Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne ilyen játékosokat képzelj el
19-ben ősszel ilyesmi lapok voltak, hogy icon sbc-ből 4 játékos közül választhattál: Baby Ferdinand,Mid Lampard,Prime Giggs,Mid Larsson. Biztos, hogy nem ezek a lapok ebben a formában voltak de hasonló
Baby Ferdinand ilyen 600-800k körül jött ki sbc-ből.(#271) toxicjew
Az igaz egyébként, hogy panaszra nekem sem volt semmi okom. Nakatát kiraktam mert kb 250k-ból kijött aztán őt beleraktam moments Blancba. De később kiraktam Moments Seedorfot,moments Bergkampot,Prime Vieirát,R9-t
Szóval tényleg rendesen elvoltunk látva ikonokkal. Arra viszont kiváncsi leszek, hogy az idei részben kellesz-e ikon az sbc-be. Mert ha igen akkor azt swappal nagyon könnyen kilehet küszöbölni és akkor azért jóval olcsóbb lesz 1-1 ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hogwarts Legacy teszt
- Arch Linux
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Futás, futópályák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
19-ben ősszel ilyesmi lapok voltak, hogy icon sbc-ből 4 játékos közül választhattál: Baby Ferdinand,Mid Lampard,Prime Giggs,Mid Larsson. Biztos, hogy nem ezek a lapok ebben a formában voltak de hasonló