-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted meddig még? Ez, hogy nem számít a wf csak kicsit ferdítés. Mindenki arra emlékszik, hogy Inaki belövi egyszer ballal nem arra, hogy kihagyja 4-szer.
Nekem Depay 3 wfel ballal használhatatlan. Mbappe is 4*al akkor jó mikor olyan kedve van épp
Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.
Puskásom max akkor lesz ha sbc lesz vagy ha megtudom venni a moments lapját de rágörcsölni biztos nem fogok így
#6483mcwolf79
Az a vicc, hogy ilyenkor mindegy. Nekem is volt ilyen pedig nálam egy piros meg egy sötétkék mez van beállítva még is mindkettő fehér volt
Az volt a szerencse, hogy valami vak ellen játszottam és 2-0-nál kilépett.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.