Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Abedi Pelet használja valaki? Így, hogy jött Messi és Renato szemezgetünk vele.
-
dudu5130
őstag
Olyan fos veresegeket szenvedek, hogy megol ez a játék. Sipszo előtt egyenlitenek ki gold fodenekkel nekem meg minden kimarad.
-
Nandinagy
addikt
Ha már nekem nem adja a játék legalább haveromnak nyitottam egy if messit a sima ligue 1 upgradeből
Jobb adni mint kapni. -
Meghivott
addikt
Köszi!
Ez így 1milliós nyitás, mert Messit el tudtam adni 😁 -
|AP|
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Grat, ez nem semmi!
Nálam megvolt a nagy pack opening (40 csomag, közötte jópár 100k-s és 50k-s) és meh...
Nem azt mondom, lehetett volna rosszabb is, de semmi durva nem jött.
Jött egy Hakimi, egy Mendy (LB), egy Haaland meg egy Chiellini. Ezek gold lapok.
Ezeken kívül az új promóból a három legszarabb lap (de legalább kettő eladható), plusz egy IF Trapp.
Szóval csalódottság az van, de valamit ezekkel is lehet kezdeni...
Llorrentére biztos nem fogok költeni, maximum ha 200k körül lesz. Többet nem ér -
Woodslave
félisten
Nagyon jól megy a játék. 5 meccs 5 vajsima vereség. Kb 20 perc alatt intéznek el german barátaink
De legalább vkinek bejött az élet...
-
Mrdevil
addikt
Gyanús az a bizonyos drop rate csúszka megint nagyon le lett húzva. Viszont összefarmoltam a pénzt CR-re, talán Vardy után előre lépés lesz.
-
Meghivott
addikt
Nem követtem most a dolgokat, mikor érdemes nyitni a wl packokat, 7 előtt vagy után? Köszi
-
gjoe
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ez az egész prómó egy nagy átverés.
Kiporszívózták a játékosokat és a coint a klubbokból. Pakkok nem adnak semmit. Mindenkit próbálnak terelni a pont vásárláshoz. De tuti csúcs bevételük volt dollárban, miközben a játékosokat halomra szopatták.
Ezt máshol nem lehetne eladni csak a sok hülye fifásnak.
Nekem kb 50 pakkból semmi.
Az egyedüli plussz az a wl coin és a qs 3if. -
PEZZY93
tag
Nem tudom mit lehetne tenni, hogy ne csak németeket dobáljon a játék… ez így elég fura azért. Mondjuk itt addig nem lesz változás, ameddig a nagy tartalom gyàrtók, vagy a profik nem lépnek fel ez a szar ellen… hát ez nonszensz, hogy folyamatosan -ról indulok, csak mert németekkel jàtszom…Komolyan vicc, vasárnap delután leülném picit játszani, erre fprduláskod 3 métert csúszik tovább a játékosom
-
Mrdevil
addikt
Na, helyzet jelentés, jelentem a helyzet kritákán aluli fos. A sok jó csomiból jött egy értelmes eladható Sterling, aztán ennyi. Sírok....
-
Izéjose
tag
Ruben Dias ára beeshet valahova VVD árának környékére ? Remélem hogy nem lesz 200k+ os lap🙏🙏🙏🙏
-
Mrdevil
addikt
Bent vannak, ha jól látom, 3new player + plusz egy flash sbc.
-
|AP|
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
olyan szinten semmi rewardok vannak, hogy egyáltalán nem éri meg teperni a magasabb rankért...
Ezt a múlt heti srác mutatja a legjobban, aki nulla winnel pickelt Mbappet.
Az általam nézett youtuberek hozzák általában a rank1-et de náluk nem láttam még normális picket/rewardot.......kivétel Kristóf
(lehet megbántottuk volna?) -
Woodslave
félisten
Agyaltam még hogy elengedem Di Natalet kirakom Benzemat. Csak egy Dembele Fekir középpálya nem tűnik túl erősnek
-
Gaborz1
senior tag
Tegnap 12 WL meccsből 9-et behúztam. Úgy voltam vele, hogy ma délelőtt rámegyek a rank2-re mivel eddig nem jött össze. Első meccsen folytatódott a jó szériám, 5-0-nál az ellenfél megunta és el is húzott.
Aztán ami ezután jött, az igazán komikus volt. Zsinórban 5 vereség. Ilyenre idén nem is emlékszek. Mintha nem is a tegnapi csapatom lett volna a pályán. Simábbnál simább vereségek, helyzetek, védések és pontos passzok nélkül kb.
Utolsó előtti meccs is hasonló volt, de vért izzadva megfordítottam 1-0-ról 3-2-re.
Aztán az utolsó meccs: nem volt meccs mert ingyen wint kaptam.
Szóval meglett a rank2, először idén. De se a pickekből, se a pakkokból nem kaptam használható lapot.
-
dvtkfan
senior tag
Na jött egy Atal, az egyik francia ligás pakkból...végre valami.
Jobb lehet mint Clauss vagy Hakimi? -
thebigK
addikt
én most arra várok, hogy jöjjön a napokban 1-2 korrekt bundesliga lap, meg hogy a Leverkusen verje a Fradit, és jöjjenek a jó kis Tapsoba upgradek, ha ezek megvalósulnak, nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen CB 70-80k alatt lesz
-
dudu5130
őstag
Triple 81+bol esett egy signature így ki tudtam venni ingyen Benzit. Délután próbálom, de egyelőre csak sub lesz.
-
Woodslave
félisten
Ez az sb elite 1 nem adja
-
thebigK
addikt
belenéztem egy vejrgang streambe, hát mekkora egy toxic patkány már a gyerek
toxic gólöröm folyamat, időhúzás 2-1nél, direkt szopatja a másikat, a stilusa teljes mértékben összefoglalja a fifa community undormány részét -
-
miro.
senior tag
Es mi van upaval? Az is brutal esett.
Nem azt mondom hogy ennek 60k-n kene lennie,de azt hittem egy 40-50 kozott megragad. -
Mrdevil
addikt
Megint van vagy 35 pakkom, köztük jók is bőven délutánra kíváncsi leszek.
-
miro.
senior tag
Hat sracok,ez a sabitzer biznisz bebukott.
33 sabitzer uldogel az atadon.
Eladni ennyiert nem akarom,mert kb ugyanazt a csapatot tudnam megcsinalni belole ami volt,meg mar azert sem adom el ennyiert.
Viszont innen nekem mar nincs kedvem ujbol az egeszet,ugy hogy nekem a fifa befejezodott erre az evre.
A piacot abszolut nem ertem amugy,se Sabitzert se Upat hogy most fejlodnek es a legalacsonyabbak.
Ha egyszer felmegy esetleg akkor folytatom,nezegetem majd neha napjan a futbint.
Lesni azert foglak titeket,kivancsi vagyok ki mire jut.
Csok.
-
Woodslave
félisten
Messi 10-esen vagy Neymar 7-esen?
-
Bohus84
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Legalább nyitsz promo lapot. Én megúsztam az black fridayt nélkülük. Sőt totw sem jött csak totw packból pár qs lap. Be is fejeztem mert nincs lap a clubban. Elégett 400 gold lap. -100k coin és lett egy Rickenem amit fel tudok mutatni a hero upgradeből. Ez a promo ritka gyengén sült el nálam. Pedig toltam minden órában. Mindent megcsináltam ami jött, francia liga upgradek tömege stb...

-
PEZZY93
tag
Rank 2 újra, viszont megint nem adott semmit
-
Izéjose
tag
Sziasztok If Kimmich vagy rb Gundogan lenne jobb párja cdm posztra Gosensnek? Gündogan mellett csak az szólna Kimmichel szemben hogy pl-es. Kantet es Onyeka nem jött be őket l leszámítva ti kit ajánlanátok ?
-
bubuska10
senior tag
Mondom kipróbálom már a draftot, ha már a szorgalmamért cserébe adott egy tokent. Ellenfélnél valami 38-as chem 79-es overallal. Elején nem nyomta el, várni kellett rá. Megállította 3x, végig 0-ig húzva a visszaszámlálót. Sípszó, kezdőrúgás, a meccs megszakad.
Végül nem jöhetett újabb meccs, a draft így 0 wines lett. Random ukrán loan, meg 2 bóvli gold pack, ahol a 2 együtt nem ér 5 ezret.
Ennyi volt mára: 0 meccs.
Hihetetlen, h még meccs se kell ahhoz, h felhúzzanak... -
Gaborz1
senior tag
Tegnapi wl kvalin a kedves ellenfél kihozta a kapusát. Nagy hiba volt:
[link] -
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem csak téged
Idén semmit nem számít a wf. A gold lapja is jó +Di Maria vagy Neres is bőven használható 2-3 wf-el. Ennek ellenére túlárazott szerintem. Közel annyiba kerül mint egy Neres és kb. a sebességen kivül minden statban rosszabb
Persze ha kell a link akkor megérheti kirakni. -
Aguinaga
őstag
Mi a véleményetek erről a Gelson Martinsról? Csak engem zavar az a 3-as wf ennyire?
-
bubuska10
senior tag
Mennyi sok fos jött, méket kell kirakni?

-
-
Zimmi91
addikt
83+ pp és persze mindegyik 83as és mindegyik megvan, hát akkor szarjásünt EA
-
Nandinagy
addikt
-
toxicjew
addikt
Osszejott a wl play offra a pont. Mikor érdemes nekiallni? Van olyan időszak amikor tapasztalatotok szerint könnyebb vagy hót mind1 mikor próbálok rá? Mondjuk ezzel a csapattal kisebbfajta csoda lenne ha elsőre sikerülne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja de a chemet nem érinti.
De megprobalok örülni Neresnek és Benzemanak is, nagy upgrade lesznek.
), de mivel ne mfogok, így megcsinálom Nerest és Benzemat, legalább is reményeim szerint. Azért abban bízom, hogy rájuk összejön a fodder