Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Csak nem birtam magammal, játszottam pár wl meccset.
Nagyon jól ment, csak már kedvem/energiám nincs végignyomni. 14 meccsből 11 győzelem. Többnyire a 3. gólnál kilépkedtek. Volt olyan, hogy két szánalmas gólt szerzett az ellenfél, gólörömnézés. A végén kapott egy ötöst…
de voltam olyan úriember, hogy skippeltem a gólörömöket. 1-1 csapatnál látok pelét vagy r9-et, viszont a MU roni mindenkinél is ott van. Elégedett vagyok a csapattal, ezek a div3+ ellenfelekkel tök jól elszórakozom. 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de voltam olyan úriember, hogy skippeltem a gólörömöket. 1-1 csapatnál látok pelét vagy r9-et, viszont a MU roni mindenkinél is ott van. Elégedett vagyok a csapattal, ezek a div3+ ellenfelekkel tök jól elszórakozom. 😅