Ha kell, elküldöm az én taktikámat.
Kp-ra mindenképp olyat szerezz, ha kell védekezésben is segíteni, hogy legalább az egyik kp High/High, vagy Medium/High legyen.
-
|AP|
veterán
válasz
Meghivott #5342 üzenetére
nekem nem hiányzott. Ha ez is fontos, akkor módosítom annyiban a leírtakat, hogy irányítás szempontjából megy rendesen, de rezgés, adaptív ravasz, meg hasonlók, azok nem lesznek PC-n. Viszont én nem használtam hozzá semmilyen segédprogramot, rádugtam USB kábelen és kész.
-
eM'82
addikt
-
kiserik
senior tag
válasz
Meghivott #4817 üzenetére
352:
Press after Loss
40
75
Slow
Balance
60
3
2
15212
Balance
40
60
Fast (amit csak most látok, inkább slow kellene, bár appban néztem, az meg összekeveri ezeket)
Balance
60
3
2
1Csapat: [link]
CDM-ek stay back, cover center. Szélsők is stay back (ha jó vagy, lehetnek balance-on), get in.
Elég keveset játszom így csak DIV2 így jutottam és a WL rank3.
-
HdRew
őstag
válasz
Meghivott #4664 üzenetére
Ja, persze, én pl. a mostani meccsen is az első 2 gólnál nem ünnepeltem, ő fordított 4-2-re és minden gólját ünnepeltette. Majd 4-4 lett a vége. De örülök neki, ha te ennyire felül tudsz emelkedni ezen, én annak örülök, ha a saját kreálmányuk az embereknek visszaszáll rájuk, így megtudják milyen a másik oldalon lenni, és akkor már hirtelen más nekik a leányzó fekvése. Így jártak, nem tudom sajnálni őket.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Meghivott #4568 üzenetére
Ja mulya voltam (nem tudtam h kaptam üzit
) de később elolvastam, utólag is köszi! Már egy csomó taktikát kipróbáltam azóta is
. A jelenlegi tuti jó, érzem, műkődik. De biztos vagyok benne h nem a felálláson múlik, hanem a játékmeneten, pingen, mákon stb. Csak és kizárólag a playoff az ami nem megy, rivalsba alig kapok ki. Valami 126-5-45 körüli a mérlegem, a squad battlevel sztem 3 hét alatt 5 meccsnél többet nem játszottam.
Hunreeth: Inception a kedvencem!
Zaniról kicsit amolyan "meh" volt a véleménye, kicsit berágtam rá, mert IRL Zaniolo az egyik kedvencem.
-
EA's hit
őstag
-
Izéjose
tag
válasz
Meghivott #4129 üzenetére
Jelen pillanatban a nagy négyest leszámítva akik azért többe kerülnek , kb mindenki más elérhető áron van egy két spéci lapot leszámítva még , de ennek ellenére mindenki csapata úgy néz ki legalábbis akikkel én játszom , hogy Mendy,Varane,Fekír,Dembele,Coman,Kante,Kimpembe,Benyedder,llorente,Valverde, és még sorolhatnám ezek a csapatok kb csak kiegészülnének a nagy négyessel. De abban teljesen egyetértek veled hogy akkor élvezetes a játék ha eredeti csapatokat épít az ember illetve azokkal játszhat akikkel a valóságban is szimpatizál 😁😁😁
-
Izéjose
tag
válasz
Meghivott #4123 üzenetére
Tavaly nagyjából kiszámítható fokozatosan csökkenő árak mellett is kb ugyanazok a csapatok voltak, sajnos a meta játékosok lényegében mindenkinél ott vannak idén is, csak annyi az üdítő kivétel hogy idén valamiért vannak akik jobbnak érződnek ezért bővült a “Meta” tárház mint pl Messi, de a lomhább erősebb csatárok is használhatóak valamilyen szinten mint Antonio , és velük valahogy nagyobb a merítés taktikai téren mint odarúgni Fekirnek és eltekerni ,de válaszolva a kérdésedre nem a piac miatt ugyanazok a csapatok 😉😉✌️✌️
-
Nandinagy
addikt
válasz
Meghivott #3970 üzenetére
Ugyanígy indultunk tavaly csak akkor még értelmes otw sem volt a 2 németet kivéve. tavaly kaptunk egy flashback Koscielnyt amire emlékszem. De kétlem, hogy sbcben volt értékelhető lap.
Nkunku idén kiemelkedő szerintem ahogy Fekir is. A potm sbc-k voltak jók mint Bruno,Felix,Son. -
EA's hit
őstag
válasz
Meghivott #3858 üzenetére
Ez nálam már 3. éve rendszeres probléma. Tavaly elég ritkán fordult elő, idén viszont nagyon sokszor. Ilyenkor a gép játszik helyetted kb. wc/legendary szinten, szóval az ellenfélnek kb. olyan, mint egy nehéz SB meccs. 2 hete wl-ben is beszoptam ugyanezt, mivel kilépni nem akartam, kigumiztam a kontrollert, erre a gép vezetett nekem 3-1-re
Onnan sajnos megfordította az ellenfél. Nem sikerült még rájönnöm, mi okozza, vszeg a gép hibája, de akkor is teljesen következetlen, véletlenszerű. Egyben kibaszott idegesítő
-
-
-
eM'82
addikt
válasz
Meghivott #3754 üzenetére
Én tegnap megvettem. Toltam vele div3ban pár meccset (vannak érdekes meccsek... kellene a csapaton boostoni hogy ne legyen akkora hátrányom), majd el is adtam. Lőni nem tud, de folyton elől van. Védekezésben semmi extra. Legalább volt pár eladott labdája.
R.Sanches még mindig a legjobb CM számomra. Az megy, borít, küzd és lőni is tud. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest