- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, kell ez nekem?
Tudjátok milyen nyugodt ember vagyok. Békésen nyitom a xarabnál xarabb semmiket, tűröm, hogy a tized annyiba kerülő csapattal a holnapután kezdő játékos szarrá alázzon, és dab-eljen nekem non-stop. Élvezem a játék minden momentumát, lelkesen csinálom az eventeket, mert megéri, szóval az átlagnál békésebb FIFA player vaagyok nahh.
Én még be se léptem, másnak meg már itt is van fél milla coinja, vagy annyit érő playere, szóval helyre állt a világ, a lelki békém, csiii meg ying-yang meg minden szép és happy.
Jön a futár , leköpöm, elgáncsolom, elzavarom, a lóvét meg odaadom az asszonynak, ilyen faxságra Ő is el tudja baxni a pénzt. Aztán fogok még egy pár tízezrest és begyújtok a kandallóba.
Hirtelen ennyi prológus csak nektek, csak itt, csak most tőlem.Nahhh, hiányoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest