Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy #6193 üzenetére
Igen-igen, én nyitottam a base icon pakkból egy Xavit.
Igazából nem teljesen használhatatlan, jobb, mint egy Inzaghi, de max. arra lesz jó, ha van valami nagyon extra lapom, amihez kell a link, majd beteszem. De ilyen randomgenerátoros sbc-ket többet nem csinálok. Mivel elég olcsó volt a fut hero, ezért egyet csináltam, és abból jött egy Joe Cole, aki nem rossz, de többet nem reszkírozok.
Az alap csapatom jó ideje változatlan. Fekir, Mendy, Llorente, Carrasco egy ideje a keménymag tagja, csak pici változtatásokat szoktam eszközölni, 1-2 hétig Varane és Kimpembe nélkül voltam a base icon sbc miatt, ők most jöttek vissza, jött Draxler és Benzema, de Dembelé is már elég sok meccset játszott nálam. Most nagyon nem is tervezek váltogatni, csak ha nem nyitok valaki olyat, aki mindenképp kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Yettel topik
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest