Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Kompenzációs csomagból duplicate Koundé...
-
-
Woodslave
félisten
na Boras tud nyerni bronz csapattal. Mondjuk kifogott egy madarat xar silver csapattal
-
Woodslave
félisten
Danny Aron gyerek 41-ik 2k-s packból csak nyitott egy Messit. Durván 230.000Ft-nyi fifa pont
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #21690 üzenetére
Talán valamelyest azért segít, mert Cantona nekem is kicsit heavy, de el lehet vele is kapni a fonalat, csak másképp.
Ha jó akarsz lenni akkor full full full meta játékosok kellenek, amihez kell kb. 20 millió coin. És akkor az már úgy segítség, hogy minden posztra a létező legjobb opciót tudod választani, persze így is nehéz lesz a NY-EU játékosok ellen.
Igen, de ha már megszoktad, akkor ne variálj. Igazából így tényleg nem tudok én sem mit mondani, hogy ki kéne. LW-be esetleg egy TOTS Vini, de ő meg 3 milla, viszont állítólag tényleg nagyon brutál. Még egy kicsit spórolj.
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave #21686 üzenetére
Egy percig se gondolom, hogy bármivel jobb lennék tőlük. Ja hát most mit basszak a coinnal, vége a játéknak lassan.
Hunreeth: ja amikor baby Zidaneról váltottam, a primera, sok idő kellett mire megszoktam, hogy ő csak m/m. Aztán instrukcióval tudtam kicsit finomítani a felfutásain, de így sem mozog úgy, mint a baby.
-
HdRew
őstag
válasz
toxicjew #21685 üzenetére
Hát így eléggé szűkült a kör.
Hirtelen nem tudnék mást mondani, mint Firmino, de chem miatt nem feltétlenül lenne jó. (Insigne és Felipe A. helyet kéne cseréljen.)
Nálam kp-ra a med/med iszonyat feltűnő, Modric pl. nem volt rossz, de valami nem volt az igazi vele. Pedrit is használtam utána, ő jobb volt, de középső kp-nak viszonylag magas játékos kell aki tud ütközni és labdát elcsórni. Ebben nekem Cancelo a legjobb. (Mozgékony is meg eléggé magas + ütközni is tud.)
Esetleg még lehetne annyit csinálni, hogy Moments Lahm LB-be mozog, Cancelot pedig Vieirával együtt a kp-n játszatod. Én is együtt játszatom őket a KP-n, és atom stabil.
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #21685 üzenetére
én csak azért mondtam Zidanet mert tudtam hogy szereted. Nyilván nem éri meg de hidd el 790k-ért Yashin se éri meg vagy 600-ért VDS... Mondjuk tots Mane biztos jobb mint Insigne de hogy ez mennyiben fog megjelenni az eredményedben már most borítékolom és no offense semmi köze a tudásodhoz
persze ha van pénz lóvéra akkor nem számít
-
david368
aktív tag
Kipròbàltam a bronze kupat, termeszetesen 2 fullos silver stars team jott ellenem😂😂 Elso meccsen gyors 2-0 utan kileptem, masodik meccsen sokaig tartottam a 2-2 eredmenyt, aztan 80. percben Elengaval egy glitch golt lo a gyerek, majd elkezd hatul passzolgatni.
Kerdem en kedves EA, ezt erdemli b+ az aki mèg jatszik ezzel a foshalmazzal?? Legalabb lenne bronze a bronze ellen vagy silver a silver ellen, annak sokkal tobb ertelme lenne… -
toxicjew
addikt
Tudom rohadjak meg, de ti még hol fejlesztenétek ezen? Van 2.5m, de már tök fullosnak érződik a csapat. [link]
-
Woodslave
félisten
jó ez a 75+ egyikből 92 Lewa másikból Kroos meg De ligt..
Nem mintha bármilyen fodder kellene de legalább lehet menű grindelni
-
EA's hit
őstag
3 kompenzációs pack: Alisson, Skriniar, Fekir. Ezzel is sokra mentem
-
marcess
senior tag
Eifghjkl vagy milyen packok kompenzációja megérkezett, storeban átvehető, én anno 2 dbot csináltam, most mindkettő packban Lafont lapult
-
Woodslave
félisten
Na ma este shapeshifter pack
. Dupli Bellerint érzek
-
nitro16
senior tag
A szerverek meg behaltak ofkorsz.....
-
nitro16
senior tag
Benyakaltam 1l monstert, aztán gondoltam megnézem milyen így hajnalba a játékmenet. Hát most sokkal jobb, pedig megint folyamat francia/német/angol ellenfeleket dob.... 10 meccsből 2 vereség és 8 győzelem.
Egyik vereségnél csávónak flashback Varane baszki minden megmozdulást szerelt.
Playstation 5-nél valamilyen módon meglehet nézni mennyi a pingem a játékban?
(Net 500/500 garantált, asus ax56u router és ps5+ lg b9 oled 120hz tv) -
Kristof_94
nagyúr
Én már vagy 1,5-2 hete szinte csak WL-t nyomtam, egyszerűen se kedvem, se időm, se energiám nincs erre a sz*rra. Semmi rivals vagy időpazarló objective.
Így nyilván rossz, mert hiába van egy csomó nagy ratinges lap, ha a rare gold fodder fogyóban van...
A másik meg, hogy lassan július és ilyen PIM Butra sbc-vel szúrják ki a szemünket. -
nitro16
senior tag
Ennyi, mentem pár meccset de folyamat dobta a német/francia játékosokat. Kezdődik a meccs és Insigne nem tud futni, biztos elfáradt mig kijött az öltözöből.
Mai tots-ba is taremi... holnap még kinyitom az utolsó csomagot meg ami jár a csoportért és én be is fejeztem. Ahogy már többször említettétek semmi értelme így játszani és felesleges időpocsékolás az egész.
-
EA's hit
őstag
Raktam egy ikon picket. Nesta - Bergkamp - Suker. Elmehet a jó édes büdös kurv@ anyjába ez a tetűláda csicska cég
Június vége van, 800k-ért adnak ki ikon picket, és az is ilyet ad. Remélem mindenki, aki ennél a szarházi cégnél dolgozik, az mostantól élete végéig minden nap be fog fog fosni pontban hajnali 3-kor. Gusztustalan.
-
david368
aktív tag
Ennek a ket uj kupanak mi ertelme van? El sem kezdtem, juniusban koszi EA, de nincs kedvem bronz lapokkal szarakodni a mocsàrban…
-
HdRew
őstag
válasz
david368 #21641 üzenetére
Én is tudok németet verni, aki nem annyira jó, mint én.
Amint hasonló tudásunk van, mivel neki szerver oldalon előnye van, ezért kb. semmi esélyem, vért izzadok.
Majd írok újra az EA helpnek, hogy azért ez így nem járja. Hátha egy kis káromkodással majd nyomatékosítani tudom.
-
Mrguba
őstag
Uh gyerekek okadek ez az uj ezust meg bronz objectives
Ezust csapatom ellen jon ugye a bronz.
90 percig full pressben nyomja ellenem a BRONZ kuka csapat es epphogy nyerek a silver star csapatommal -
BenXL
tag
ez milyen rossz már hogy lemaradtam az első shapeshifter daily objectiveről, így a 2 legjobb packet nem érem el.. legalább rakhatták volna a shapeshifter fül alá az sbc-t mert azt mindig figyeltem de a liveot nem, a sok felesleges játékos sbc miatt.
-
Woodslave
félisten
Halálosan unom ezt a xar halisten
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #21628 üzenetére
Hát azért van bőven. Egy Ruben Dias már fillérek.
De ott van Kounde vagy Militao is.
Bazzeg, reggel kiraktam Pedrit 490K-ért nem vitték el, hirtelen esett be az ára 400K körülre. Majd várok délutánig kirakom 485K-ért legolcsóbban, és megint hirtelen mindenki most rakja ki Pedrit.
-
HdRew
őstag
válasz
nitro16 #21624 üzenetére
Vieira mellé egy támadóbb szellemű játékos kell aki tud védekezni is. Most FS Pedri van, ő elég jó, csak kicsit pici nekem a kp-ra, talán Cancelo jobb volt.
Spina jó párja lenne, és akkor jöhetne akár Insigne is, bár még TOTS Sont nem igazán próbáltam ki, csak max. csereként.
Ő amúgy tényleg nem rossz.
Maldininél már temérdek jobb játékos van sajna.
-
nitro16
senior tag
Most megint felment mert hétvégén 250 körült ment. Én loanból kaptam de annyira nem jött be Spinazzola, szerintem Tonali tots-t fogom megvenni az szerintem jobb. De persze kinek mi. Azt birom a sok bolond meg se nézi minek mennyi az ára felteszik 2-3x drágábban mint amennyi a piaci értéke...
-
-
Woodslave
félisten
ezzel a Cuadradoval lehetett volna szakítani egy kis lóvét... Kb. Olyan érzésem van mint anno Diazzal.. Június 15 120k volt most 300k Chiellini után. Tudtam volna venni vagy 25-öt,
-
evibly
senior tag
válasz
bodnar123 #21603 üzenetére
Egyébként én már amiatt is nagyon boldog lennék, ha azt a krva idegesítő SBC-bugot kivennék, amikor kivág az UT-ból, ha valamelyik csapatban szereplő játékost, játékosokat akarod beváltani. Mennyire lehet ez bonyolult? Mennyien jelenthették már ezt a hibát? Ami csak úgy küszöbölhető ki, ha bemegyek webappban, vagy companion appban és ott küldöm be az SBC csapatot. agyrém, komolyan
-
HdRew
őstag
válasz
david368 #21614 üzenetére
Nálam most egy francia csinálta Rivalsban, hogy vezetek 3-1-re és 3x pause-ol a 87. percben.
Lőttem neki még egy gólt úgy, hogy még játszott, akkor én is 3x megállítottam neki.
Miközben TOTS Leao, TOTS Vini, Moments Puskás volt a csapatában, és állandóan csak az ívelgetés meg kiugratás ment tőle, semmi passzolgatás, semmi. És még neki áll feljebb, hát ez hihetetlen.
-
david368
aktív tag
Ultimate cup mivel màr megvan, így azt szoktam csinàlni, ha nem nèmet jatekos jön akkor leadom a meccset. Viszont ha nèmet akkor megfingatom kemènyen, 5 vedo, drop back es csak counter. Ha meg igy is vezet es kiegyenlitek , kilepek a pics*ba, ezek a gyokerek nem erdemelnek mast.
-
nitro16
senior tag
Ja de ez volt az utolsó ilyen. Többinél már mind fizetős lesz. Ha valaki csak 1x akarja végig játszani érdemes lemezesen venni és utána el lehet adni. Sokszor még pluszba is ki lehet jönni. Amúgy meg mindig vannak promóciós kódok is azokat meglehet venni féláron, csak itt ugye nem a Sony/adott céghez fog menni az összeg.
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21611 üzenetére
Hát ja, csak annyi, hogy nekem könnyebb mert ezeket mindet felesben vesszük hometárssal így igazából csak 15
Bár sokszor lehet itt ügyeskedni. A HFW is 27 körül volt, de ha ps4es verziót vett valaki akkor 23 volt és ingyen lehetett váltani ps5 verzióra
-
bodnar123
őstag
Nekem első osztályig ment a loose nélküli buli. Azóta nem játszottam. Tényleg értékelhetőbb az. Csak hát az olcsó, szar de sok alkohol jó az alkesznak, vagy kevés de minőségibb bor.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #21608 üzenetére
Ezt beszétük már mert a gameplay xar senki nem akar játszani. Egy rohadt rivals meccset nem játszok végig. Vagy én nyomom ki 3-0nál vagy a másik (jobb esetben szintén 3-0nál nem 1-1-nél) Ha nem lenne ez a grind senki nem játszana. Vagy tegyük fel nincs wl meg rivals reward. Játszanál?
Ok most még nyomom a seasont div 4 van 30 körüli meccsem 2 lose 1 döntetlen. Élvezem nagyjából mert csak nyerek mondhatni. Eljutok mondjuk div 2-be ahol már minden 3-ik meccset nyerem csak meg, kínlódok majd mint most futban. Szerinted mennyit fogok vele játszani?
Amúgy is csak azért játszok mert ilyen csapatom van és használni akarom nem csak nézegetni. Meg új lapokat próbálni. Chiellini ahogy írtad semmi nem fog változni csak mondjuk jobban néz ki a csapat ha egyáltalán
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #21606 üzenetére
Hát lehet az kéne, bár engem lehet megvesznek a crossplayel. Eddig haverommal sosem voltunk egy platformon. Csak ki kéne bírni UT nélkül. Más játékmód most is elviselhető. Én is próbáltál a PESt... Hát az se lett a szívem csücske. Persze továbbra sem értem miért jó ez a sok farmolós kontent. De valahogy jó elcseszni az időt.
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123 #21603 üzenetére
Mondjuk alapjáraton a PES-el sem csak ennyi baj van hogy csúnya volt. Mostanában sok fifa streamer pesezik és hát rossz nézni... Mikor 3-4 meccset megnézek és csak kipattanós gólt lőnek az vicc
Ez a pes hype is tartott 2-3 hétig aztán a konami saját magát lőtte tökön mert kb. 1 hónapra kivették az online meccs lehetőséget. A fifában legalább kontent van folyamat, ott meg a játék is szar meg a kontent is.
Ettől nyilván a fifa borzalmasan rossz játék. Bár ahogy néztem ősszel annyi játék jön, hogy lehet a 23ra be sem nevezek már -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #21602 üzenetére
Hát ezaz... De kukutyinból az AI bárkit behúz. Ezeket amiket leírtam egyértelműen valami alap koncepciós hiba. Mondom, valahogy csúcsidőben sokkal több van ezekből. És erre még rájön a játék általános faszsága a folyamatosan lesre "futó" támadóktól, a kapuba berohanó csatárokon át, a közelről mindent is hárító 0ról 100km/hra gyorsuló kapusokig... Én nem értem, hogy a PESt pl egyből szétkapták a médiák, míg erről az anomáliák és hibáktól hemzsegő szart meg nem. Az hogy roncinak csúnya volt az arca az gáz, de a testen átmenő labda az nem. 2022ben...
-
bodnar123
őstag
Persze dettó ugyanez van nálam is. Gyanús, hogy ezek a láb alatz mellett benne elsuhanó labdák a legtöbbször csúcsidőbe jön elő. Amúgy nem tudom mit lehet jobban csinálni ebben a játékban. Próbálom blokkolni a psszsávot de egy centire elmegy a labda. Üresen van a játékosom passzolom a labdát de teleportál az ellen játékosa és lenyúlja. Az 5 méter élőnnyel futó játékosomat amint elindítom a passzt beérik. Ha valaki megközelíti a labdás játékosomat hátulról akkor tizedmp alatt leszerelik. A passz nem abba az irányba megy amerre húzom a kart (a játék szerint is arra húztam). A passz gomb lenyomása után még hármat lép a játékos, csúszik három métert mire megtörténik. Ez csak ez a hétvége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest