Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Fú hogy ez a Theo mekkora iszonyatosan nagy csalódás
Chem miatt kénytelen voltam lecserélni rá Mendyt, de mintha egy Ferrari helyett vettem volna egy Ladát
Borzalmas, botlábú, ügyetlen, nem tudom hova tenni. Lehet hogy ráérzek majd, de eddig valami iszonyatosan nagy tragédia sajnos a csávó. Mendy meg egy iszonyat nagy isten volt.
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy #6193 üzenetére
Igen-igen, én nyitottam a base icon pakkból egy Xavit.
Igazából nem teljesen használhatatlan, jobb, mint egy Inzaghi, de max. arra lesz jó, ha van valami nagyon extra lapom, amihez kell a link, majd beteszem. De ilyen randomgenerátoros sbc-ket többet nem csinálok. Mivel elég olcsó volt a fut hero, ezért egyet csináltam, és abból jött egy Joe Cole, aki nem rossz, de többet nem reszkírozok.
Az alap csapatom jó ideje változatlan. Fekir, Mendy, Llorente, Carrasco egy ideje a keménymag tagja, csak pici változtatásokat szoktam eszközölni, 1-2 hétig Varane és Kimpembe nélkül voltam a base icon sbc miatt, ők most jöttek vissza, jött Draxler és Benzema, de Dembelé is már elég sok meccset játszott nálam. Most nagyon nem is tervezek váltogatni, csak ha nem nyitok valaki olyat, aki mindenképp kell.
-
miro.
senior tag
Eladni ilyen 20-22kert a sabitzereket es venni belole 6db ultimate packot?
Kinek mi a tapasztalata? -
Aguinaga
őstag
válasz
raven84 #6194 üzenetére
Pár rivals meccsen tegnap. Draxlert nem ismerem, de Sanches durva nekem, sebességre néha azt hittem, Gelson Martinst irànyítom, csomószor szerelt jól, és lőtt egy-két bugos gólt is... Szerintem durva lap nagyon. Bár még sokat nem játszottam vele, meg sok más is cserélődött a csapatban (új pl. Son, t. Hernandez, C. Ronaldo, B. Fernandes, Pogba, R. Sanches, Atal, Kimpembe, Maignan)
Amúgy szerintem Maignan is bugos, durván jobban védett Navasnál pl.
-
raven84
senior tag
SS Renatot használta már valaki? Ennyivel jobb lenne Draxlernél? Fofanaval lennének párban.
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #6184 üzenetére
Mostani állás szerint csatár tuti nem. Mbappe, Di Natale, Neymar, Fekir. Így is azért akarom a 4-1-2-1-2-et eröltetni hogy legalább 3-an legyenek elöl.
Ha 4-4-2 akkor mondjuk Neymar lm-ben kezd, második félidőben lejön Di Natale, Neymar csatár és akkor a helyére kellene valaki. Azért gondoltam Chongot én is.
Komolyan egész nap ezen a xaron agyalok meg variálok közben meg játszani nincs kedvem ha oda kerülök tiszta hülye vagyok
Valszeg Chong lesz. Olcsóbb is meg Mbappe mellé nem látom értelmét egy hasonló formának.
De azon is agyaltam eladom Neymar és Mbappet 2.6 m coin nettó. De minek? Középpályám Kante SS De Bruyne (komolyan a múltkor shape shifter SS kezd kicsit gyanús lenni nekem ez...
) Védőkön se múlik semmi.
Na mindegy holnap ha jön Ginola akkor majd meglátjuk
-
raven84
senior tag
A POTM lapok mikor dőlnek el? SIF Vinit vennék, de ha ő lesz a potm 3 nap múlva akkor tuti lesz panic sell és akkor inkább várok vele.
-
Woodslave
félisten
chong vagy fs Benzema? Valszeg csere lesz bár nem tudom van-e értelme úgy Benzemának. ott van Fekir cserének
-
EA's hit
őstag
Én BF alatt 4 hero upgradet raktam ki, sorrendben: Di Natale, Di Natale, Keane, Al Jaber
Szóval holnap vagyok kapok egy 3. Di Natalét, vagy egy dupla Al Jabert, esetleg valamelyik random használhatatlan Dempseyt/Campost/Kohlert
Ginola, Abedi Pelé, esetleg Cordoba, akiknek örülnék, más asszem senki.
-
Aguinaga
őstag
R. Sanches SS lapja közben 800+
Felmegy 1 milió környékére, tuti eladom, akármilyen jó is.. -
gjoe
addikt
Az elofizetoi hero mikor érkezik?
-
thebigK
addikt
kivancsi vagyok mikor jon a kovetkezo hullam RTTK upgrade, Tapsoba ara is picit mocorog mar talan felfele, de ennel tobb kell, valamint a Monaco-s Diatta lapot erdemes lehet szem elott tartani, ha pl nyerik az utolso csoportmeccsuket, ugy egesz kellemes winger lesz belole es o sem 30k-ba fog szvsz kerulni.
-
gjoe
addikt
Nekem is van ilyen beállítás, de olyan mint a rulett.
Van hogy működik van hogy nem csinálnak semmit.Woody: ja a top 200ba meg nehéz bejutni. Idén még nem sikerült. Ráadásul vannak csalok vagy robotok ahogy Virgil is mutatta. Meg én is láttam jó pár olyan csapatnevet akik a max pontokat szedtek össze.
Azt pedig csak valamilyen csalassal lehet. -
Woodslave
félisten
ja az is bőven elég amúgy, csak wc-n talán 2/3-át elég lejátszani mint profon 1900 pont egy meccs kb. kell
Nézem múlt héten már csak 43k volt az elite 1.. Az elite 3 meg 23k
Ez is mutatja mennyire lelkesen játszanak ezzel a játékmóddal is az emberek. A játékosok 10%-a szán rá időt hogy legalább 12 meccset megnyerjen wc fokozaton ami azért nem egy akkora teljesítmény.
Nem tudom tavalyról nem tudok nyilatkozni, de idén teljes motiválatlanság jellemzi úgy tűnik a játékosok nagy részét.
Lehet az új rendszer miatt nem tudom. Mondjuk az tény, hogy játékélmény az nulla. Nagyon kevés a tényleg élvezetes szórakoztató meccs. Ha nyerek az csak maximum elfedi hogy amúgy egy xar volt.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #6162 üzenetére
SB-t én pro-t tolom, az elég a objective játékosokhoz és nyugodtan lehet többször próbálkozni a feladatokkal 1 meccsen belül
. Ja és mellette gond nélkül tudok YouTube-on nézni / hallgatni valamit.
ha utolsó 1-2 percben hátul passzolgat, hát istenem, én is ezt tenném, hiszen mi a f@sznak támadjak ki, ha nem áll érdekemben?
gjoe: egyszer szivatott meg egy ilyen játékos idén, azóta van egy full letámadásos ultra attackom. úgy már gond nélkül el tudom venni a labdát. De az akkor kegyetlenül felb*zott, hogy igazából semmit sem tudtam tenni, hogy elvegyem a lavdát. Ő meg ívelgette, passzolgatta hátul. Benyomtam a d-pad-on a letámadást. Szart sem ért.
-
Woodslave
félisten
ja nyilván ez a tiktok trade elárul minden a kommunity színvonaláról, csak vicc ahogy az ea előadja hogy ez milyen korrekt meg másságon meg minden faxomat tisztelő játék, csak tényleg azokat a balfaxokat nem tiszteli akik meg is veszik (legalábbi nagy részü(n)ket.
Ja már én is ha játszani akarok inkább sb-zek de eldöntöttem csak wc fokozat, még bronzoknál se próbálok rá a legendaryra leszarom. Ennyi is elég, most kimondottan megint megmaradok elite 3-ban, utoljára abból nyitottam jót, aztán 3 hétig elit 1 nulla
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #6160 üzenetére
Erre az egész játékra ki vagyunk akadva. Mégis játszunk.
Olyan patkannyal találkoztál már gondolom aki első félidőben constant press, team press meg minden, aztán lő egy két gólt majd második félidőben hátul paszolgat, meg szöglet zászló beallas.
Sb ben most nagyon patika volt a játékmenet.
Ja és hétvégén wlen két meccsből kellett kilepnem mert nem tudtam váltani játékosra, már azt hittem rossz a kontrollerem. -
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #6158 üzenetére
azért morálisan mennyire alja már ez a játék
Az EA elbaxása miatt játékosok kárára gazdagodnak egyesek (no offense
) Abszolút nem vagyok érintett meg le is xarom csak beszélgetek
Tényleg kiváncsi vagyok ezzel csinálnak-e valamit, vagy csak azok kapnak itt kárpótlást akik véletlenül mid Pelét nyitnak egy base icon packból.
persze azon ki vagyunk akadva ha valaki 2 percet hátul passzolgat ne kapjon gól a 90+ percben
-
Aguinaga
őstag
Én is azt néztem, hogy max áron se lehet R. Sanchest kapni tegnap este (én még 670-ért vettem), erre mára price range emelést kapott, így 750-760 körül már vehető (tegnapig 750 volt a pr, ma már 1.2 m mindhárom platformon).
Ha nem lenne ilyen jó lap, el is adnám haszonnal, sőt, amikor kijött, még másnap is 540k körül ment PS-en.
-
Woodslave
félisten
amúgy szerintetek egy Mbappe és egy fb Benzema között játékban ténylegesen kijön ez a laza 1.2 millió (tudom fodder ár így meg úgy de mondhatjuk úgy hogy az ára lehet nulla) coin különbség?
Vagy egy IF Neymar és mondjuk egy SIF Vini között a különbség ha 4-4-2-ben Neymart is szélen játszatja az ember meg csatár az Mpabbe és Di Natale?
Vagy egy Di Natale és egy 15k coinos Arnatovic.
Pont ma gondoltam erre hogy csináltam ezeket a qrva upgrade sbc-ket de csak kapzsiság az egész, rohadt laphajhászás a semmiért. Nem tanulok semmit a korábbi részek tapasztalataiból az ideiben ennek - mivel nem esel vissza és a wl is vicc - még kevesebb jelentősége van.
nem mintha lenne jobb ötletem mondjuk 2m coin elköltésére ha fenti gondolatmenet alapján mert kb olyan mint 50 felett lehet a reggeli merevedés. Baxni kevés hugyozni sok. (csak vicceltem és bocs
)
-
Woodslave
félisten
válasz
raven84 #6149 üzenetére
Ezzel behúztad a fekete hétvégét
bár Kdb is 910k teljesen érthetetlen módon de neked tradeble
Hát nem tudom innen hogy fog felállni a klub. Chongot még kirakom subnak de 85alatti fodder lapom nem maradt
Kíváncsi vagyok az ea hogy kompenzalja akik 16kert adták el vidalt. Vagy magukra vessenek?
-
eM'82
addikt
Emberek, nem mintha meg akarnám venni, de hogy hogy extinct lett R.Sanches új speckó lapja?
Én vsz most Jota+CR7, vagy Mbappé-t fogom beépíteni. Persze utóbbihoz kellene olyan 300k...
A Champs Playoffot tegnap 3 győzelem, 4 vereség mellett tettem parkoló állásba. Mondom hátha ma szerencsém lesz. Volt is, első meccsen Joao Felix 3 góljàra hősünk nem válaszolt, így már csak 1 győzelem kellett.
2 gyors J.Felix góllal indult a meccs, mondom ez sima lesz... Aha... Baby Crespo a 43. majd a 45. percben olyan álompasszokat kapott, miközben a védelmem a széleken vánszorgott (mintha nem akarták volna lekövetni) hogy nem hittem el. Mindkettőt bevágta a léc alá. 2-2.
Hosszabbításban sikerült csak bebiztosítani a sikert, de nem értem hogy miért nyúl ennyire bele a játék, egy addig sima meccsbe.raven84: grat! Eladod egyből, vagy építesz új csapatot?
-
toxicjew
addikt
Hát Gravenberch ára is lazán megduplázódott, amit nem teljesen értek, de mind1
Akkor marad így a csapat.
-
|AP|
veterán
-
Stylerr
addikt
Vidal 30 perce ment 70k áron, most XBOX-on egy darab sincs max 140k áron sem. Ez mi? Mi történik?
-
thebigK
addikt
Gravenberchbe kellett volna fektetni, mekkora profit
Vagy Rodrygoba -
thebigK
addikt
Most is bukkantak fel ennyiert
-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive #6126 üzenetére
HAhahahahaha igen, én is ezt kérdezem XD Délután csapatba kellett egy Vidal és felbukkant egy 75 helyett 65be, azt nem tudtam elvinni, utána este 65re állítottam a max price és nyomattam, és sorra jöttek fel 64500ért és most az utolsó 10percbe meg 16kért jött kb 10db, abból 8at elhoztam és mindegyik ilyen 10-12 owneres, szal nem szűz lap stb....
Én voltam a lelelményes mint tavaly, de fixen kapom a nullázást vagy a bannt, ide a bökőt
-
|AP|
veterán
elértem a season objectek közül a ligás csomagot.
Nem volt kérdés mit választok: felsejlett a szemem előtt a pack, amiből kisétál IF Messi, mögötte pedig Ben Yedder és Renato Sanchez figyel -
bodnar123
őstag
Mai első meccsem több nap szünet után: Ginola, Neymar, Bappe, Xavi, Draxler... Minden is... vezettem, majd:
https://youtu.be/lIBDLaWG6-g
https://youtu.be/CcWiJpWakDc
gyakorlatilag azért tud mindent egyből lőni és passzolni, mert a lábán átmegy a labda... Ez a fos Fifa legalább olyan szánalmas, mint az idei PES, csak ők megtehetik... Hypermotion... Nincs teste a játékosoknak...
-
toxicjew
addikt
Na, hát lejátszottam a play offot, 5/5 win lett, szóval leadtam a maradék 4 meccset
Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz, kb. szétütöttem minden ellenfelemet. A rewardból pedig jött egy Kimpembe. Azt nem tudom még, hogy ezen a hétvégén játszom-e le a wlt, vagy jövő héten. Regisztrálni csak akkor lehet, ha már elindul a wl?
-
Marky18
aktív tag
Mik most a jo felallasok? Le vagyok ragadva a 4-3-2-1-nel, de most mar lehet elvaltanek.
3-5-2, 4-2-4, 4-2-2-2, 3-4-3? Foleg direct passinget jatszok, balanced-al, mert szeretek kontrazni, de az oldalvaltasokat es a labdatartast se vetem meg. -
HdRew
őstag
Kaptam egy untradeable Mendyt, mikor már van egy.
40K szia.
-
thebigK
addikt
válasz
Woodslave #6105 üzenetére
nekem is volt egy tokenem, tök patika csapat lett, első meccs rögtön csaló, 0-0nál kilép, én meg kapom a vereséget
hát a qrva anyucid EA, hogy pc-n ezekkel nem tudnak mit kezdeni évek óta. Persze behozták pár résszel ezelőtt, hogy valamelyik csalóprogramot ne tudd használni, tehát ha ablakba rakod a játékot meccs közben, akkor is dnf, de az meg megint csak több kárt csinál, mint hasznot...
-
Woodslave
félisten
Lejátszottam a draft tokent. Azt mondom fogyasztóként most már felháborító amit nyújtanak. Nem volt rossz meccs kikaptam persze de ez a lassú delayes xar ez nagyon durva volt. Magát a vereséget nem fogom erre mert ügyes volt a srác valszeg normális körülmények közt is megvert volna de elég kényelmetlen így játszani
ez a mid R9 viszont durva nagyon
Nyilván ezek után egy meccset nem kinlódok rivalsban el tudom képzelni milyen smooth ott is a játék
-
toxicjew
addikt
A Neymaros eset alapján amikor írta, hogy ennek sem tud örülni, lehet vmi irl problémája van és azért nem jön ide
Biztos jelentkezik majd, ha úgy érzi.
-
Meghivott
addikt
Nekünk viszonylag jól sikerült a BF.
Jelenleg ez a csapat. Insigne helyére jön még baby Nedved próbára, aztán meglátjuk.
Tonalli ment, jött Vidal, őt még nem próbáltam.
Abedi P. eddig valami iszonyat jó, de csak pár meccs van benne, nem kiabálom el. Rooney nem fért be a kezdőbe sajnos 😬
Traore szintén próba alatt, illetve ő ugye lehet fejlődik is nemsokára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest